62

АзГ

преди 5 години

На всички трябва да е ясно, че потокът от мигранти се движи САМО В ЕДНА ПОСОКА КЪМ ЕВРОПА, и никой няма да тръгне към Сомалия, Гана, Конго, Нигерия,Афганистан, Пакистан и т.н. Така че в интерес е на повечето от тези 192 страни да подпишат пакта, за да се отърват от свръхнаселение и необразовани базработни ненужни млади хора, най-вече мъже. Нека протестите срещу такива временни проблеми, като цени на горива и гражданска отговорност ПРЕРАСНАТ в ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕНОЦИДА НАД ЕВРОПЕЙЦИТЕ !

61

АзГ

преди 5 години

Ако пакта беше "необвързващ", тогава няма нужда ООН да събира всички страни в Маракеш. Веднъж подписан , ЕС и неговите васали ще кажат "Ние сме се задължили и трябва да спазваме нашите споразумения"...бла-бла-бла.. Знаем ги тези игри много добре.ЗАЩО НЕ СЕ ДИСКУТИРА ПО ВЪПРОСА, както се прави в много други страни ? ПОЛША, АВСТРИЯ, ЧЕХИЯ, САЩ, ДАНИЯ, АВСТРАЛИЯ И УНГАРИЯ категорично отказват да подпишат, Хърватска, Италия, Холандия - не са въобще сигурни, че ще го подпишат.

60

ГНУСНО

преди 5 години

Явно е, че Борисов е обещал на началниците си да подпише Глобалният акт, както подписаха тайно джендървската истанбулска конвенция.ДОБРЕ, ЧЕ НИНОВА РАЗКРИ НАМЕРЕНИЯТА НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 5 години

ОКАЗА СЕ, ЧЕ НИНОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪЖЕ.

58

Анонимен

преди 5 години

До ЦинuкЯпонците са умни и мъдри хора. Но еврозелките ги тресе колониален комплекс. Искат да изкупуват стари грехове като затрият белия човек. Тъпaнари! Друга възможна причина е плана Калегри. Трета причина е, че алчните вечно ненаяли се корпорации искат ефтина работна ръка. Четвърта възможна причина е САЩ. Сорос? Тайни общества? Извънземни? Какво е? И ЗАЩО ПОДЯВOЛИТЕ? Да им *биииииииип* ненормалниците.

57

Циник

преди 5 години

Пустиняка е врачанско селянче с претенции за непогрешимост.Много бяха такива на гарата в Мюнхен - които замеряха половината афганистанци с цветя и плюшени мечета ....ще попитате защо половината?Другата половина - буквално хванаха къpa - скочиха от влака и избягаха - още преди да ги регистрират службите!

56

ГЕРБ СА ЗА ЗАТВОРА

преди 5 години

Герб внасят нелегално мигранти от Индия и Афганистан , защото те са еднакви с нашенските роми и така герб увеличава електората си !

55

Циник

преди 5 години

Миналата година третата световна икономика - Япония е дала политическо убежище на ЦЕЛИ 4 човека!Европа е дядовата ръкавичка за всеки камилар , и гладен зулус.Няма проблеми - ние ще ги храним !

54

Анонимен

преди 5 години

До ПустинякВиж сега, и да офкаш и да не офкаш, мнозинството българи сме против ордите. България си има ДОСТАТЪЧНО проблеми. Господата африканци и азиатци да се БОРЯТ и да извоюват свободата си, да си оправят държавите. Нищо на този свят не идва на готово. Европейците са минали през сумати революции и кървища за да достигнат този стандарт. Европейките не са бягали в Африка след ВСВ, а са запретнали ръкави и са се справили сами. Най-лесно е да бягаш и да пренасяш проблемите си в други общества.

53

Анонимен

преди 5 години

Седяли 3-*** на бара- черен, евреин и бял. Явил се духът от приказките и обещал да им изпълни по едно желание. Черният поискал всички черни да се върнат в Африка, евреинът- всичките му сънародници -в светите земи.- Ти какво искаш?, попитал духът белия.- Ще изпълниш ли това, което обеща?- Да, казал духът.- Е, налей тогава по едно уиски.

52

месара

преди 5 години

мигрантите тръгнаха след като американците и техните европейски държанки разбутаха арабския свят и главно Либия. Всичко друго е парлама и тролщина

51

Циник

преди 5 години

Този "Пакт" взриви и Бундестага... брюкселдките предатели на собствените си нации си мислеха , че могат да го пробутат тихомълком.Интересна тема за размисъл - ако бъде подписан от повечето европейски държави - всеки африканец ще може да поиска "убежище" в Европа поради....СУШАТА И ЛОШАТА РЕКОЛТА! Така - Европа вече няма да е Европа - а бавно ще се превръща в нещо като Совето - ЮАР! Смяната на коренното население на Европа е в ход! Шепата *** по върховете действат! ИЗРАЕЛ И САЩ няма да подписв

50

Истински социалист

преди 5 години

Аз напълно подкрепям Глобалният пакт за миграция на ООН. Това е социалистическата идеология.

49

Анонимен

преди 5 години

Помнещ е напълно прав. Всъщност противниците на мигрантите искат страните им да са колонии но не им стига акъла и историческите им познания да го кажат ясно.

48

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ вкарва тайно мигранти в България. Бойко Борисов получава и изпълнява заповеди едновременно от Вашингтон, Израел, Москва и Евро комисията.Всички искат да ликвидират Европа. Европа отново (за пореден път) е превърната във поле за мащабни експерименти по социално инженерство.В миналото бяха царе, крале, робства, нонстоп войни, фашизъм, комунизъм... сега мигранти от третия свят.

47

евро-жендер

преди 5 години

Гарантирано от (Г)рабиме (Е)вропа (Р)ушиме (Б)ългария!! Видими резултати!

46

Анонимен

преди 5 години

На мен ГЕРБ ми харесват. Има стабилност в държавата. Нещата могат да станат много по-лоши с тая приватизаторка.

45

Помнещ

преди 5 години

Комунистите, включително и нашите, са виновни за емигрантския проблем. Никой не се сеща и не говори за факта, че през втората половина на миналия век, ние харчехме значителни средства и начело със СССР упорито се борихме против колониализма. Като резултат се пръкнаха всичките недозряли и недоразвити африкански и други бивши колониални стани, които обрекоха народите си на глад и мизерия. Ако бяха стоели като колонии поне още 100 години, сега нямаше да го има тоз мигрантски проблем.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Всички знаем,че глобалният план за миграция е предназначен за да превърне европейците в африканци"----Можеш ли да обясниш от къде го знаем всички това???

43

Зозо

преди 5 години

стига тролили бе гербави, Лъвов мост и Витошка са като арабски квартал. Нямало мамуни, айде стига, *** и виж сам