34

Анонимен

преди 5 години

Данъците се вдигат, защото с тези стари трошки се избиваме едни други. При положение че колата ти е стар дизел, който бълва отрова, или ще си плащаш като поп или ще се возиш на градския и столицата ще бъде по-чиста.

33

Лада Завинаги

преди 5 години

До 30Не я продавам, въпреки че постоянно ме питат и я искат - на единия му трябвала за да ходи на лов, на другия за да тегли ремарке и да ходи да храни прасенцаата.

32

от общината

преди 5 години

Най- много ще го отнесът тези които ползват намалението за катализатор!Катализатора вече няма са се смята за фактор!Там увеличението ще е сериозно..За другите наистина ще е 30 %...!!

31

Бг

преди 5 години

ГЕРБ си отиват.

30

Щерю

преди 5 години

Няма, може голи да караме, но само чисто нови тесли и други резачки на ток ще купуваме вече...

29

Анонимен

преди 5 години

По едно време мислех да сменя "Вектрата" ама си казвам- ще я държа докато се разпадне - мотора , за сега здрав, пък после ще извадя седмицата , на дядо ми - слагам и едно газово и до там, извънградско не ходя а в задръстванията е малко вероятността , някой да ме блъсне, та нова ще е новата ми кола

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се забрани вносът на всякакви бракми на над 6-7 години. Особено разни немски кочини, каквито всеки втори нископлатен бaчкатор кара. BMW E46, например. Прекалено евтино е у нас да притежаваш автомобил. Това моментално трябва да се промени. Гражданска 1000лв., данък- 2000лв. и всичко ще си дойде на мястото. Не може човек с 1000лв. заплата в София да има кола- смешно е.

27

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми за "бизнеса" на ония мошеници в автокъщите...Не плащат данъци, събират *** на Европа и ни ги пробутват на нас...Иначе аз обичам да карам и за мен е важно да не се возя в таралясник, все пак става въпрос за удоволстиве и безопасност. Карам 7 годишен дизел Евро 5 и вероятно след 1-2 ще го сменя с нещо по-ново. Ако на някой му е хубаво да се вози в раздрънкана бракма за 400 лв негова работа, ама ще си плаща!

26

Ванката

преди 5 години

Кой не иска да кара нова кола!? Все едно напук купуваме стари таралясници, та ни наказват! Веднъж се гаврят с нас с подаянията, наречени заплати, втори път с данъци, че сме бедни.

25

До Лада Завинаги

преди 5 години

Прав си, вечно ше е твоя ладата! Няма кой да ти я купи!

24

работник

преди 5 години

Започвам за събирам пари от утре за по нов семеен автомобил..Мога да отделям около 50-60лв на месец.За да си купе нещо читаво евро 5 ще ми трябват поне 10 бона..за около 200 месеца ще ги събера или 16години!

23

Лада Завинаги

преди 5 години

До мототехникаЛада е колата! От 35 години не ме е оставяла на път - евтина поддръжка, няма електроника, която да й се развали. Данък от 28 лв, сега ще е към 40 лв. Карайте вие изгнилите Опели и разтраканите Аудите на великия дойче инженер. Ладата е вечно моя!

22

от общината

преди 5 години

До До общинатаОк.След нова година пак ще пишем тук .да видим какво е увеличението..;))

21

мототехника

преди 5 години

коли - само ЛАДИ.даваш парите, чакаш 10 години и взимаш.

20

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека, аз оня ден мушнах 3 бона в джоба и щях да тръгвам за Дупница/Горубляне, но като чух за промените в закона - добавих още 30 000 и влязах в първия "шоу-рум" на престижна марка и вече имам често нова кола.... ВЕРВАЙТЕ МИ като се събудих не бях се отвил, а бях забравил прозореца отворен.

19

Анонимен

преди 5 години

Естествено че ще ги купи българина, като няма пари за нови ще купува старите на Европа

18

Мен

преди 5 години

Ами мозъци, то точно това е целта! Да се намалят опасните таралясници по пътищата и като цяло броят на колите! Далаверката с изчукани полуразпаднати бараки е време да умре а големите тарикати могат да се преориентират към почистване на тоалетни.

17

123

преди 5 години

Леле мале къса ми се сърцето за милите автоизмамници.

16

от общината

преди 5 години

До До общинатаСлед нова година пак ще видим кой какво приказва...Да не сте само неприятно изненадани..

15

Бони

преди 5 години

Значи авропарка в бг ще застарява все повече,защото един човек колкото и стара кола да си купи,той си купува по-нова от тази дето досега е имал.и малко но все пак обновява .сега ще е като в гърция.само таралясници.пикапи щото са товарни и нямат данък поне там.аааа и Астраховката в белгия е 65?.гражданската за една година на кола 2014.само за инфо.