73

Анонимен

преди 5 години

Днес австрийците откриха още един шпионин в тяхното контраразузнаване. Тъй както е тръгнало може всички там да излязат руски шпиони.

72

ЦъРРР-У

преди 5 години

Австрия няма външно разузнаване ли?Интересно ...Прецедент!Държава без външно разузнаване - ниц, де!А ако все пак има?И се прави на честна ;-)Как смее Русия, вика, аа!?САШ - може, ОКВиСИ - може, Българияаа ... - бе може и да не може, но РУСИЯ - НЕ, категорично НЕ! Позор! Санкции!

71

Анонимен

преди 5 години

Русия я изтикват все по на изток. Китай вземе Сибир на концесия за 50 г. Путин раздава находищата на запада, че няма пари и технологии. Само някакви заблудени в Бг говорят за някаква велика Русия с велик вожд. И всичко идва от незнание и руска пропаганда.

70

МНОГО шпион-

преди 5 години

руски на ЗАПАД( обикн. турИстИ) и скъпо платени( изглежда!)- пак за Русия.Путин я превърна в шпионска страна- без нужда....А пък НЕ ИСКАТ и светът да знае....;-))

69

СССР

преди 5 години

Този " шпионин " е пенсионер от 20г. , снасял е срещу пароци някаква страхотна стратегическа информация за Австрия !!!!! Ти да видиш !!!!Значи мушморока от преди 40г. , сега ще му дирим гарез !!!!!

68

70-'-72

преди 5 години

Предлагам доказателствата да се забранят по време на съдопроизеодство. Този, който разкаже по-хубава приказка, който я тиражира най-много и най-гръмко ще бъде печелившата страна по всяко дело. Дано гореспоменатите плоскочели да бъдат подсъдими в съд, който издава присъди без доказателства. Да ви е честито. Бълг. съд. система е световен лидер.

67

Анонимен

преди 5 години

Руснаците навсякъде ги гонят. Само глупости правят и вече буквално станаха за смях. И в този случай отново жалката им реплика: ама нямало доказателства! *** абсолютни.

66

Анонимен

преди 5 години

Русия е все по-безсилна заради собствени глупости.Китайска провинция, Сър ;)

65

Мой

преди 5 години

роднина тръгнал от планината "Козара" и се разходил до Виена. Хирург бил. Специализирал в лекуването от Фашизъм и Нацизъм. Не дай си боже да се прероди скоро защото инструментите му са готови.

64

Българка

преди 5 години

20 години шпионирал,сега го хванаха,като каза Курц,че иска да спрат санкциите срещу Русия.Разбрали по сигнал подаден от приятелска държава.Приятелската държава явно от години е знаела,но е чакала подходящ момент.Значи информацията не е голяма тайна.Всички държави имат разузнаване,а на приятелската държава е по целия свят.

63

Анонимен

преди 5 години

Сметта, която запали ПСВ, ХАБСБУРГИТЕ, се опитва да отклони вниманието от престъпленията си, особено в ИЗТОЧНА ЕВРОПА. Хем полковникът шпионирал, хем не предал никаква секретна информация на ( избери си държава, Русия е на мо,да в момента)? Това са држурните сказки от зап. служби, адресирани към западния материал.

62

86 анонимния

преди 5 години

Да не си правил прекалено много дълбоки вдишвания днес та "обогатеният" въьдух е влезъл в реакция с дрогичката?

61

Ха ха ха

преди 5 години

Вие от мухата хеликоптер направихте бе! Кажете нещо сериозно - например за тялото на Кашоги или поне за тялото на Джей Ло...Големи детекстиви сме тука!

60

Анонимен

преди 5 години

Жалки са тези руснаци, много жалки.

59

Анонимен

преди 5 години

Кнайсъл покани най-голямия руски шпионин на сватбата си, пък сега се оплаква на коня му Лавров !

58

наритани

преди 5 години

айдее и тука ще им забият шут в г.зът

57

Анонимен

преди 5 години

На тия колко гафове им станаха тази година. Да се разформирова ГРУ

56

Анонимен

преди 5 години

"Та чак сега ли се разчу."------------------Правилна забележка. Моментът на разчуването е подбран специално преди срещата в Париж. Разчуването дава свеж коз на колективния запад и хвърля неприятно петно върху позицията на Путин. Карин Кнайсъл е употребена нарочно и без право да се откаже.

55

mgs

преди 5 години

До Анонимен 74Сложно нещо е да си обслужваш опорките в тая ситуация. Вашите хора са хванати на калъп с предател. Ясно е, че Москва иска да омаловажи скандала и да разхвърля л...., които сама е изтропала. Няма двоен аршин - или си забравил какъв бе скандала, когато излезе наяве информацията, че американците подслушват съюзниците си.Лавров, който за мен е един от най-силните дипломати, не можа да намери правилните думи за реакция - което показва че и най-добрите не могат да оправят всички каши

54

Карин Кнайсъл

преди 5 години

Правих танци-манци с Путин, а после той ми бръкна под полата?