44

1helk

преди 5 години

Vai, vai...kornelia spasiava bg biznesa s izkustveno dishane usta v usta.... vai, vai...

43

Анонимен

преди 5 години

Долу комунистите!

42

Анонимен

преди 5 години

Няма бизнес в тая държава.Има само сива икономика на мошеници.Вижте кои стоят зад всички уж бизнесмени.Кой от тях е чист.

41

Анонимен

преди 5 години

Че бизнеса и лобистите са пределно сиви е ясно, но нека изясним още нещо. Нито Нинова, нито управляващата коалиция, която ще наречем за удобство ВИС-3, нито която и да е от другите слабокомпетентни и твърде престъпни калинки не може да казва на който и да е българин да не им поставя условия. Не сте абсолютни монарси или феодали и НЕ ВИ Е ДАДЕНО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТЕ. Не бизнеса, а всеки българин има право да иска от вас и вие следва да изпълнявате, защото сте СЛУЖИТЕЛИ НА НАРОДА! Времето идва.

40

,,една мафия,, usa

преди 5 години

да сивият бизнес да не поставя условия на нашите некорумпирани нс и мс,олигархията е виновна,за коя ,,Конституция работят,, за българските нормални безценни граждани или за външни ,,пипала,,

39

D

преди 5 години

Хехехе, на тези по-долу все Нинова им виновна! Абе отворете си зър.келите и прочетете за какво говори тя! Ако сте корупционери, душмани и изедници... разбирам ви! Не сте от народа значи! Тогаз ви чака онова дето по турско го правеха хайдутите-народни закрилници! Наказваха душманите...знаете как!

38

КОЙ

преди 5 години

Нинова - Решетникова , Гл. Прокурор те очаква скоро ,да отговаряш за далаверите и лъжите !!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато ограбиха здравната каса,управляваше Москов.Той направи врътката и с вредните ваксини.

36

168

преди 5 години

Гнусната крава Нинова ,от село Крушовица ,успешно закрива и изпраща в пенсия антибългарската престъпна партия БСП / БКП !!!!! БРАВО .....

35

Решетников

преди 5 години

Ами да, страх ни е от служебен кабинет на резидента. Защото помним какви гллупости извърши Герджика. А следващият ще е още по-некадърен и отмъстителен.

34

Селянина с колелото

преди 5 години

Може ли някой да ми обясни-да си легнеш комунист и сутринта да си демократ?Кръвта ли са сменили или духа.И от къде толкова синя кръв,при комунизма?

33

Олд мен

преди 5 години

Та като стана дума за 79 депутати прогнозирам че след новите избори ще са 40-45 максимум.

32

Анонимен

преди 5 години

До Мария 30Ти пътища ли асфалтираш?!Пътен работник ли си?

31

не сте строители!

преди 5 години

До Анонимен 27Недейте изопачава чуждите думи, герберски ***!Не за обикновените строители иде реч. А за строителните компании, заграбили европари и обществени поръчки, които са отклонили средства.Вие, които се представяте за обикновени строители във форума, не сте никакви строителни работници. Вие сте чиновници на държавна хранилка.

30

Мария

преди 5 години

Г-жо Нинова, значи ли, че Вие искате да принудите бизнеса, тоест нас хилядите работещи, които ви плащаме депутатските заплати, да мълчим, когато някой депутат каже нещо обидно, или не вярно??? От кога, г-жо Нинова депутата е свещена крава? Де, гиди лъжливи, алчни и крадливи тунеядци, скоро, скоро ще грабнем сопите, и тогава ти, елена и останалите *** ще си получите заслуженото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

До 27Какво общо имат обикновените строители работници с това че олигарсите ги карат да слагат сгурия вместо чакъл под магистралите?А икономистите милиони не се дават на работниците, а се делят с управляващите от Герб,дпс и БСП. *** се прегледай човече.

28

Анонимен

преди 5 години

До" гербавите"кой открадна 1.5млр.от здравната каса и ги навря незнайно къде?

27

Анонимен

преди 5 години

Значи за Нинова 250 хил. строители не са български граждани и не могат да търсят сметка от депутатите. На изборите ще го усети.

26

Винету

преди 5 години

До ха-ха. Може само да смачка на Боко топките след употреба.

25

Анонимен

преди 5 години

До гербавото:А забравих за ДПСето добре че ми напомни. А ще ми кажеш ли кой подари на Доган Тец Варна и му обеща 35 млн безвъзмездно на година дори и централата въобще да не работи, май беше Борисов а? И след това забрани на всички медии да говорят за това, а гербавите депутати се правеха че нищо не знаят? Е това е мафия и това са олигарси, със защита от Бойко. А всички лобистки закони в ущърб на хората се гласуват от Дпс и герб. А кой продаде Булгартабак на Пеевски, пак Бойко, в момента раб