159

Анонимен

преди 5 години

До 186Кви хиляди бе, плаща се само отпуската на жената, която накрая ще възлезе на ЕДНА заплата и половина, останалото плаща НОИ. Нито жена имате, нито дете, нито фирма, къде се време в теми, в които знанията ви са нула.

158

Анонимен

преди 5 години

До НОИПрочети закона. Плащаш част от болничния ,преди да роди и след това., Осигуровки през цялото време и 3 месеца платен отпуск ,барбар с осигуровките

157

Анонимен

преди 5 години

До 186Тоя не знае кой изплаща майчинството, но иначе седнал да се обяснява и да раздава мнения и съвети.

156

Анонимен

преди 5 години

Облъчването по медиите продължава, вчера беше "работодател" Велев, днес адвокат Саръиванова. Дерзайте ежедневно б'оклуци!

155

Анонимен

преди 5 години

До 186Майчинството се изплаща от НОИ, не от работодателя, какви хиляди левове, то бива неграмотност....

154

НОИ

преди 5 години

До а Бизнеса? 182Какво плащаш, *** п8888. Майчинството го плаща държавата. Явно колко си бизнесмен/нка. Колко кожи дереш от нещастните хора, който нямат друг избор освен да работят за кранти като теб

153

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е сериозен , а 90% от коментарите просташки. Ако и тока гласуваме ,ясно защо тънем в мизерия. А по въпроса - ако назнача една бременна -за следващите няколко години ще платя няколко хиляди лава. И срещу тях нищо. Ами ако съм малка фирма? Ако искаме работодателите да назначават млади жени ,да направим законите като в Европа. И държавата да поеме своя дял ,а не да се крие зад синдикатите и бизнеса.

152

РобовладелциБГ

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо сме най-бързо изчезващата нация в света? Защото сме деградирали до такава степен, че не заслужаваме да живеем и да се множим.

151

Анонимен

преди 5 години

До 165Късметлийка съм, че мъжът ми не е ограничен като вас. :)Не жена ви, ако имате такава- съболезнования.

150

Анонимен

преди 5 години

До Ясно ни е :)Да, и ти си много наясно, "умнико".А къде отиват социалните осигуровки на самата майка, а ?Една жена максимум веднъж или два пъти е в майчинство, а осигуровки за болест и майчинство плаща през целия си трудов стаж.---Ами тогава нека от там да ви плащат майчинските, от там където отиват социалните осигуровки, защо работодателят да плаща, то даже не плаща работодателят, ами дригите работници от фирмата работят повече за да плащат майчинството на майката.

149

До 173

преди 5 години

Да благодаря ти за корекцията.

148

Анонимен

преди 5 години

До До 167А татковците не могат ли да сменят и те памперсите на тия бедни деца или тва не е достатъчно балканско и мъжествено.

147

Ясно ни е :)

преди 5 години

До ясно ли ви е?Да, и ти си много наясно, "умнико". А къде отиват социалните осигуровки на самата майка, а ?Една жена максимум веднъж или два пъти е в майчинство, а осигуровки за болест и майчинство плаща през целия си трудов стаж.Единствения ангажимент на работодателя е да намери заместник и да плаща здравните вноски за тои период, който е нищожен в сравнение с остатъка от работния стаж на жената. Ето затова изчезваме - подигравка след подигравка, включително размера на заплатата.

146

Анонимен

преди 5 години

До До 155Това е главната функция на женските животни, господине, вие с такова ли припознавате майка си, баба си, сестра си?

145

Анонимен

преди 5 години

"По честно би било тази екстра да не се прикрива , а да се обяви официално в платения отпуск по майчинтсво" Смях! Един *** съвет, екстра без прикритие: Чети, мисли и пиши, когато си разбрал, че си разбрал!

144

Брадвата

преди 5 години

Бизнесът пусна на държавата да вдигне осигурителния доход на 3к, сега ще иска да му се пусне "фандък" от държавата за майчинството и отпуските. Танто за танто играят в РБКамората.

143

Анадолски ценности

преди 5 години

Точно така, единствената функция на жената е да ражда и да гледа деца, а когато иска да работи и да се развива, задължение на балканския мачо е да гръмне нея и детето й, по възможност в окото, да я изнасили докато тича в парка или да я души.

142

Работник

преди 5 години

Жал ми е за работодателите, съжалявам ги просто, като гледам как остават без работници и вече се молят някой да дойде да им работи, но вече свършиха баламите, жал ми просто, съжалявам ги, горките.

141

Анонимен

преди 5 години

До До 162Да не се опита да напишеш тестостерон, айайайайайАхАХХАСХД, ще почина, бе

140

Библейска филосовия

преди 5 години

Бизнесът не е срещу майките. Бизнесът е срещу всички и всичко, което му пречи да изкара тридесетте кирливи сребърника. Задавете се с тях