27

Анонимен

преди 5 години

Под въздействието на упойващи вещества неудачниците се превръщат в зверове. Обзема ги неконтролируема възбуда, стават агресивни, имат чувството че някой иска на им направи нещо и нападат другите. Не осъзнават, че имат нужда от психиатрична помощ. Затова толкова престъпления има напоследък.

26

Анонимен

преди 5 години

Голям процент от българските мъже са алкохолици, мързеливи, ревниви, нечистоплътни, не уважават жените, скандалджии.

25

Анонимен

преди 5 години

Това е 100 % прикрит гей, вероятно е и от комунистически произход. Те са насилници по рождение.

24

Анонимен

преди 5 години

Такива като него са слаби, глупави и безотговорни мъже, които като се напият или надрусат им падат задръжките. Те са с деформирано съзнание. Жени, не си губете времето с наркомани и алкохолици.

23

:-)

преди 5 години

Джендърчета, примирет се, конвенцията ви не мина!

22

Мъж

преди 5 години

Виновен или невинен за разправата, никой няма право да посяга физически. Като е невинен да се отдръпне или разведе цивилизовано. Никой не принадлежи на някого. Иначе нека всеки го очаква дълъг затвор за саморазправа и насилие над друг човек. Що за тъ,п коментар е това, че жената била виновна. И така да е, мъжа какво право получава от това да упражни физическо насилие? Ама че мъже станахте! То *** и жените са вече повече мъже от вас. Хаха

21

Анонимен

преди 5 години

Не напразно алкохолизмът и наркоманията се лекуват в психиатрията! А тук някои дето разпъват локуми как жените ги изкарвали извън нерви ще им кажа да си пият хапчетата за нерви.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е защото БСП не позволи приемането на конвенцията. БСП насърчава насилието.

19

Анонимен

преди 5 години

Най-страшното е твърдението на някои, че тя си го заслужава. Ами като не можете да мелите брашно заедно се разделете, защо трябва да я души. Като няма разбирателство има раздяла. Защо ще я заплашва да не излиза. Тя да ни е животно. Тя е отделно същество със своити мисли и желания. Щом не са щастливи заедно, да бъдат щастливи поотделно. Защо трябва да живеят в ад, като могат да потърсят други партньори, с които да се разбират. Да не е само един мъж на тази земя, или само една жена.

18

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление, че това става ежедневно? А за колко не се пише?Трябва промяна на закона и много строги наказания. Това е вече новина, която не е новина, а е всекидневие.

17

Дикембе Мутомбо

преди 5 години

До Жена Кажи ми обиколката на безимения си пръст и къде да дойда!

16

Анонимен

преди 5 години

До 6Така че не винаги мъжа е виновен както искат да ни убедят.-Една вметка - трябва да ти кажа, че на практика той почти никога НЕ е виновен и всички скандали ги инициират жените.А с тази безумна поправка в НПК - 5 години за 2 шамара, ще им дадт още повече криле, да правят мъжа на пестил, но в крайна сметка той да е "виновен". Тази поправка в НПК само ще ускори разпада в най-малката клетка на обществото, до колото изобщо я има вече тая клетка. Това ми е прогнозата

15

Жена

преди 5 години

Жена съм и не приемам физическата саморазправа от страна на мъжете спрямо жени! Но, признавам си, можем да сме адаки вбесяващи, дразнещи и провокативни когато се почувстваме наранени или разочаровани. В гена ни е да нареждаме, дълбаем, натякваме и мърморим...Естествено, мъжете ни не са а железни нерви...И все пак, не е оправдано нито психическото тормозене на жените спрамо мъжете, нито визическото тормозене на мъжете спрямо жените. Решението е да се научим всички на търпение и уважение

14

Анонимен

преди 5 години

Простакът си мисли, че е "мъж" като набие жена си. Така избива комплексите си и си вдигат самочувствието си, като причиняват страдания на тези, които могат да уязвят, типичен НЕУДАЧНИК. Той проявява своята мъжественост, като малтретира собствените си жена и деца - единствените същества, които го приемат насериозно, тъй като са още по-слаби и зависими от него. В подобни случаи насилието често е съпроводено с алкохол или наркотици.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има между комунизма и пианото или импотентно нещо като мъж, което души жената която живее с него!?И аз съм мъж, знам какво е ревност и на двете страни, но да я хвана под гърлото никога не ми е и минавало през ума. Или аз си отивам или тя, винаги има и друго решение. Ако почнете да се биете в къщи, как после ще се обичате.? Защо въобще сте заедно? Това е ад, а не живот.

12

Анонимен

преди 5 години

Българската простащина край няма

11

Анонимен

преди 5 години

След като Инстамбулската конвенция противоречи на конституцията значи и тоя не е направил нищо нередно (неконституционно).

10

Анонимен

преди 5 години

До 6Какво значи да те изкара извън кожата, това че не можеш да си решиш проблемите велбално, значи проблема си е твой, образовай се и се научи да говориш, за да защитаваш тезите си. А тези които ги разрешават с юмруци са на най-ниското интелектуално и морално ниво. Пълни ***.

9

Анонимен

преди 5 години

И.П. с инициали, щото, нали, поверителна информация, *** щото няма да се сетим за фамилия Пепелджийски, аФторът услужливо ни подсказва по-доле в писанието

8

ай сиктир

преди 5 години

До Анонимен 4Пълна глупост с какво по-точно, ако беше приета Истамбулската конвенция щеше да го спре ??? За такива случаи и сега има закон и трябва да се приложи с пълната му сила .