257

:):)

преди 5 години

абе цър.вул то и хляб не е задължително всеки ден да ядеш ама не ядеш качамак ами търсиш на ляба мекото....ти като в Северна Корея ли искаш да сме...*** ..нагъл

256

Te

преди 5 години

Да, имам нужда от автомобил. След като до мястото, на което работя е на едва 4 км от дома ми, а същевременно, ако ползвам градския транспорт, ще ми трябва около час и половина да се придвижа до там и да сменя три линии на градския транспорт, явно ми трябва кола. Нито пък има условия за придвижване с велосипед. Да помислят първо за транспортната инфраструктура и тогава да ми обясняват, че нямам нужда от кола. Не става само с две линии на метрото...

255

Анонимен

преди 5 години

в фирмата където работя само за пари се говори за заплати за увеличение. няма ли да има коледни няма ли да има 13 заплата кой кого повишили кой не и в същото време колко били доволни от живота в българия тия за какво протестирали бачкат по 12 часа на ден ама на протест няма излязът а пък бензима бил скъп а не спират да обикат с колите си.

254

Мнение

преди 5 години

Спокойно - тези си отиват, а новите, за да ни привлекат като избиратели сигурно ще намалят данъците и таксите към старите нива и така ще ни спечелят за избиратели.Това да не плащам много скъпи данъци и такси релно се оказа единстеният ми бонус от каквото и да е управление през последните 30 години. За съжаление! Така, че вече гласувам само срещу високи данъци и такси и изобщо не ми пука кой е на власт!

253

Praga

преди 5 години

За хората в тази страна бъдеще няма.Искат старите Ви коли защо ли?В металургията материал няма.Облагат Ви с нови данъци-за нови лизингови коли. Паркингите на производителите на коли- пълни и претъпкани.Банките чакат за нови овни! Една месечна вноска не изплатена и хоп колата на паркинга за нов мющерия. А ти сега: -ни кола -ни пара!Ах , ах мафия....А за пътищата... друга одисея....

252

Ицо

преди 5 години

Гроб ни загробиха! А има мазохисти които се радват! Това или са платени мекерета като тези псевдо експерти или са луди.

251

Браво бе

преди 5 години

"Не е задължително всеки човек да има автомобил."А какво? А се придвижвам с претъпкания ви миризлив обществен транспорт пълен с ман га ли и бежан ци ли??? Защо ти не спреш да крадеш и не започнеш да живееш като останалите и да те видим в градския транспорт, който ти излиза колкото с кола да се придвижваш.

250

Как не ви е срам!!!

преди 5 години

Бракми!!!! Как смеете!!! Това са класики!!! Истински класики!!! А не еднодневки без характер като днешните бангии!!!

249

Гашо

преди 5 години

Купувам голфчета и бмв тройки с чипчета и без катализатор. Спортни, многу да върят. Давам по 300 лв. на калпак. Плащам в лукчета

248

Факт

преди 5 години

От около 1970 година, колата в България стана необходимост, а не лукс. През 2011 година 47% от домакинствата в София имаха коли. На следващото преброяване през 2021 година, 20% от домакинствата в София ще имат коли след дивашките промени на ГЕРБ, оскъпили в пъти притежанието на автомобил. Напред към пещерите!!! Ура-Ура-Ура!

247

Анонимен

преди 5 години

"Не е задължително всеки човек да има автомобил" Не е задължитолно да се краде, но всички политици и бзнесменчета го правят.

246

Az

преди 5 години

Докато не увиснат главите на тези *** по улиците няма и да помиришем промяна. Трябва да се задръстят входовете/изходите на всеки по-голям град и да се започне чистка. Физическо елеминиране на предателите, чуждопоклонници. Блокиране на държавата и бой бо тиквите. Повечето сами ще избягат! Всичко останало е ала бала..

245

Стамат

преди 5 години

По-висок данък, по-скъпа гражданска, по-скъпи горива, миналата година и винетките вдигнаха, а насреща старите, разбити пътища. Честито!

244

Емо

преди 5 години

При катастрофа, челен удар, в какво имате по-голям шанс за оцеляване - старо Ауди или нова Дачия? Жокер - познавам човек с претърпян челен удар при 100 км/ч скорост на насрещната кола, със старо Ауди Б4, жив и здрав е.

243

Емо

преди 5 години

Интересно ми е как един автомобил на 20+ години, да речем Ауди, Волво или Сааб, от висок клас, с поцинкована каросерия, сменени спирачни дискове и накладки, читави гуми и пр., с какво е по-опасен от друг такъв на 15 или 10 години, малолитражка от масовата конфекция, която като се повреди нещо по-скъпо от 100 лв. я хвърляш, а да не говорим че при катастрофа ще се сгъне като хармоника, та според така наречения специалист как е по-опасен за собственика ?

242

васето

преди 5 години

Продължавайте да гласувате за бойко и компания! Нека! Малко ви е! Още трябва!

241

Solar Power

преди 5 години

Кефи ме как герб разказват играта на 80 процентника, а той е толкова за лупен, че продължава да гласува за тях, за да не стане по-зле. Унищожението е най-доброто, което може да се случи на тази биомаса, грешно наричана народ

240

Ментаки

преди 5 години

"Не е задължително всеки човек да има автомобил. Един автомобил има страшно много разходи. Данъкът е най-малкият разход"Аха. Катаджийски мозък. Затова моя данък е 400 лева. Което си е комплект бюджетни зимни гуми. Можеше всяка зима да карам с нови зимни гуми, ама на - плащам данък. После *** - *** що съм карал с летните. Ми пич, то ме съдирате от данъци и акцизи, после пак аз съм виновен, че не ми остават пари. Айде цялото правителство уеко в уево и да правите с уста като вятъра.

239

Зозо

преди 5 години

Герб преминава към открито редуциране на населението на държавата.

238

Анонимен

преди 5 години

Факт е че сме роби.. никога не сме били други. И като такива ще си плащаме по високите данъци и ще си караме бракмите. И сега какво? Парите от по високите данъци за здраве ли ще се харчат...? или *** горе ще стават по богати... Станахме сметище на Европа.. а можеше отдавна да забраним вноса на коли вт. употреба по стари от 8г. И можеше отдавна да догони м европейските доходи за да си купуваме нови коли. Ама сме си роби и това е!!!