24

хаха

преди 5 години

МАЧКАЙ ГИ, НИНОВА!!!!!!!

23

Веселин

преди 5 години

Че като сте депутати какво????Да не ви търсим отговорност за думите и делата........абе *** червена,ходи някъде да те .........

22

Изнервен

преди 5 години

А важният въпрос все пак не е ли има ли Йончева офшорка и прани ли са пари оттам?

21

ник

преди 5 години

Ще й повярвам когато предложи минимална заплата за депутатите

20

Анонимен

преди 5 години

Ами той бизнеса така е научен в България да командва депутатите и правителството, законите да са само в тяхна полза, а обикновения човек го изполват само на избори. Никаква демокрация няма у нас, тя е само на думи.

19

Ивелин

преди 5 години

И каква е БСП +ДПС алтернативата? - Кифтета и куфарчета с пари, но само за изпитаните партийни БКП другари?! БСП са същите бездарни комунисти, които търсят пак да грабят народните пари! На такава плитка демагогия - вече сме яли попарата!

18

Анонимен

преди 5 години

До гербавите:Няма по червен от вашия вожд и учител Боко, а ето и факти;Кой подари 48 000 000 лв на Гергов за дупката във Варна, грешни пари събрани от бедния български данъкоплатец, колкото ще получат и 2,5 млн пенсионери по Коледа ? А Гергов си ги взима сам подарени му от Борисов! Гергов е член на висшите ръководни структури на БСП.Интересно е че Нинова нарече това пладнешки грабеж и че тази сделка трябва да се даде на прокурор! Та кой е по червен а?!

17

До 12-13

преди 5 години

Не познахте - антигърбав е - а вие си починете - неделя е все пак - и оставете народът да си потърси правата

16

анонимен

преди 5 години

Е, тъпо г-о-в-е-д-о е тая Нинова! Или се прави на умряла лисица! Мутренският бизнес ви държи яко и ви "субсидира" партийките, за да можете да сте там, в парламента умницо!

15

Бож.

преди 5 години

Телян Беевски държи почти всички медии включително и тази- какво има да се чудим?

14

Адиос тиквачос!

преди 5 години

Много ми се гледа този филм!

13

Атанас

преди 5 години

До img456123Тъмно червен и про-турски е.

12

img456123

преди 5 години

Абе тоя сайт да не е червен? Ако е така да се мащам, че не обичам да псувам по цял ден.

11

Исти

преди 5 години

С други думи- бизнесът не може да си присвоява привилегиите на Путин.

10

Анонимен

преди 5 години

В България са много малко истинските индустриалци и бизнесмени, всичко е червени и гербави олигарси.Олигарха е бизнесмен който получава печалба и протекция от страна на политици и държава. Без да смучат от държавата те фалират! Такива са всички фирми занимаващи се с магистрали, пътища и сканиране. Дори се знаят кои са на Пеевски, Борисов, Златев, Доган, Гергов, Божков, Домусчиев и т. н.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз съм велика, аз съм богоизбрана, аз съм алтернатива никой не може да ми поставя условия, аз съм следващия фюрер. Бъ сЪ пЪ!

8

Руския

преди 5 години

Нинова е корав боец!Не дава задна

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова не е бизнесът това са мутрите на Борисов с държавните поръчки

6

Щерю

преди 5 години

Поредната псевдо вътрешно-партийната борба на еврео-комунистическата партия БКП/БСП за независимост от червената олигархия...

5

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът може да поставя всякакви условия, работа на депутатите е да работят за бизнеса и за гражданите и да обсъждат условията и предложенията да а не би това да е отказ да си вършите работата за която ви е гласувано доверие.