227

Аарън Русо

преди 5 години

https://youtube/watch?v=52_3gS3UBpg - от 4:00 минута нататъка жените да гледат и слушат внимателно видеото както и всички феминистки и антисексистки!

226

А

преди 5 години

До 221нагъл тип. Тук е така или си човек на ЧОВЕКА или спиш с някой пак за облага. Пък и доста студентки са си взели изпитите по втория начин. Хич не ги жалете.

225

Ангел

преди 5 години

Много си е добра рекламата .Показва каква е реалността навсякъде по света.Жените искат така да стават нещата .А ние като мъже им изпълняваме желанията!

224

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 228Как така Калина те ти върза на тебе, бе великия можещ всичко и страшно умен българин... Ти да видиш.

223

Анонимен

преди 5 години

Простафелска реклама какъвто е самия Башар Рахал.Зарязал жена си и децата си в САЩ,за да се прави на "некой" в България защото в САЩ е никой.Да и се чудиш на Калина как му се е вързала на този противняк с говорен дефект,та и две деца му родила и странни имена им дала.

222

Оле

преди 5 години

Според мен проблемът идва от грозните жени на които никой не им обръща внимание и завиждат на хубавите,че всеки ги зяпа. Просто ги е яд,че никой не ги гледа и искат да направят така,че мъжете да спрът да гледат хубавиците под предлог,че е сексистко.

221

Анонимен

преди 5 години

Башарчо си направи реклама само на себе си, студентската телевизия кучета я яли.

220

Анонимен

преди 5 години

Ако сексизмът е яко да си падаш по хубави мадами и да им го показваш по всички възможни начини, то да живее сексизма - няма нищо по-нормално от него. Никакви джендъризми и извратенящини, чист мерак! Класическо прабългарско качество.

219

Анонимен

преди 5 години

Той Башар нали е актьор - не знае ли какво е халтура? Мен лично не ме притеснява нито кафето, нито сметанката. Рекламата (или по-скоро обявата) е просто ***, а за актьор, за какъвто се има е абсолютен провал.

218

Мишо

преди 5 години

Лиготии! Статията е за комплексирани извратеняци, жадуващи внимание.

217

Анонимен

преди 5 години

Аз си ги зяпам без притеснение.Не съм сексист, а естет!

216

нагъл тип

преди 5 години

Този Башал не само е грозен,ами и нагъл. Никога не ми е харесвал нито като актьор, нито като водещ. Не останаха ли истински българи,че до този Башал опря телевизията. Хем важен,хем противен.А посланието на клипа е ясно. Трябва да спиш с когото трябва,за да се издигнеш в която и да е сфера,едва ли не НЕ бъдете будали студенти да учите.

215

Анонимен

преди 5 години

Ако кажата на колежката направи едно кафе - това е сексизъм.Ако аз й направя кафе - това е сексуален тормоз.Ако всеки сам си направи кафе - не й обръщам внимание и съм педера*с.Няма угодия.

214

Анонимен

преди 5 години

Абе вие сте ненормални бе! Кой знае какво е станало!Вече ще е сексизъм да наречеш жената - жена.Изтрещяхте тотално.Ама така си е - нямате проблеми и мислите само за глупости.

213

Кифладжията

преди 5 години

До 1989То за това хората са измислили пистолети със заглушите ли бе, умник. Дупчиш, товариш и да го дъвчат чакалите в гората. Какво като има гръб, пред куршума всички са равни!

212

Стар Пръч-Светец

преди 5 години

Моята Гозилка никой не я гледа ,де да имах яко маце да го гледат мъжете и да ми завиждат,но уви в кварталния магазин всеки ме черпи от съчуствие.

211

1989

преди 5 години

До 196 продължение Това което написах не е заплаха, а приятелски съвет, защото това е реалността в джунглата България. Дори и да спукаш от бой някого, ако има солиден мафиотски гръб, после ти е спукана работата и има опасност да лежиш в болница .

210

Стар Пръч

преди 5 години

Човек да го е страх да погледне .камо ли да заговори жена вече .После жените що ставали лесбийки ,а мъжете *** мендър.Едно време на бригадите кладихме яко доматите.Сега ги гледаме по порно каналите га мойта Годзилка заспи.

209

1989

преди 5 години

До 196 продължение В тази държава не е много полезно да се дървиш на споменатите от мен хора. Така че приятеля ти да бъде по-внимателен, когато посяга на такива хора, освен ако и той не се познава с влиятелни мутри, тогава вече е друго. Това което казвам, не е като да не се е случвало с мои познати - пребиваш някой със солиден гръб и той после те причаква пред входа с две коли мутри с тръби и бухалки, яде здрав бой и после се възстановява дълго време от боя. В днешно време не е важно колко си силен на бой, а какъв гръб имаш.

208

Коджабашев

преди 5 години

Реклама с бюджет 50 лв ,а цяла България говори за нея.Мишън комплиид....