117

Анонимен

преди 5 години

Само,БКП,Сталин требеше да избие престъпниците сегашните

116

безпартиен

преди 5 години

Като се сетя как беше при Жан Виденов и Орешарски , Борисов е много по добър от тях.Идеално би било да имаме някой като Пиночет дето измете от Чили червената ***,но такъв липсва! Ако имахме Пиночет сега щеше да сме светлинни години напред.Също като чилийците.

115

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен108 Каза за цените, а кажи и за доходите в страната???

114

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНАТА ХУНТА СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ - ДО ЕДНО БЕДНИ МОМЧЕТА, А СЛЕД ТОВА ГИ ИЗТРЕПАХА ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН.

113

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ВОДЯТ ГАДНА ХИБРИДНА ВОЙНА- РУШАТ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ- СПРАВКА БЛИЗКА И ПО ДАЛЕЧНА ИСТОРИЯ, ПОДАРИХА ФИРМИ И ЗАВОДИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКРЕТАРИ И НА КОМСОМОЛСКИ ДЕЯТЕЛИ, КОИТО ГИ ФАЛИРАТ ПО СИГНАЛ, АКО БГ НАРОД НЕ ГЛАСУВА ПРАВИЛНО- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СА СМАЯЛИ СВЕТА С НАЧИНА НА ЖИВОТ И ОГРОМНИТЕ БОГАТСТВА С НЕЯСЕН ИЗТОЧНИК.

112

Просто другар

преди 5 години

Нинова,защо защитаваш тезата,че депутатите не могат да бъдат критикувани ?! Ами втъл пете на народа,че вашите депутати са БЕЗГРЕШНИ,както и вие ***-милионери .Заб равяш едно важно нещо,а именно,че ГЛАДНИЯ НА СИТИЯ НЕ ВЯРВА ! Никога няма да ти повярваме,колкотом и да бъркаш в раните на хората! Не си способна да създадеш нищо!

111

Анонимен

преди 5 години

Същите *** са ,какво ще ни потктепят.нали те създадоха "Гражданска отговорност"

110

ники

преди 5 години

Червената чума, заразата от която всички трябва да се пазим, защото се предава по полов път и на снимката може да видите крайния резултат от потомствено червено сношение.

109

Анонимен

преди 5 години

Ли лиииии...тая колко ми е противна.

108

Анонимен

преди 5 години

Организаторката няма начин да не ги подкрепи.

107

Разбирасе .....

преди 5 години

Народа познава БСП и всичко друго след него и като всеки заблуден народ всеки път когато се осерат едните или другите разделят ги на добри и лоши. Добри и лоши няма в тоя сериал драги зрители има едни и същи нагли муцуни които от години си въртят далаверите отраснал отрочетата си в чужбина в колежи и после те идват като новото лице на бг.да продължават с далаверите на родата това е мн.е просто но не знам защо все още има прости които вярват в едните или другите ,едни и същи са муцуните разберете

106

Разбирасе .....

преди 5 години

Не е важно дали долните *** подкрепят протеста,ваинаги ще има партийка която ще се радва на протест и радоста им няма да е за доброто на народа ,а от чисто злорадство и начин да се изтъкнат на добрите герои в филма. Да се радват ,но се радвам и аз защото трябваше по надълбоко да се бръкне в джоба на всеки за да изрази недоволството си не само на маса но и на протест,на улицата . Дори на такива дето не им пука за никой и за нищо и въртят гуми вечер по улиците,сега излязоха да протестират.

105

K.Коцев

преди 5 години

Тая ухилената е ораганизаторът на всички протести в България в последо време !Всички знаем,че тя и нейната партия са спецове по компроматите,съботажите,инсценировките и бълването на зловредни скухове-пфу!Долна работа!Освободете се от заграбените мили они-дайте ги на хората!Защо не подкрепяше хората,когато вие бяхте на власт?! А ко гато вашите бащи бяха на власт натикаха нашите бащи по Скравена,Белене ,а колко дру ги изчезнаха без вест -ЗАСРАМИ СЕ,***!Отворила уста като ханджийска порта,а не става

104

тцтцтц

преди 5 години

Нямат срама тия *** ейй....пак се готвят да вземат властта и да разпределят баницата с турците от ДПС.Явно нямат страх от господа тия другари.

103

свидетел

преди 5 години

През 2015 година имаше протести срещу цените на тока.И понеже живея в малък град като огледах"протестиращите и видях,че 90% от тях са полицаи!Така им бяха наредили от БСП!

102

Анонимен

преди 5 години

БСП не само ги е подкрепило тези протести,но и те са ги организирали.И като ги гледам какви коли карат протестиращите ,обзалагам се,че те не се интересуват от цените на горивата.

101

Анонимен

преди 5 години

Подкрепя 1000 протестиращи, а не подкрепя 3,5 млн гасували на референдума, много безочлива

100

Я

преди 5 години

Нинова да каже защо синът и живее и работи в Щатите пък след това ще коментираме .....става ли ????Иначе не сме от тях как Сийке

99

Гацо Бацо

преди 5 години

Ам те "хората" два пъти бяха на улицата и пак гласуваха за ГЕРБ.....

98

ха ха ха

преди 5 години

Нали ги предизвикахте протестите,ще ги подкрепяте сега....