90

Трамкар Т8М-900М

преди 5 години

Борим се по следния начин:Учителката, на която е отредено да копае картофи, закрива трамвайни линии и ги сменя с автобуси.

89

Анонимен

преди 5 години

Истината е че доста от измервателните станции ги слагат в парковете, иначе нещата ще са още по-фрапиращи. В белия свят от десетилетия никой не гори дърва.

88

Анонимен

преди 5 години

В тоя кенефф наречен България, кое не е най?

87

Истината

преди 5 години

ФПЧ = горене на гуми, въглища, дърва и т.н. Донякъде и неизмитите улици, особено през лятото.Останалите са дребни замърсители като бензиновите коли и дизеловите коли, които замърсяват 24 пъти по-малко от неизмитите улици.

86

Анонимен

преди 5 години

Всички храни са с нишестета, после - не можело да се диша!

85

Анонимен

преди 5 години

Спрете с тези печки, в които горите какво ли не. Само от вас е мръсен въздуха.

84

Анонимен

преди 5 години

Бе спрете с това пушене и разкарване за щяло и нещяло с коли, бе...

83

Анонимен

преди 5 години

А бе, к`во ме интересуват софиянци. Да се тровят. нали те си замърсяват въздуха, не е някой друг.Пък и с това евтино парно станаха много нахални.

82

Анонимен

преди 5 години

Къде е мръсният въздух? Мръсният въздух е в котловини и низини, където се събира от цялата държава и от чужбина. Решението е едно - народна власт, плюс електрификация. казал го е още Ленин. Но днешните реформатореститути не искат народна власт, нито електрификация, нито АЕЦ Белене. Те са свикнали на дедовия си режим преди 9-ти. Мечтаят за царска власт, плюс въглищезация.

81

Анонимен

преди 5 години

Всичко лошо е най в България. Прекалявате.

80

Ъъх

преди 5 години

Май много ФПЧ има от стари, непочиствани редовно компютри, сървъри, лаптопи, такива на които вентилаторите им са се задръстили буквално. Офиси с много компютърна техника или дори дата центрове където се скръндзат да сложат нормални климатици, които се справят с ФПЧ. Глобявай те за коли, то не било компоти...

79

Ъъх

преди 5 години

Честно казано не мисля, че е до модел кола, но ФПЧ има не там където има много коли, а там където много ускоряват. Освен това идват от модерни ефтини системи за отопление, които може да не са дърва и въглища но издухват от климатика някакъв бълвоч от ситни разфърчани микро частици, особено там където има много е ефтинджийска компютърна техника. Пак се канят да глобяват бедните за това, а корпорациите ще ги оставят непипнати

78

ТАЗИ

преди 5 години

ТАЗИ СТАТИЯ ЗАБЛУЖДАВА НАРОДА.СЕГА В МОМЕНТА НЯМА ПЕЧКИ НЯМА ГОРЕНЕ НА ВЪГЛИЩА,НО ВЪЗДУХА Е МРЪСЕН.МРЪСЕН Е ОТ КОЛИТЕ БЕ Г-ЖО СЛАВОВАВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПОДРАЖАВАТЕ НА НИНОВА ЧЕ НЕ СА ВИНОВНИ КОЛИТЕ А Е ВИНОВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО---СТИГА ШМЕКЕРИИ,СТИГА ПОДЛОСТИ!!!!

77

Съдба

преди 5 години

На нас не ни требва АЕЦ, имаме си кимюр и дръва. Тея мутри в дървената мафия как ще се изхранват?

76

95823

преди 5 години

Отоплението е през зимата, а въздухъът е мръсен през цлатаа година. Освен твърдото гориво, на което сме принудени да се отопляваме поради бедност, има още много замърсители. Безраборното презастрояване е преграда пред естествените въздушни потоци, които проветряват едно селище. В софия е трагично, защото хищниците презастроиха южната дъга и пресякоха естествената вентилация с въздух от Витоша. сега се надпреварват да погълнат планините около столицата.

75

Анонимен

преди 5 години

Най-големият замърсител е ДИШАНЕТО на животните, разбирай в това число и човека. Всяка секунда въглеродният диоксид, който издишват, убива Земята. Какво да правим с дишащите - това е въпросът! Всичко друго е алабализъм!

74

Анонимен

преди 5 години

Няма разлика дали ще си купиш апартамент в Бояна или в гр. Мизия мизерията е еднаква.

73

До 86 хахаха!

преди 5 години

ТИ да четеш можеш ли? Кой ти говори за смог от цигарите!? Кой ти говори за изтрещели български експерти!? Кой ти говори за безработен професор?!Пишеш някакви дивотии, и си ги оборваш. Поинтересувай се малко за какво става дума, за да не пишеш дивотии!Застанал си като Матрозов на амбразурата да защитаваш цигарите.

72

манго

преди 5 години

До АнонименВ малките селища и на полето смог няма ! Липсата на естествено движение на въздуха е един много важен проблем пренебрегван от архитектите !!!!!

71

ЦГМ

преди 5 години

До КАК СЕ БОРЯОт ноември спряха автобусите за Витоша и в хубавия вчерашен ден имаше няколко хиляди дизели високо в планината а до Бояна смок без слънце. Решение - повече автобуси билет 2 лв. карта за месец 20лв