13

Fashion Police

преди 5 години

някой да спре тоя ОРАНГУТАН в костюм, да спре да ни излага пред света. Писна ми вече от про.стащина

12

Анонимен

преди 5 години

Борисов показа на тесногръдите европейци, че няма да позволи България и българите да бъдат унижавани от всичките му Меркели,Макроновци,Юнкеровци и т.н.

11

ХДС

преди 5 години

Ами българите май много пари получават и другите европейци не могат ги стигнат, Tрябва да се спрат парите на великите българи, които стриктно спазват маахстриските критерии и ***'ат постни пици с компот щото са финансово дисциплинирани и стабилни като Стените на Йерихон.

10

Анонимен

преди 5 години

Браво, Баце!Какъв оратор..Кой му пише речите, обаче-в Герп са от тиква нагоре!?

9

Боку

преди 5 години

Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да може да се излюпят новите щъркели. Карал съм министрите да пренасят лично блатни кокичета, за да не остане нито един стрък смачкан от валяк. Всичките ни европейски инфраструктурни проекти са с тунели за мечки, вълци, костенурки. Трасета сме променяли.

8

Анонимен

преди 5 години

Не на две скорости а българия трябва да бъде ИЗГОНЕНА от ЕС.С този *** народ който избира престъпници за премиери само това заслужава тозисмотан и неграмотен народ.

7

Дистанция

преди 5 години

Европа много обича Борисов ама подържа long-distance relationship :)

6

Анонимен

преди 5 години

И какво като ги е видял Брексит ще има и без тоя клоун, да си плаща членския внос за да има пари за гърците а за него асфалт немците не са длъжни да дават на никой нищо днахокал ги бил а те да не му показаха един среден пръст в отговор.

5

чукча

преди 5 години

Хората от време на време си го пускат да им дърдори на нещо де не разбират и се забавляват.Скоро ще почнат да му подхвърлят бонбони и банани.Жалка работа.

4

Анонимен

преди 5 години

Бойко ги е поставил на мястото им, Бойко защитатава правата на българите.

3

барон мюнхаузен

преди 5 години

Тоя наистина си е повярвал..

2

Партийноскептичен

преди 5 години

Изнерви го, защото ще граби на първа, а не на втора. Щото големите ще си менкат по-големи кинти, дето малките няма да ги видят.

1

Анонимен

преди 5 години

Какъв шенген бе господин Премиер? С това раздаване на паспорти за по 10000 лв. шенген ще видиш кога цъфнят дюлите през януари.