41

Анонимен

преди 5 години

Това говори само за лошата пенсионна система в България където към българските пенсионери се извършва геноцид от всички правителства от 1944г насам.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45"..Българската икономика само печели от това, че някой е избрал да си харчи парите тук."......................................................................................Когато оня бизнесмен, с анцунга им гушне паричките и укрива данъце на 100 %, или си харчи парите навън, ти какво хващаш? Или икономиката? Аман от приказки " по учебник" и на теория!!!!!!!!!!!!!

39

шоп

преди 5 години

Най-накрая и те усетиха "благодата" на социалистическото правителство.Сега благоденстват и те като нас. Дано социалистите останат по-дълго на власт в Гърция че да си получат заслуженото.

38

хахх

преди 5 години

Сега пак ще започнат да излизат статии в нета и репортажи по новините за тези хора. Ще се насажда мнение, че едва ли не видиш ли, хора от всякакви националности идват в България, защото по-добро място няма. Ама се пропуска факта, че са пенсионерииииииии. Не идват млади хора, а пенсии които са на доизживяване. Младите отдавна избягаха. Виждате ли по улиците, че само пенсионери насам натам бродят. Младите тук там се виждат.

37

Анонимен

преди 5 години

Те и немските се бяха засилили по едно време, докато не се срещнаха с местните ***.

36

Анонимен

преди 5 години

Българската икономика само печели от това, че някой е избрал да си харчи парите тук.

35

Анонимен

преди 5 години

В България е по-евтино от Гъция, но... какво точно е по-евтино?Ако пазаруваш в евтини вериги като Мазутис (Masoutis) ще намериш неща на цени като в България, да не говорим, че ще са по-качествени някои от нещата. Ако ходиш на заведение в Гърция, там е по скъпо. Билетите за градски транспорт са по-скъпи, но както и тук има карти с големи намаления. Дрехи и обувки са по-скъпи, но ако търсиш евтино, може и да намериш някои неща.

34

Itsob0001

преди 5 години

Гърците да си живеят в Гърция.Задължаваха българите с гръцка пенсия да живеят в Гърция,иначе няма да получават цялата пенсия ,ако отидат ( върнат) да живеят в България.Сега да приведат същите мерки и срещу гръцките граждани Щом са такива "византийски" тарикати.

33

Анонимен

преди 5 години

Чета пенсия 800 Евро, пенсия 1100 Евро! !!Че как няма да им е евтино с тия пари! А у нас пенсия 100 евро-разликата е 1000 евро ,нали така,дами и господа !НАМАЛИЛИ МУ ПЕНСИЯТА НА 1100 евро!Вие защо не ги направите нашите поне 500?

32

Анонимен

преди 5 години

Намаляваха им пенсиите, но се съгласете, че ако 20 пъти ви намалят пенсията с по 1 %, то това са 20 %, и ако си вземал 1000 евро пенсия след всички намаления сега взимаш 800 евро. А ако си взимал 2000 евро пенсия сега взимаш 1600 евро. В Гърция няма таван на пенсиите и има доста прилични пенсии. Даже Турция с всичките си хвалби за силна икономика не може да докара средната си заплата до средната гръцка пенсия. Социалната политика в Гърция явно е добра.

31

zzz

преди 5 години

Поредната статия, която ни убеждава колко евтино е да се живее в България. И това на фона на вдигане данъците на МПС, вдигане на застраховките "Гражданска отговорност", газта и хлябът вече поскъпнаха и т.н.

30

Ибрикчията

преди 5 години

Гърците няма, как да станат жертва на ало измамници, щото просто на гръцки няма кой да ги излъже...колкото и *** да ходят в Гърция, толкова добре да научат гръцкия, че грък да не се усети....няма как да стане.

29

Анонимен

преди 5 години

"Евтиния" ми звучи като на гръцки . Нека дойдат бе, да опознаят родните шведи.Полицията ше трябва да работи като измамят грък.Гърците са свикнали да им свършат работата.

28

Анонимен

преди 5 години

E то таази прокажена държава вече си е старчески дом така или иначе.Д о тук се докарахме, нищо че сме втори по интелигентност в света.

27

Анонимен

преди 5 години

A български млади се махат от тази клоакка.Скапана, западащо и корумпирано е!Здравей живот!

26

Анонимен

преди 5 години

Евтения, ама друг път. Тази мантра вече няма стойност. Всичко поскъпва неимоверно бързо и накуп. Само качеството на живот се влошава. Държавата ни не милее за своите граждани. Лобита, конспирации, олигарси, п диктуват политиката на България. Здрава клетка не остана.

25

11

преди 5 години

Измислена платена публикация, за да може да дигат цените на всичко.

24

Българин

преди 5 години

Браво Бойко ,ти ли ги покани?Или реклама си правиш на мандата?

23

Анонимен

преди 5 години

Като им направят две-три ало измами бързо бързо ще се изнесат обратно.

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Прясна стока... - за ало измамниците...