42

к0нсерва

преди 5 години

от 7 месеца алармирам, обаче нали съм никой, никой не ме и чува, а защото ами тогава качиха записа на Могерини по темата в Евро-парламента наличен в Ютуб. положението е страшно, САЩ напуснаха залата в ООН, но питам къде бяха преди 7 месеца!? освен това гот е в ЕС - тоталитарна структура - не избраната от никой на демократични избори Могерини решава за цял континент и 28 държави в съюз, това ли е демокрация?!!??!!

41

Анонимен

преди 5 години

Това не е никаква социалистка. Тя просто е платен проводник на чуждо влияние която няма никакви идеологически принципи. Нейната единствена опорна точка е да прави и говори всичко което вреди на България и я отслабва.

40

Пустиняк

преди 5 години

До 40 : офффф, аз пък и преди 30год живеех близо до пл. Света Неделя и картинката около Халите не беше по-различна. Особено средата на 90те пък имаше много повече. *** ви втълпяват глупости, разчитайки на дребнавото ви късопаметно съзнание. До 41 : разсмя ме. Естествено, че нямам нищо общо с такива като теб, затова и правя ясно разграничение - ние и вие. Но от интелекта ти добих представа. Огромен е и тежи поне колкото угоен шУпар.

39

тонката

преди 5 години

герб си отиват и сами го знаят. Затова крадат за последно, докато на хората не им писне и не излязат всички на улицата.

38

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е спасението за България. Помнете ми думата: без него сме загубени. Не вярвайте на *** на които им плащат за да говорят небивалици против ГЕРБ. За съжаление по-добро просто няма.

37

Факт

преди 5 години

Истанбулската конвенция е росна китка в сравнение с тоя пакт,подписващ смъртната присъда на Европа!Естествено,Борисов би го подписал без капка колебание,за някой и друг транш.Въпросът е да се създаде такава среда,че да го е страх да го направи,т.е. властта му да е заплашена,щото друго не го интересува.Не би трябвало да е толкова трудно,след като Со.росовата либерална отрова и у нас започва да изветрява.

36

Анонимен

преди 5 години

Когато имаше робство, черните бяха полезни в Америка и Европа. Като няма робство, за кво са ни?

35

GHT

преди 5 години

До ПустинякНПО ***, стига си лъгал хората и не ми се прави много на умен, защото не си. Много ви обичам такива, дето говорите на "ние и вие" и гледате някак си отгоре. Целия ти род да се съберете с все офиса ви, не можете да ми стъпите на кутренцето по интелект. Луди ще ви направя.

34

Анонимен

преди 5 години

До ПустинякНе леж на тая кълка. Идват и тука. Всеки ден в София виждам черни и всякакви. Поразходи се около халите брато да се порадваш на мултикултурализма :D

33

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем,че глобалният план за миграция е предназначен за да превърне европейците в африканци

32

Пустиняк

преди 5 години

Кратуноиди, разберете бре! Никой не иска да идва да се заселва в жалката *** бг. Този пакт е за други държави, напреднали икономически и обществено, не за цървулистан. Всъщност, нашето изстрадало племе дава емигранти, а не приема такива. Така, че сме от другата страна, в наш интерес е.

31

Ха-ха

преди 5 години

Пустата Корнелка! Прави каквото прави и хоп ... Бойко да и дойде. Пък той един такъв хич не я отразява.

30

стига бе

преди 5 години

Правителството пак тихомълком, както с ИК иска да ни натрапи това нещо.Калинката подписала ИК и не оттеглила подписа си, казва следното:България подкрепя Глобалния пакт за миграция на ООН, който ще бъде подписан през декември на междуправителствена конференция в Мароко.През декември предстои много важно събитие към ООН, като се очаква да се подпише международният Пакт за миграция, което се надяваме да даде световен тласък на справянето с незаконната миграция.

29

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е че пакта е необвързващ. След време ще бъде наложен като законова рамка. Който го подпише ще си къса косите някой ден!

28

gerber

преди 5 години

До Либерал. Vie ste lud.

27

Социалист

преди 5 години

Разочарован съм от г-жа Нинова. Като социалист, тя трябва първа да подкрепи този текст. Европейската левица е "за".

26

Анонимен

преди 5 години

Никакви такива! Вижте какво прави Тръмп по въпроса.

25

Анонимен

преди 5 години

Ми да не го подписват какво толкова.Решават някакви извратени бабички и перверзни дядки че ще си играят на Дева Мария и майка Тереза."Елате всички клошари доведете си жените и 20-те деца,отворете си халифат,правете каквото желаете а те ще ви плащат да ги колите и изнасилвате" За такива фундаментални въпроси касащи физическото оцеляване на конкретна държава ООН не би трябвало да има право дори дума да каже?Кои са те?Некви дъртаци.След 20 години ще са леш а резултата от безумията им остава.

24

Либерал

преди 5 години

Да кажем заедно НЕ на расизма и ксенофобията и ДА на либерална Европа!

23

Анонимен

преди 5 години

Африканските държави да се задължат да приемат емигранти от цял Свят и да им създадат условия на живот като на месните мутри !