Архив: Булфото

40-годишен мъж заплашил съпругата си с убийство, софиянецът е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата. И. П. вече е привлечен към наказателна отговорност по НК.

На 25 октомври тази година, около 9:00 часа, в апартамента им в кв. "Борово" се заканил с убийство на съпругата си. Хванал я за гушата, опрял я в гардероба, повдигнал я, душил я и се заканил с думите: "Бял ден няма да видиш, ако излезеш оттук!".

Това заканване би могло да възбуди у пострадалата основателен страх за осъществяването му, допълват от прокуратурата.

Пепелджийски не е осъждан, има налагано административно наказание "глоба", за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотици.

Предвид високата обществена опасност на деянието наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 9 ноември - за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Коментари Напиши коментар

67

Грегъри Пек

преди 6 месеца

Та, в разпространението се включват всякакви хора ...от полицаи ,през доставчици на пици и таксиметрови. Даже наскоро една баба от Люлин излезе на светло. Ама ти майтап бе. Продавала на тийнове. Та не се чудете философията. Спасението е военна диктатура и нов Беляне. Колкото и да не ми харесва

66

Грегъри Пек

преди 6 месеца

Абе вие философстват върху народи психологията и времето в което живеем ,но проблемът не е в народопсихологията или времето. Проблемът е в държавното разпространение конкретно на АМФЕТАМИНИ. Да се върнем в 1986. Пешо от студеното валцоване в Кремиковци и той ще изтрещи и ще заколи жена си ,ако е на днешните амфетамини. Жестоко е. Огледайте се.Шмъркащите са се умножи ли точно последните десет години. Познайте защо.Разпространението на амфетамини ( марихуаната им е щит) се е увеличила над 200пъти

65

Киро боду

преди 6 месеца

Тоя ако го фанем че го ръчнем с ножу.