234

аз

преди 5 години

До mnenieКАТО НЯМА как да те накарат да купуиваш нова кола. Има Трамвай автобус и тн. Колата не е конституционно право, с което да тровиш всички. Това че може да си позволиш кошница до 1000 лв, не значи че аз искам твоя *** да го паркираш в тревата и да бъхти черни облаци.Заплатата е производна на това, което ти произвеждаш с труда си. След като не стига, значи не струваш толкова.

233

mnenie

преди 5 години

няма как да ни накарат да купуваме нови коли.Не го разбраха и това е. С тези заплати, толкова.

232

Х6

преди 5 години

А така тъй НИ се пада.240 гълфона знаят,че си отиват от владт за да дойдат пак Същите Гълфони и правят поразии с бъркотии,за да има после при агитации какво да обещават и лъжат народа.*** НАРОД И КАЛПАВ

231

аз

преди 5 години

ГЕОРГИ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ...мисля че обяснява защо българите са най - бедни в европа

230

7777

преди 5 години

МЕНТА СТОЯНОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА ЧЕ Е НЕКАДЪРЕН ИКОНОМИСТ АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТЕН И НЕКАФЪРЕН ПОЛИТИК КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!

229

Анонимен

преди 5 години

БРАВО БОКО ТИ СИ ВЕЛИК МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИТЕ ,СИНИТЕ ,ЖЪЛТИТЕ .ОРАНЖЕВИТЕ .. БОКЛУ...

228

до 243

преди 5 години

Така е ,но при отворени граници това вещае пълен демографски колапс в много ускорен темп /необратим/--ДОЛУ ГЕРБ

227

Анонимен

преди 5 години

Я Баце Бойко да сложи една екотакса от 2000лв за коли над 7-8г и всичките джамбази да извозват бричките от запада, които са докарали да ни тровят, а и са по на 300хил км, за скрап.Като прочета притеснени автотърговци много се ядосвам. Това е един от най-измамните и лобистки бизнеси в България. Стига толкова аванта. То бива , бива , ама 30г не се наядоха на гърба на народа, продавайки му утайката на Запада.

226

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

Парите които ще вземат от нас ще ги дадат за увеличение на заплатите на бюджетните и ще стане така ,че те ще си купят по още една кола,не след дълго при така стичащите се увеличения обикновените хора ще трябва да слезнат от колите .Подръжката на кола за година ей така сметната набързо 4-гуми-400лв 2 пъти масло 80 лв застраховка 800лв данък 100лв преглед 50 лв----това са горе долу 1400 лв без никакви ремонти това са близо 2-заплати --не говоря за софииски заплати....има и пенсионери с по 300лв м.

225

Solar Power

преди 5 години

Който все още не вярва. Може да пусне на търсачката - "european air quality index"И да погледне картата :(Стига сте купували стари коли с обяснението,че са евтини с десен волан и не знам си какво но в крайна сметка даваме повече за здраве и умираме 10 години по рано. Кой ще изчисли цената на това ?!

224

гошо тъпото

преди 5 години

правилно колата с много нарушения става непродаваема. така собственика ще бъде допълнително наказан за нарушенията си. УМНО РЕШЕНИЕ.

223

Айде беееееее....???

преди 5 години

Автокъщите продавали стари коли !?!?!?!?!?!?!?!?!??????? Ама верно ли, ве Славова*???? Ти откри не Америка, ами топлата вода.....!!!

222

Solar Power

преди 5 години

Няма какво да се лъжеш. В България средната продължителност на живот е с 10 години по ниска от тази в Западна Европа. Това е така още от времето на СОЦА-а !!!Всичко това се дължи на лошо здравеопазване и лош въздух. Това е. Цифрите говорят.74 години срещу 84 години. Няма тука герб,бсп,костов. Старата кола си е ***. Вземаш за 2-3 палки *** и си в бокса през 2 месеца. Гориш повече, губиш време за ремонти, замърсяваш и като удариш чертата след 5 години си дал над 10 палки. Вместо нова.

221

GG

преди 5 години

Българинът си иска 150те коня дизел от 80та !

220

Моряк и половина

преди 5 години

Има ли все още някой, който да не е разбрал, че България, не е нищо повече от колония донор на западна Европа?!

219

Анонимен

преди 5 години

Дайте да не се лъжем, както ГЕРБ, така и всички други партии, ако управляват биха действали по този начин. Хазната трябва да се пълни и с оглед изнасяне на производството от България на европейски и световни фирми един от начините за попълване на дупката от тяхното отсъствие е този

218

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

Тука някакви платени гербаджйичета се правят на много вещи няма какво да ми говорите за вашите и нашите автомобили ,екологии и прочие изсмукани от празните ви глави ---аз не виждам вашите началници да са забранили старите коли просто искат 30 % повече от общата сума която се е плащала досега от всички--вашите доводи са пълна глупост ,освет кинтите при тази ситуация др.няма , относно таралясник или не се решава на Г.Т.П.--там се вижда състоянието ,моя работа си е каква кола ще карам щом тя е годн

217

Анонимен

преди 5 години

В най развитите държави (например Сингапур и Норвегия) данъкът при покупка на автомобил достига до 100 процента от цената му. По българската логика досега там хората трябваше да са избушили *** и всеки ден да са пред парламентите им.Само че, явно те осъзнават, че колите не допринасят особено за комфортния живот в градовете и са съгласни с това. Карат колела и ползват градски транспорт. Отново по българската логика - тези явно са страшни балъци.

216

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да се промени, хората ще си карат старите коли . Всичко това е само за повече събиране на пари от данъкоплатците по лесния начин )) глупав народ сме ейййй..

215

Мафо

преди 5 години

Такса мръсен въздух трявба да се плаща на институцията, която го пречиства. Как общината на която плащам данък ще изчисти замърсения от мен въздух? Само с плащане не решаваме проблема а просто ни взимат едни пари. - озаконена кражба. Как ще ме стимулират да замърсявам по-малко с по-вискок данък, замръзен доход, ухилядорена застраховка 30% инфлация, по-скъп ток, горива и т.н. КОГА ЩЕ ДОЙДЕ РЕДА НА СРЕДНАТА КЛАСА ДА СИ ПОЕМЕ ВЪЗДУХ НОСЕЙКИ ВСИКЧИ НА РАМЕНЕТЕ СИ?