199

Аз

преди 5 години

За изчезващият български етнос майчинството трябва да се увеличава, а не да намалява. Ще се чудите после откъде да вземете бели хора. *** бол.

198

Анонимен

преди 5 години

До 221Парите ги внасяш ти в държавата с осигуровките си, тя не ти ги 'дава' щот си мноу як. *** явно нито на работа ходиш, нито осигуровка внасяш, не знаех, че в махлата имате достъп до интернет.

197

Съдът

преди 5 години

До АнонименПриличаш ми на онзи м00000 Каролев. Такива като вас само АК47 ги оправя. Щял да купи Съда. Кой знае какъв про***ляк си. Финансова компания разправяща наляво и надясно, че върви през просото и си проси боя. Боже, събери си вересиите

196

Анонимен

преди 5 години

Споко. Пълната автоматизация ще е тук до 20.години. Тогава всички ще са свободни, да си гледат децата и няма да има нужда от почивки ;)

195

Анонимен

преди 5 години

До 228Ок, кажи на работодателя ти днес да не ти плаща тогава заплата, щото крадеш от времето на компанията, за да плещиш тук глупости. ;)

194

Анонимен

преди 5 години

До 225Какви 2 заплати, бе, неграмотен, кого ще наемаш ти, какъв бизнес имаш, баничарница ли? Друго просто не го виждам.

193

Анонимен

преди 5 години

До 224Да, много е. Всяка стотинка, която не е заслужена е много. Това не е милостиня.

192

Анонимен

преди 5 години

До кокичеМацко, обясни на тия от праватами, че не познават законите. Аз просто ги цитирам. :) 2 години отпуска по 20 дни, прави 40 дни отпуска, която трябва работодателя да изплати. Това е една заплата + 10 дни. Не знам ква заплата получаваш, но освен ако не е 20 бона на месец, проблем не виждам?

191

Работеща майка

преди 5 години

До АнонименО, ужас! За 40 работни дни и не повече от 8 % на месец от заплатата за здравно осигуряване, ще ми плащат другите служители (работодателят) заплатата.

190

Анонимен

преди 5 години

Наемам жена. След 2 месеца забременява.аз тря ва д аи пазя две години място и после, да и платя 2 заплати отгоре. Защо? А моите интереси?

189

Анонимен

преди 5 години

До кокичеДа, написах точно същото. Натрупаната отпуска накрая възлиза на общо заплата и половина. Това много ли ви се вижда?

188

Анонимен

преди 5 години

До 218Гахаххабахаха. Добре. Друсай. Не сме маркетингова, а финансова компания (но си има е маркетинг). Имаме и заделени бюджет Какво? 7 мръхли ще ни ухапят за общо 50000 лева. И какво, след 3 месеца, като си изхарчат парите, НИКОЙ в София няма да ги бране, най-малкото наши бизнес партньори..А и не съм чул, че лесбийките се надпреварват, да раждат. Да! Нарочно сме взели такива жени.А и всичко това, няма как дa ста е, защото ще купим съда, преди това. Все пак е България.

187

кокиче

преди 5 години

До За 80-те процентаВ грешка сте- майчинството се плаща от НОИ, но отпуската се дължи от работодателя.

186

Анонимен

преди 5 години

До За 80-те процентаОт къде има пари Националният осигурителен инстититут да плаща "платения майчиснки отпуск"? Само от вностките на майката няма толкова пари. Платеният отпуск на майката се плаща реално от останалите работещи.

185

Анонимен

преди 5 години

До 219Тоз пак чел, недочел. Плаща НОИ. Колко пъти да ти се повтори. Никакви работодатели, никви осигуровки, когато излезеш в майчинство- получаваш майчински. Точка.

184

Съдът

преди 5 години

До Анонимен 213Ами 7те жени ако пожелаят така могат да одрусат умната ти маркетингова компания, че само на маркетинг ще стане - за дискриминация, за нарушаване трудово законодателство, за кво ли не. След година - две и това ще стане. То бива п00000 ама чак толкова не бива

183

Анонимен

преди 5 години

До 215Не знам, защо мразиш нас, работещите хора, без които, щяхте да живеете в дървени колиби.

182

Анонимен

преди 5 години

До За 80-те процентаА осигуровката ви през тези 90% от работодателя . вярно че не върху 90% а върху минималната ,но се плаща 24 месеца

181

Анонимен

преди 5 години

Не, няма платен отпуск. Платени отпуск се полага на хора, които са работели.

180

УТОЧНЕНИЕ

преди 5 години

Майките в България се ДЕЛЯТ на ТРИ Категории .1.Майка Държавен Служител 2.Майка Бизнес 3.Майка Ромка За коя категория заплащане става въпрос ?