194

Беден немец

преди 5 години

Карам нов автомобил срещу 205 Евро на месец без първоначална вноска. Евро 6, данък 38 Евро и гражданска + каско за 680 Евро.

193

до 210

преди 5 години

чи ко пречи да стане Екологичен?

192

до 210

преди 5 години

чи ко пречи да стане Екологичен?

191

Анонимен

преди 5 години

През 60-те години на миналия век в Италия успешно проведоха политика всяко семейство с кола. От 70-те години и в България колата вече беше необходимост, а не лукс. Тук някакви искат да се върнем в пещерите.

190

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Събираме всичкия *** от Европа! 90% от автомобилите в автокъщите са пълни таралясници!!!

189

Манджа с грозде

преди 5 години

Как пък стигна до това заключение не те знам

188

Анонимен

преди 5 години

Данък МПС е имуществен данък, а не екологичен данък, не го забравяйте.

187

Аз

преди 5 години

Най-накрая! От кога чакам да се разкарат миризливите таралясници! Нови коли или градски транспорт. Не може да разбере защо се вдигат данъците? Щото е ***... нямало база. Иска пътища, иска здравеопазване. С какво да се направят пътищата бе ***... И толове на магистралата чакам да сложат!Всичкото *** говори, колко е хубаво у Европата. *** си купи кола в Германия и я застраховай, като искаш.

186

Мирослав

преди 5 години

Идеята не ми допада. Не смятам че това е метода за да се спрат старите коли! Доходите с ни ниски, за това караме стари бараки. Не е заради данъка, но държавата се прави че не го разбира... Друго-във всички западни държави газовата уредба сваля данъка защото почти газта почти не замърсява! Ужасно е когато законите се коват от хора които не са експерти в нищо....

185

Робчо Робев

преди 5 години

Колата ми е на 23 години, поддържана в отлично състояние. Нямам никакво намерение да се разделям с нея и да давам грешни пари за натъпкано с електроника возило, което блокира при най несъществената неизправност. Явно целта е пътищата в непрокопсалата ни страна да са за богоизбрани. Но, така е и така ще бъде: за робския народ - все по - заробващи закони!

184

Анонимен

преди 5 години

Младите хора на запад - с маратонките, раницата и лаптопа, четат пътуват и се развиват. Младите хора в БГ - с дърт дизелов шлеп по кафетата и фитнесите, гледат лошо брадясали през тъмните очила. Виждате ли сега каква е цивилизационната разлика.

183

+++

преди 5 години

Доста лъжи се изписаха за увеличението на данъка. Най-голямо е увеличението за коли с катализатор, без еврокатегория и до 100 к.с. Увеличение примерно от 60 лева на 154 лева. В масовият случай увеличението е над два пъти и това касае над 60% от колите в България.

182

Басе

преди 5 години

Не разбирам нещо. Мъжете нали искат да се правят на гъзари пред жените с новата си кола. Защо им е тогава стара?

181

Анонимен

преди 5 години

В България всички автомобили трябва да се забранят! С коли само баце и кметицата на София.

180

Край

преди 5 години

Ми като имаш пари за запазена дачия сандеро що си купуваш вехт шлеп с 3л. дизел. Щото се издигаш в очите на булките от блока ли? Кожата вече се напука а? Тая кола преглед в Германия/Франция/Австрия не може да мине ама тук я имате за "луксозна".Дивотията ви много голема. Даже се учудвам че не сте още по-бедни. С такова мислене в нормално общество ще сте на соц. помощи.

179

Анонимен

преди 5 години

Направи го газодизел и се решава проблема. Малко кофти, че газовите за дизели са слъпички за сега.

178

Този Рай Води в Ада

преди 5 години

Трябваше да забранят гробниците под Евро 4.Или да им праснат данък поне 500 лв. ама не им стиска гиди популисти.

177

ники

преди 5 години

Айде пак да попитам, кой има стара трошка на 15+ години и я кара на бензин? Отговорът е един - НИКОЙ.Всички карат на газ, а бихте ли ми обяснили как една кола с евроХХ е по-екологична от каквато и да е кола на газ?

176

Гашо

преди 5 години

Мен данъците не ме плашат. Жипа ми е регистриран с категория n1, данъкът ми е 20 лв, кубатирата е 4000, а мощността - 230 к.с.Винаги си има начини. Койт търси намира!

175

Анонимен

преди 5 години

Данъкът от 50 лева за 101 к.с. отива на 130 лева. Поради факта че отпада облекчението за катализатор. Това си е 155% увеличение