14

Киро Кардана

преди 5 години

Напротив вече най-търсени от бедните ще са автомобилите около 600-700лв стар дизел..Купуваш го ,имаш механична вечна ГНП,махаш катализатора ,затапваш ЕГР и караш на добружанско олио от Кауфланда на 1,68лв! Не ремонтираш нищо по нея,колото издържи!Ако стане ремонт по скъп от 50-100лв даваш я на вторични дават ти 400лв и търсиш следващата подобна!

13

Анонимен

преди 5 години

Идват предсрочни избори !

12

От чужбина

преди 5 години

До БългаринаВ чужбина други работи те убиват, споко. И там са го измислили да те мачкат, но тънко и елегантно. Няма спасение никъде.

11

Анонимен

преди 5 години

Dacia ви очаква с атрактивни оферти

10

от общината

преди 5 години

До смокОзначава ,че ако сега ти е 50лв данъка значи като ти отпадне 50% ,намалението заради катализатора значи става 100лв...на тези 100лв ти слагаме 30% и данъка от 50лв ти става 130лв значи,...

9

Българина

преди 5 години

Българите са на кръстопът, да останат ли на тази територия или не..... Тук системата убива човек, държавата храни *** насърчава малцинствата, ГО е на колата не на шофьора, прецедент в света!, няма индивидуални партиди за здравните и пенсионните вноски, инфраструктурата е буквално убийствена... Цялата система е направена срещу хората... За това се топим мрем самоубиваме и мигрираме. Системата след 89 е изградена целево да ни разкара от тази земя....

8

Анонимен

преди 5 години

Да фалират тия измамници, на колко хора продават *** и хората после се чудат как да се оправят, не данъка а именно тия джамбази са причината, заради която бих си купил нова кола. За кво да пълна гушата на селски тарикатчета.

7

Беднякът

преди 5 години

Пак българска работа, цялата работа е за пари: С това увеличение нито ще намалят стария автопарк, нито ще стане по-чист въздуха. Просто ще влязат повече пари в хазната, нали за това е цялата работа - за пари. Обаче нали трябва да имат оправдание да гушат повече пари. Аз като имам 5000 лв за кола, пак 5000 лв ще имам и пак ще си купя стар дарак. На който обаче ще сложа газова и тя в пъти по-малко ще замърсява, отколкото чисто нов бензинов или дизелов двигател.

6

Кривондел

преди 5 години

С постепенното покачване на стандарта закупуването на бракувани на Запад автомобили, ударени, с връщани километражи и пред разпад започва да отмира. И дано. Не ми е жал за джамбазите, както тях не ги е жал да ни лъжат.

5

Анонимен

преди 5 години

В Голяма ГРЕШКА СИ КОЛИТЕ НАД 20г Е МЕЖДУ 70 И 110%.ПРОЧЕТИ КРИТЕРИЙТЕ.ЗА ДАНАЧНАТА СТАВКА

4

Moamar Kadafi

преди 5 години

А аз на моите либийци всяка година пусках нови коли за по 5 000 $...

3

смок

преди 5 години

"драстично" значи "с 30%". т.е. от 8 лв. на 11 лв. за 25 годишен дизелов гоуф.

2

Елемаг

преди 5 години

И нито един журналист никога по никоя медия не зададе въпроса,като е за замърсяване данък:Защо газовите уредби са с виско,като са в пъти по безвредни,не само от другите,а от ел.автомобилите.Нямаше нито един смел,никога не разследваха и тоталния крах на "ФАРОВЕТЕ",които с нищо не допринесоха за напалване на ПТП-тата!И после искате да ви уважават ВАС журналистите!!Страхливци до един!!!Захлебвайте с на Каролев лобистките глупости и закривай държавата!!!Всъщност ГРОБ успешно се справят за сега!!!

1

Карам 30 годишна

преди 5 години

Пак ще купуваме старите баракуди!!! И тройно да вдигнат данъка като няма стотинки, ще караме бараките.