41

Анонимен

преди 5 години

Магистралата от Стара Загора до Чирпан става само ако си в лявата лента. До Ямбол има едни огромни метални рамки, които трябва да пазят птиците, но мрежата е открадната.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44И следващият път като загинат някъде по ремонтираните пътища още двадесетина човека пак ли ще молиш да ги оставим тия работи, гербер лукав? Нали искат независима чужда експертиза от външни и незаинтересовани експерти? Ако сега ги оставим, ще се почувстват безнаказани и занапред да си правят строителните далавери, защото ще знаят че контрол няма да има.

39

Анонимен

преди 5 години

Венци Мицов ме кефи. Но на президентските избори политическата класа направи така, че да не мога да гласувам за Светльо. И не гласувах, дописах си бюлетината с химикала.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Защо ли? Защото я иска БСП -то и то не защото много му пука а защото политически това много им отърва. И аз да съм в тая ситуация не бих се поддала, защото нищо няма да е реално. Ако кажат, че всичко е наред ония ще гракнат че някой лъже, ако се открие нередност, - у ррааа - ето казахме ли ви? Видяхте ли? Но нищо няма да е конструктивно, на БСП -то не му е такава задачата а само да го използва за политически цели. Така че моля ви се, нека да оставим тия работи.

37

Анонимен

преди 5 години

Българската строителна камара да каже на 20-те жертви при Своге колко качествено се строят българските пътища. Не заради Йончева, заради тези нещастни хора трябва експертиза на всички новопостроени магистрали. Аз поне не познавам човек, който да вярва, че магистралите са построени както трябва. А и не е въпрос на вяра - вижда се как пътищата пропаднаха, станаха на коловози, сринаха се неукрепени склонове... Качеството трябва да се провери и ако има лошо строителство да се намерят виновните.

36

Анонимен

преди 5 години

Положението е много зле хора. Магистралите, че са зле така си е всички го знаем. Но от друга страна, когато бяха ДПС и БСП пак се строеше и качеството не е по-добро. Всички са измамници, всички са нагли грабители. Няма алтернатива.Повечето работоспособни българи не работят в България. Малкото останали носим тежестта на уж държавата и няма как да смогнем. От друга страна, работим за богаташите, гласуваме за тях, управляват ни , плащат ни колкото те да са добре и това е.

35

Анонимен

преди 5 години

Бре, пустата му Елена Йончева в последно време взе да става много политически активна.Защо ли?Питам и отговор не искам, просто едно че няма кой да го даде и второ, ако се опита, сигурно ще излъже по най - противен начин.Не мога да ги разбера тия.Какво искат в действителност?Бъдете сигурни - не и добруването на България. Разделете се най - после с тази илюзия.Трябва да се търсят политически алтернативи, но не и тези стари абсолютно компрометирани и крадливи мухльовци. Крайно време е да изчезнат

34

Анонимен

преди 5 години

Защо все пак не направят независима техническа експертиза за състоянието на магистралите след като има толкова сериозни съмнения в качеството им (не говоря само за съмненията на Йончева, а за съмненията на страшно много хора в тази държава). Йончева вече заяви, че ако всичко се окаже наред с магистралите ще напусне парламента. Магистралите трябва да се проверят, не защото Йончева го желае, а защото гинат хора.

33

Анонимен

преди 5 години

Тези от камерата защо се страхуват от проверки?Една независима проверка на строителният бранш само би им вдигнала реномето ако наистина няма занинжено качество на материалите и правилно изпълнение на техническите задания.

32

кака Мара

преди 5 години

До joko rosichБългария се пише с главна буква, където и в изречението да се намира, същото важи за градове, държави, села, континенти и имена. Същ така не се пище циало, а не пище цяло.... Но от БСП-ари и мургавелковци без начално образование не може да се очаква чак такива знания.

31

Курколения

преди 5 години

Тъз пък да управлява по добре марешки да е 😃😆😂😂🤗

30

Анонимен

преди 5 години

Ако магистралите бяха строени както трябва, членовете на Камарата на строителите нямаше да се страхуват.

29

Анонимен

преди 5 години

Айде ***, само ти знаеш как се краде!

28

Анонимен

преди 5 години

Да,от магистралите се краде.

27

Анонимен

преди 5 години

Смбициозната врачанка омръзва малко с тази самоцелна агресия.

26

Анонимен

преди 5 години

До27. Каква е връзката Холандия и Лукойл.

25

Анонимен

преди 5 години

Гербеновска е много ядосана на Радев. Още няколко точни попадения по проблемите и делата на държавата, и глупавите клакьори и лобисти на държавна, партийна и неправителствена издръжка ще започнат да се самокъпят в слюнки и ще получат медицински бъраут от възложените им задачи. Не са свикнали да имат насреща разум, логика и точна мисъл. Най-много се страхуват от логиката и точната мисъл на някого, а в този случай на президента.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28За лудницата си!

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБСП,Холандия,Лукойл!Да живее!Смърт на фашизма,свобода за народа!

22

Анонимен

преди 5 години

Успех на БСП!