30

Уууу!

преди 5 години

Всеки дизел може да мине на природен газно не данък да се вдига,а държавата и общината да правят отстъпки и дори да спонсорира хората да го направят.Но в БГ капитализъм няма и са си свикнали да стрижат с глоби след забрани комунистите,които никога не са слизали от властта.Дали са БСП или ГЕРБ все едно,все са комунисти!Само знаят да лъжат и да крадат!

29

айде пак глупости

преди 5 години

Дишате такъв въздух в София щото сте се нагъчкали 2 млн хора и автомобили.Я мръднете из останалата част и страната па си дишайте.Хех

28

фагундьо

преди 5 години

До Азтва с дизелите го говоря от времето на етническия небългарин иван костов ама кой да ме чуе...

27

Деян Куцев

преди 5 години

Всичко идва от нечистотиите на християните. Ние помаците като сме с печки отива си ни е чист въздуха. Изпускат само газове софиянци и в големите градове и за тва.

26

????

преди 5 години

ТЕЦ -овете на въглища не замърсяват ли? И на всичкото отгоре произвеждали евтина електроенергия, от национално значение били, пък са вкарани в дългове. И в същото време доста хора станаха богати и продължават да стават. Наемат се "наши" фирми, взимат се комисионни и ММИ е в дълг.Всъщност големите компании са най-големите замърсители и ако хората имаха нормални доходи, едва ли ще се топлят на дърва и въглища (особено в градовете). А никой не пише, че чрез т.н. "еко мерки" се вдигат данъците!

25

Кратун

преди 5 години

Проблемите на столицата пак се преекспонират върху цялата държава. ГЕРБ удобно използва случая да си пълни бюджетите с нашите данъци.

24

Анонимен

преди 5 години

При управлението на Хунтата,хората се чудят,как да оцелеят!Бъдещето е унущожено,така че Еко глупости и бля-бля,са им далечни приоритети!

23

Уууу!

преди 5 години

Вдигнат ли ми данъка на автомобила с оправданието,че замърсявам ще демонтирам газовата уредба и ще си карам на бензин!Или да ми върнат таксата дето платих в КАТ и екотаксата!Никакво ЕКО повече за тия!!!

22

Аз

преди 5 години

Забранете дизелите и печките на твърдо гориво.

21

Анонимен

преди 5 години

Това е основно за София, тука има огромно струпване на хора и автомобили. По другите части на България не е така. Естествено, че като в София е 1/3 от населението на България ще стане мръсен въздуха. В София просто трябва да има радикални мерки срещу автомобилите, драстични. Много високи данъци и много големи зелени и сини зони. Срещу тази напаст трябва да се действа безкомпромисно и без губене на време. На столичаните в повече да говориш, все едно да говориш на радио.

20

sofeto

преди 5 години

На териториятаБГ "пълчишата" се научиха да вървят по средата на улиците за по сигурно, защото си качиха колите върху тротоарите!

19

Уууу!

преди 5 години

Как се борим ли?Ами сега ще видя,защо ме задължиха да ходя в КАТ,да си вадя нов талон,че съм монтирал газова уредба на автомобила.Ако го повишат ще карам само на бензин!!!!!Демонтирам бутилката и край с ЕКОТО!!!!

18

sofeto

преди 5 години

Така ще да е най добре! Да се самоунищожaт и самоизтровят настоящите лузъри и проЗтаци на територията(БГ) и да се започне на чисто, отначало!

17

Анонимен

преди 5 години

Бълагина е много смоотан - на всяко предложение за подобряване на въздуха скача на протести.Ок, ще дишате мръсен въздух, децата ви също.Българина не може да мисли за бъдещето.

16

BB

преди 5 години

КАКВО ПРАВИМЕ АМИ ВДИГАМЕ ДАНЪЦИ НА АВТОМОБИЛИТЕ С ТАКЪВ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ ТОЛКОВА

15

Обикновен шляхтич

преди 5 години

Поляците понеже са пример за тъппи последователи на проевропейските мантри и ценностите на евроатлантизЪма да дишат смога сега и да траят. Така им е наредил мъдрия ЕС - имат право да бачкат яко и да дишат гоовна. Друго не им се полага. Според заветите и квотите на жената-слънце, мамата на народите и въздуха на всяко живо същество - Шайзела Мути Изперкел.

14

2 до 4

преди 5 години

Що бе,Айнщайн - ти кво по-различно дишаш?! Или се моткаш с противогаз по тротоарите? Баси и сутрешната злоба си- сигурно си нямаш нещо топличко в леглото...

13

man

преди 5 години

Видях вчера бай Maнгаy да гори матраци някакви изхвърлени за да оголи желязото, което да върне на вторични. Предполагам е масова, ежедневна практика. Колко замърсяване ще причини тоя образ спрямо един 20 годишен голф дето се кара веднъж седмично?

12

Анонимен

преди 5 години

Само на 20-30 километра от София, по селата въздухът е чист и свеж. Какво сте се нагъчкали всички у софийското блато, за да дишате отрови?

11

истина е

преди 5 години

Дишаме най-мръсният въздух ,защото гласуваме за най-мръсните политици които ни управляват !!