37

Анонимен

преди 5 години

Имаше 1 пост ,че през декември се подписва Глобалния пакт за миграция на ООН!ВЕЧЕ ГО НЯМА!Много държави го отхвърлиха!Нашите п....обаче ИСКАТ да го подпишат къде-В МАРОКО!!!!!!Хора, знаете ли какво правят мароканците?Не го пожелавам и на най-големия си враг!Да се обединими преди декември!За нашето и на ДЕЦАТА НИ добро!!!!

36

К6

преди 5 години

няма нищо за притеснение, какво значи напуснали, твърдението не е верно, това е чиста пазарна икономика, за 100 евро сега може да отидеш където си искаш в Европа, света сега е много малък. Престанете да наричате българите работещи в Европа имигранти . Граница държава са понятия в миналото. Много трудно се преминава към по висша цивилизация, научи се на нещо специфични умения и света е твой

35

месара

преди 5 години

ако, бкп (бсп) и сдс не бяха унищожили икономиката и държавата с фалшивата криза, сега нямаше да е такова положението! ако, бкп (бсп) и сдс не бяха вкарали турци и роми в парламента, сега тия две етности щяха да работят! луканов назначи някои за милионери, като бкп (бсп) им раздаде куфарчета с народна пара, до като сдс ни пееше "времето е наше" и "вятъра на промяната"! та така!

34

Анонимен

преди 5 години

Имам хубава работа, всичко е точно,карам стар автомобил който струва колкото гражданската ми :), не мога да си позволя по скъп, плащам наеми и т.н,, не мога да си купя жилище и да се заробя 40 години на банки, имам пари и ми стигат толкова колкото да стигна до другия месец.Сега тряя да плащам и стикер за зелена зона пред нас, абе я се, махам се, мръсни лъжци

33

Емигрант

преди 5 години

Да я светна по въпросът другарката йотова! ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА може да се разреши за един ден!? Как ли! Ами само трябва да експулсираме насила,червената тиня,която остана и се изживява едва ли не като безалтернативния фундамент на държавата,а в същност е основния съботьор,разрушител и причинител на обезлюдяването на България и нещата ще се наместят от самосебе си!!Аз ще съм един от първите който ще се върна при това условие!Но за нищо друго на света няма да се върна да бъда публика,а те РЕ!!

32

Анонимен

преди 5 години

При ниски заплати и хиперинфлация при ГЕРБ, нямат смисъл да останат в България. Просяци в Германия и Англия ще изкарат повече пари.

31

Анонимен

преди 5 години

До азАз работя в ОББ и също обмислям...Специално ти висиш по цял ден в този сайт и тролиш.Никъде не работиш, освен от вкъщи да пишеш коментари за няколко копейки повече.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Имаше един виц при ХУБАВОТО тошово време. Хванали някакъв при опит да избяга при лошия капитализъм и го вкарали в затвора. Като си излежал присъдата, от ДС го препитали да видят дали му е дошъл акъла. "Ако утре отворят границите на България какво ще направиш?". Отговорът му бил:"Ще се кача на първото дърво." А пояснението защо:"Да не ме стъпче тълпата напускаща България". Зевзека измислил този виц е бил доста прозорлив. Това преди повече от 30-40години.

29

Анонимен

преди 5 години

Йотова, и заради такива като теб и червените ти събратя напускат българите. Ти от четяща новини по телевизията,как стигна до еврпдепутат и сега вицепрезидент. Публична "тайна" е.Затова замълчи.

28

лоша работа

преди 5 години

Много, много лоша!

27

До 24 дискавъри

преди 5 години

Бягаха тогава, ама защо? Бягат и сега защото е модерен комунизъм

26

аз

преди 5 години

Аз работя в ОББ и също обмислям...

25

До 23

преди 5 години

Ей това остана в България..... само ***, но и те са хора, и те ще възират скоро

24

Discovery

преди 5 години

То нали ГЕРБ управляват последните 30 години, а бе ей... като ви фана!!! Хората щяха да избягат още преди 89та, ама немаха възможност. После вече оградата падна и всеки хвана нанякъде. Комуниста е много силна унищожителна сила, нещо като радиацията, трудно се премахва и изчезва!!! Но и народа си предпочита, директно някъде начисто да почне вместо да си изметe насссраното в собствения си двор, така тука остана плявата, а читавото избяга... много е трудно да се обърнат нещата вече...

23

Срифо Срифестия

преди 5 години

до 12: Сриф всъщност се пише сриВ.

22

Анонимен

преди 5 години

Всички си тръгваме, няма страшно, не 2 ами 22 щяха да си тръгнат ако бехме толкова, плюс това сега сме 6 милиона, от които 3 са малцинства, бяхме 8 преди няколко, тоест не за 30 ми за 5 се смалихме. Честито след още 5,10 години ще си каните в хотелите останалите роми. Дано тогава припечелвате като сега, дано ви се увеличат милионерите на процент вашата м....

21

Анонимен

преди 5 години

Много партии, много депутати, много министри и няма стабилност както беше при БКП и резултатът е източена и умираща дтржава.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13 В момента,за м.август,реалното население на България е 5,400,000!

19

Аде де

преди 5 години

до 17: Твоя или твоите шефове излизат ли/ако самия ти не си ШЕФЧЕ/?

18

Безумие

преди 5 години

Добре де от 20 години констатираме (всички) едни и същи проблеми, но никой не се наема да ги реши. Смятам че всички знаят основния проблем, но пак никой нищо не се наема да направи. Каква е тая зверска търпимост незнам, то не ще сме били 500 години под турско робство ами и 1000 щяха да са ни малко с тоя *** народ...