52

Скептик

преди 5 години

Явно вече иде време за класовата борба. Лошото е че там покрай сухото гори и суровото.

51

бай х

преди 5 години

когато се пенсионирате един ден /ако е рекъл господ/ ще видите колко сте прецакани като сте били честни и сте внасяли редовно цял живот вноски .... за да има какво да крадат чиновниците

50

Мен

преди 5 години

До 50:В момента за жалост не даваме за тях пари,а социални за ,,РОМИТЕ,, и тяхните недоразумения

49

Анонимен

преди 5 години

Според мен всички данъци са незаконни! Не получавам нищо в замяна и спонсорирам търтеите в държавата с моя труд. Да се въведе система при която всеки плаща каквото ползва!

48

Анонимен

преди 5 години

И като не плащате, кой ще дава пенсии на майките и бащите ви?

47

Анонимен

преди 5 години

Не плащайте данъци.Свалете правителството.Обесете ги пред парламента.Това е рецептата да се оправи държавата.

46

Анонимен

преди 5 години

До seira 43Ще конфискуваш на Кирчо голят чeп!!!Комунизъм не щеш ли??А да те опъне Нарцис с 20см патерица?!Я марш при говeдaта в обора!

45

Иван

преди 5 години

Изходът е само един...Терминал 2

44

Анонимен

преди 5 години

Голяма лъжа е този калкулатор. Не може да загубите нещо, което на притежавате. Ще загубят един м***нгал, един политик и двама пенсионери, но не и работещия. Работещият има само една "честна дума" на шепа продажници.

43

Анонимен

преди 5 години

До MebПовечето хора и без това плащат и като ходят на лекар и за учители .

42

seira

преди 5 години

А КАКВО ДА ПРАВИМ, АКО ВИ ОСИГУРЯВАТ НА 1 100 ЛВ., А В КРАЯ НА МЕСЕЦА ПОЛУЧАВАТЕ 400 ЛВ.?!ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН:ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ (ПРИХОДИ И РАЗХОДИ) - ПО ОФИЦИАЛЕН ПЪТ!РАЗЛИКА В СТОЙНОСТТА НА ДОКАЗАНИ ПРИХОДИ И РАЗХОДИ (ИМУЩЕСТВО) НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 000 ЛВ.!!!ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО: ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА!ТОТАЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО, ПРИДОБИТО ПО НЕЗАКОНЕН ПЪТ!!! ПО ДРУГ НАЧИН ОПРАВИЯ НЯМА!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Какво ще спечелят . Работодателят смята така . За работника мога да дам общо 1300 лева . Ако го усигурявам на реална заплата той ще взима 800 лева . Останалите отиват в държавата и лапачите на държавна служба и социално слабите . По добре да дам на работника 1000 лева да го осигурявам на 500 лева . Работника ще вземе повече , аз ще платя същото . За пенсия в тази държава и без това скоро няма да има и за държавните служители . :)

40

Скептик

преди 5 години

НАП първо да провери фирмите и егнтата получили Евро средства по програми. Колко са получили, колко плащат печалба, заплати, осигуровки. Другото е прах в очите на хората. Щото няма как да се меси НАП в малките фирми, дето половината са сол ***, другата половина - пред пенсия или с други проблеми. Ама и НАП май се облажват с Евро средства. За това ме вуреи работата. Това се казва Институционална Корупция.

39

КАЗАХ АЗ

преди 5 години

НАП ДА ГО ДУ....НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА,ЧЕ ЗА ПЕНСИИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,НЯМА КОИ ДА РАБОТИ.

38

Истукан

преди 5 години

Работниците сами са си виновни, че се съгласяват да работят за такива фирми дето укриват брутните им заплати пред НАП и не плащат пълни данъци и осигуровки. Не е виновен този, който предлага такава работа, виновен е този, който му се връзва. За щастие такива фирми са малко. Големите фирми са прозрачни. Затова, ако искате да ви се отчита цялата брутна заплата пред НАП, работете само за големи и престижни фирми с име, а не бай ***, решили да спестят от осигуровки и данъци.

37

Боби

преди 5 години

До АнонименЩом има кой да работи за такива, няма проблем да си съществуват.

36

Meb

преди 5 години

Като гледам никой не иска да плаща, ама всучки искат на другите, дето не са те да им е по-висок данъка. Всички искат качествено здравеопазване, ама тия 8% са им много. Предлагам да не се плащат данъци и осигуровки изобщо и всичко да е в частни ръце. Искаш да идеш с колата някъде, плащаш си за всяка улица. Искаш на лекар - плащаш. Искаш на училище - плащаш. Те така да ви е евтинко.

35

Анонимен

преди 5 години

Да ви внасят ромбовете. Чакам с нетърпение мига когато те ще издържат държавните хрантутници. Кой от кой по-мързелив и крадлив. Голям цирк ще е.

34

овн

преди 5 години

Дааа, винаги коментарите са по-интересно от статията. Всички ги прочетох и да Ви кажа: ясно се вижда как са настроени хората. :)

33

Men

преди 5 години

Трябва да има затвор за всеки 10лв,които не се декларират. Бълагаринът мрънка, че няма пари, а същевременно всички хотели пълни, всеки кара кола, вепер на заведение не можеш да излезеш - всичко претъпкано. А БСП искат да дигнат данъка сано за тези, които се осигуряват на реалните си доходи. Нап да даде 50% от неплатениге данъци на всеки, който издаде човек, който лъже за доходите си, а за другият или затвор или да изплати всичко по 4