93

Анонимен

преди 5 години

Наистина се е справил с миграцията - толко сме зле в момента, че ***, талибаните и черни леките дето бягат от страните си не щат да идват при нас.Само държавен преврат и разстрел е спасението...

92

Анонимен

преди 5 години

До 91:Близо си,но има още малко - ние сме на задна дълбаеща надолу скорост!Няма друга такава в Природата -тя е наше изобретение,венец на повече от 10 годишното робско натягане в Четвъртия райх,за безпрекословно изпълнение на всякакви стандарти и особено,стандарта "РАЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТ",ГЛАВЕН И ЕДИНСТВЕН Член в него:"Каквото кажат шефовете"!Убре,дебре,ОФФЦИ-И-И!

91

полицай

преди 5 години

За кой ли път отСветовната банка алармират че персонала на МВР е най добре платените в Европа въпреки това ведомството е с най голям бюджет близо помалко от два милиарда ..Докато в Румъния осъществиха реформата в МВР като освободиха 10000 хиляди поради липса на подготовка и професионализъм .Българския МВРняма политическата воля при наличие от 5000 пенсионери предпочита да освободи едва само 250.Страхувайки се от протести премиера отложи предвидената реформа целята оптимизиране на МВР.

90

Анонимен

преди 5 години

Почесъл се по голото теме банкянският мислител и въздъхнал "Б* ах г/.о . Кой е ПЪК е този Скепти Ци Зъм? Не съм се здрависвал с него . "

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92На КОЯ държава????? Може би на Македония??? Но не и на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Православен

преди 5 години

Оставка!

87

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е истински патриот.

86

Европа на 2 скорости

преди 5 години

.....ние май сме на задна ..... перманентно.

85

Петър Петракиев

преди 5 години

Другите партии са ДСБ, СДС и ДБГ. Те в България нямат думата, че в ЕНП ли?А и ГЕРБ в ЕНП е "деветата дупка на кавала", ама нали този сайт е на Тиквата, че затуй го цитират, я!

84

Анонимен

преди 5 години

Хм! Нали освен ГЕРБ в ЕНП членуват и други български партии. Защо нищо не се чува от техните водачи? Онемели като риби не са изказали никакви мнения, възмущения и препоръки.

83

реалист

преди 5 години

То и народа ти на две скорости, но нищо не казваш за това.

82

гражданин

преди 5 години

Шенген Да ама НЕ .При всеки доклад от Брюксел изводите са негативни Исега при тарифа над 5000 Евро за БГ паспорт става въпрос за некадърност или за невероятна корупция е недопустим Шенген .

81

Анонимен

преди 5 години

Абе барато откога улазаме у шенгеня че нещо му изгубих края. Нали на границата требеше да боядисаш некаква барака и веднага щели да ни вземат. Ного лажеш бе бартато като бръзио влак си. Не видиш ли че те немат и за ду,,пка на кавало бе. Даже спреа да те тупат по гърбо и папите не те галат по ***. Само оня с Ишиясо се дръжи за тебе да не падне оти Ишиясо го е ударил и главата.

80

Анонимен

преди 5 години

Къде си се справил с миграцията бе? Я кажи

79

Анонимен

преди 5 години

Шенген с тарифа от 5000 евро за български паспорт? Някой вярва ли му на тоя?

78

бай х

преди 5 години

баце си дрънка и никой не го слуша , хората се разхождат и не го вземат на сериозно ...вижте видеото

77

ПроСоТо

преди 5 години

новина от днес,от тук:-"Брюксел дава на съд България заради БДЖПроблематични са качеството на въздуха, запорите на имоти, убежищатА ДЕБ_ИЛА дрънка глупотевини на поразия..мамка му,наистина не е за вярване!!!---Пробутаха ни Шрек ....

76

АНТИ

преди 5 години

Откакто ни оставиха руснаците, сме на скорост (R) - назад.

75

Анонимен

преди 5 години

Бокич, сваляй си противогаза като излизаш пред хора на такива форуми бе! Или ти е по рождение???

74

Анонимен

преди 5 години

Хубавото, че никой не ви взима на сериозно другари коментиращи :) освен един друг да се надъхвате друго реално неправите. Напомянте ми на онези стотици групицчки във Фейса против Герб в които членувт общо взето едни и същи хора и си пускат разни карикатури и си мислят, че правят нещо :)) Жалка картинка.