53

пишман

преди 5 години

това им е нивото на шпионите както всичко друго

52

Анонимен

преди 5 години

Дудин с тая ли танцува на сватбата и ?!

51

Анонимен

преди 5 години

Тъжния кон пак се издъни.Руските провали са всекидневие и не учудват никого.Но и поука не си вземат тези аллкохолици

50

Анонимен

преди 5 години

Шпионажът бил недопустима намеса във вътрешните работи. Учебникарска проява за двоен морал. Какво, австрийското разузнаване в Австрия ли работи? Защо Австрия не протестира против ЦРУ, което от десетки години и открито се меси във вътрешните работи на целия свят? По данни от австрийската преса руския шпионин е предавал само малозначителна и обща информация, което отново потвърждава раздухването на случая.

49

Ха ха ха

преди 5 години

Русофобията пак се разпени рано-рано в неделя...Абе вие жени,гаджета и надуваеми кукли нямате ли си?! Оооох - голяма мъка е да си полово неопределен и наркозависим...

48

Анонимен

преди 5 години

Та чак сега ли се разчу. От времето на соца знаеме, че в Австрия си жавуркат руски шпиони. Направо това си е старина. И тоя кой знае какъв пенсионер го набедили за шпионин.

47

Анонимен

преди 5 години

Иванушка Дурак - събирателен образ на руснацитеДурак - *** (рус)

46

Грустная лошадь

преди 5 години

Смотри - не попадай под мои ноги - и по-меньше болтать...

45

Анонимен

преди 5 години

Жужиньо, много ти хващат шпионите бре От некадърен народ ще имаш и некадърни шпиониДобре, че има предатели срещу пари да ти свършат работаРуснака нищо свястно не може да сдела

44

fake news

преди 5 години

русия само реве за начина по който тези неща се изкарват на светлина. явно не им е приятно че не става за тъмни стени. това го безпокои повече отколкото самите обвинения. хаха

43

Анонимен

преди 5 години

До54. Много оплете коментара. И го разбрахме така. Китай управлява Русия. Всичко отива за Китай.

42

Анонимен

преди 5 години

Руската гнуссна зараза е плъзнала навсякъде!

41

Анонимен

преди 5 години

Е и какво? Руснаците имат шпиони. Все едно този факт е някаква световна сензация, все едно западните правителства са нямали и нямат шиони в Русия :) Ама е по-важно да се правиш на ощипана госпожица. За мен е по-важна темата, защо всички западни държави мълчат като бити п...си, на факта, че Кралството разфасова човек в посолството си, призна си и...нищо. Сакън да ня спрат петролеца. Очевидно има държави и държави на тоя свят.

40

Анонимен

преди 5 години

Поредният шамар по мордата на Грустная лошадь и Кремъл ;)

39

Анонимен

преди 5 години

Само бул.гаристан не лови руски шпиони!. Щото всички са такива.

38

Анонимен

преди 5 години

До 59Русофил ми говори за слуги :)) а като заговори за Крим ама моля ви ваш си е :) Крим беше идеалната възможност на запада да буха санкции на Русия :) това беше като божи дар :)

37

Анонимен

преди 5 години

Къде е Скрипал дали бритишите не са го убии и разчленили като Кашоги санкция за острова и за Виенар Путин да им спре газта, докато не кажат къде са заровили трупа на Скрипал и на дъщеря му.

36

Американ

преди 5 години

До Анонимен 49:"руските филми,руснаците избиват хора и завземат,окупират чужди територии" -- глупости! Това прави Израел, с наша(САЩ) помощ.

35

Бони

преди 5 години

Az бих пуснал тръба към китай,не към турция и бедна европа.после заради големия консуматор китай,затвори крана към запад .и гледай как европа и америка стават врагове,и меркел на червения килим по колена с наколенки.без скандали,без закани.и украйна дават,и литва латвия ще дадът.нас никой не ни иска.от както има кораби и самолети ,не сме кръстопът.

34

Анонимен

преди 5 години

"Начинът на действие на австрийското правителство се опира на ясни факти", е заявила Карин Кнайсъл пред журналист от австрийската осведомителна агенция АПА."Това е равносилно да диктувам на личния си асистент, чиято работа е да придаде тежест на думите ми раздухвайки легендата, за да я превърне в мит. Хайде австрийците да се пробват с някой друг жокер.