12

бай х

преди 5 години

40 години осигуровки /до 67 години / = 1 апартамент подарък на държавата защо ???

11

Анонимен

преди 5 години

И какви точно ще са загубите? Ще взимат с 30 лв. по-висока пенсия, ако изобщо вземат ли? Аз като съм осигурена и всеки път, когато ми се наложи да отида на лекар си плащам, защото здравната каса не покривала изследванията. Всички са предупредени, че ако взимат болнични не са изгодни за фирмата и да си правят сметката. Плащаме водата, тока, медицинските грижи и тн. на всички знаем кои точно. Големите ползи!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7А не. Паричките ми, да са ми при мени...

9

работодател

преди 5 години

НАП бърка! Реално ситуацията сега е така: Шефовете казват на работника- твоето място е примерно 1200лв всичко!Работника избира какво иска: или заплата 700 лв и 500 лв осигуровки или осигуровки 200 лв и 1000 лв на ръка!Всеки си преценява.Засега 99% от работниците избират да вземат парите те а не държавата.Защото ще бъдат окрадени гарантирано!

8

Ами

преди 5 години

До АзАбсолютно! На въпрос 600 с СО + на ръка = 1000 или 1000 с СО но без на ръка = 800, познайте кой вариант избират 99% от работниците.

7

Анонимен

преди 5 години

Плащането в плик може да се избегне като почне да се дава карта за фитнес, купони за пазаруване, билети за кино и театър и тн. Така се прави в белия свят.

6

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем,че след 30 години политиците ще откраднат и тези фондове и всичко ще е напразно.След 30год половината население на бг ще е от шумерско-индйски произход а те данъци не плащат.Е кви пари,кви 5 лева чакате?

5

Анонимен

преди 5 години

До АзИ след години ще протестират за висока пенсия.

4

Анонимен

преди 5 години

Това със плика ми е странно в 21 век. Реално всеки работодател може да плати бонус към някой служител като приведе парите по сметка. Като основание за плащането може да е бонус за добре свършена работа.

3

man

преди 5 години

А какво получавам срещу данъците си? Същите права като беззъб неграмотен ***. Плащам данък сгради, а около сградата е лещ, плащам 40% акциз в цената за бензина, пък въздуха мръсен, плащам данък за обществени училища, пък детето ходи на частни уроци, плащам здравни осигуровки, пък се осигурявам и към Доверие. Да продължавам ли?

2

Анонимен

преди 5 години

Плюя на вашта система глупава ... Нищо неа ви дам.

1

Аз

преди 5 години

99% от получаващите заплати в плик им е ясно, че не са осигурени на всичко и са ок с това...