23

бай ПЕТКО

преди 5 години

И аз съм стар, ама жена ми още ме търпи, пък и всеки ден ми готви, пере и ме гледа като рохко яйце. Колите с газови или метанови уредби много по-малко цапат. Ама ламтежа за пари обезличиха, и без това безличните власт имащи, но до...време !

22

Анонимен

преди 5 години

И кво ся, колата ми струва по-малко от годишните такси и данъци които трябва да заплатя.Ще ходиш пеш, здравословно е, няма аз да ти дишам пушиляка от стария ти дизел. Кола за 500лв я подгряват половин час сутрин...

21

До 11 емигриращата

преди 5 години

Е, като емигрираш, тогава ще видиш за какво става дума. Ако наистина се премстиш в някоя цивилизована държава, доста данъци, такси, застраховки и прочие ще ти се налага да платиш.

20

Анонимен

преди 5 години

Във фалиралата територия не ни чака нищо добро.

19

въпросче

преди 5 години

И как точно вдигането на данъка за старите автомобили ще помогне за незамърсяването на въздуха, като едно 80% от тях са или на газ, или на метан и замърсяват много по-малко от сравнително нов дизелов автомобил?

18

Анонимен

преди 5 години

Как пенсионер с 200лв може да си позволи да поддържа кола? Нали за това имат безплатни карти. Ей тия от БСП големи демагози. "не е отказана регистрация на нито един стар автомобил", ако му откажат регистрация и колатаа отифе за скрап, това не е бъркане в джоба, а увеличаването на данъка е?

17

Анонимен

преди 5 години

И кво ся, колата ми струва по-малко от годишните такси и данъци които трябва да заплатя.

16

Анонимен

преди 5 години

Значи, онези които караме на газ сме на далавера. Газта покрива всички екологични норми, ако няма намален данък ще съдим държавата.

15

шофьор

преди 5 години

В закона се говори само за събиране на пари. Какво ще се направи, за да се подобри въздуха? Май пак милионите ще се изпарят, а всички ние ще дишаме същия въздух, както и сега.

14

Анонимен

преди 5 години

Така не ми става ясно защо плащам всяка година за технически преглед където ми замерват и степента на изгорелите газове?! Някой може ли да ми обясни?

13

доволен селянин

преди 5 години

влязох в общината в една стая де що имаше стол беше зает от чиновници трябваше ми един документ всички вкупом почная да ми обясняват що не могат да ми свършат елементарна работа еми тия ора треме да ядат да кръкат и да се размножават мечка да ги гази а паре отдека от таквия кат мене баси жалката дръжавица

12

Софиянка

преди 5 години

До 9А гражданчетата като вас с какво се придвижват, с каручка?

11

House M.D.

преди 5 години

Пререгистрирайте автомобилите на инвалиди.

10

Анонимен

преди 5 години

Буквално все ден чета новини за нови глоби и ново поскъпване на нещо си там. Това никъде другаде в европа не съм го видяла... С голяма жал напролет емигрирам, успех на оставащите.

9

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да ми обяснят как точно една 15-20 годишна кола с АГУ замърсява повече от нови дизеляци, които осмърдяват и окадяват през където минат

8

Анонимен

преди 5 години

Емигрирайте, шоферчета. Махайте се. И селяните - с вами.

7

Анонимен

преди 5 години

Ура! Дано повече хора се откажат от таратайките вече. Живеем в голям град и не може всеки да прави каквото си поиска - трябва да се съобразяваме един с друг малко повече.

6

Анонимен

преди 5 години

А защо тези които получават голями заплати не плащат повече. Там някак си са засегнати законотворците и се ослушват.

5

мак

преди 5 години

Справедливо е този по-висок данък да плащат тези, които са купили стара кола след влизането на закона в сила. Това, което са измислили сега прилича на обир посред бял ден, тия ни скубят отвсякъде.

4

Анонимен

преди 5 години

А колите на метан и газ? Или и те в кюпа? Една кола евро 1 на метан НЕ замърсява въздуха, същата на газ замърсява по-малко от дизел евро 5.