21

Циник

преди 5 години

Преди години в сп.Шпигел нашумя скандал с гръцка пенсионерка .... пощенска служителка с 3800DM пенсийка...Та немците се дивяха - с какво тя е по-добра от тях, че взима пенсия по-тлъста от тяхните заплати.Всички сме на път - да станем пенсионери - КАТО ИЗКЛЮЧА РАЗБИРА СЕ ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ РИТАЩИ БАКЪРЧЕТО ПРЕДИ ТОВА!Държава от множащи се роми..и изчезващи пенсионери!Светлото бъдеще - вече тропа на портата!

20

Анонимен

преди 5 години

В по-малките градове и села не е евтиния ,защото хранителните продукти в малките магазинчета е с 20-30% по-скъпо от града,а и няма ,,Каулфланд", ,,Лидъл",мидъл и други евтинажни промоции!

19

Анонимен

преди 5 години

Хора от злобни народи не щем, злобни и нагли.

18

Анонимен

преди 5 години

Гръцките пенсионери има къде да отидот - в България. Но българските къде да отидот за да живеят като тех - никъде остава им само един път - градът на белите камъни особено сега при тез от ГЕРБ.

17

Пенс

преди 5 години

Обикалял съм доста и местата където наши пенсионери имат такава възможност са Пакистан, Афганистан, Мавритания, ако не се махнат герб бързо е съмнително, че и там няма да стане по добре от тук.

16

Смирен депутат

преди 5 години

А България.пенсионери живеят в охолство с 207лв пенсия.

15

България е рай,

преди 5 години

... за италианските и гръцките пенсионери, които само в българия могат да си позволят да клатушкат 12-13 годишни българ/к/и за кутия кока-кола и пакет цигари! Докато майката на тези деца си буквално си къса гАзза по Спейн, Итали или Гречко да изкара някой лев, та да може българският юнак с помътнелия от джибрицата поглед да има какво да лоче сФинята!

14

Анонимен

преди 5 години

Така изглежда на пръв поглед. Ще поживеят 1 година и ще си тръгнат като англичаните.

13

Анонимен

преди 5 години

ми нашите да ходят в Турция, нещата са сходни.

12

Анонимен

преди 5 години

Хаха! Ами дайте тогава и на българските пенсионери по 800евро! Повечето хора у нас не са виждали и такава заплата. Чисто обаче.

11

Динко

преди 5 години

ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ ! Eдва ли има 20 такива луди, то и тълпи англичани и германци се местеха в България, а накрая БНТ ходи ги издирва един по един 100 тината будали да им направи филм

10

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

9

Анонимен

преди 5 години

Бе хайде бе местили се в бьлгария, сура ми янко.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега Влади Горанов ще прибави и техните пенсии към ръстът на икономиката както прибави милионите пращани от работещите в чужбина.За 16 те милиарда изтеглени от правителството на Борисов,които ще изплащат внуците ни не се говори вече.

7

Дон Карнаж

преди 5 години

Взимаш осреднено най-високите пенсии, над 1000 евро дето са били, умножаваш по 12 месеца на година, бам 16 и повече хиляди евро СЕГА тука идва магическия сос за невероятната яхнийка-помийка на бумбърг - сравняваш годишната най-висока от миналото т.е 16 хиляди евракис с месечната която е 800 евракис и можеш математически да кажеш че 20 пъти е паднала пенсията и публиката вече такава ОУУУУУУУУУУУ ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КО СТАА В ТАЯ ГЪРЦИЯ АУУ ХОРАТА СА ПРИНУДЕНИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ МЕСТЯТ ЯВАА БААА

6

дърт

преди 5 години

За тях е евтино, но пенсията им е "само" 6(шест) пъти по-голяма от моята!

5

Дон Карнаж

преди 5 години

Сензациите! Блумбърг уж имат добро реноме ама до момент.. целта на тая информация е азпадняка да почне да цъка с език за това колко зле е станала Гърция и да си представят някакви неща все едно България 90-те стават там, има някакви случаи сигурно ама това са някакви специални и никой не знае да има вълна от имиграция на гръцки пенсионери към България. Г л у п о с т и 20 пъти паднали пенсиите 16 хиляди евро ли им е била пенсията бе? Пълна сензация!

4

зелев, зелев

преди 5 години

"Намслени им били пенсиите 20 пъти???Този с 800 евро, 16000 евро ли е получавал преди? И защо се крие от данъчните???

3

Анонимен

преди 5 години

Природата не търпи вакуум..............като няма българи, други народи ще се заселват на тая територия!

2

NEKOISI

преди 5 години

Ot celiqt sviat idvat da jiveiat tuka,za6toto imahme nai-uspe6noto predCedatelstvo na sveta !!!