27

Анонимен

преди 5 години

Афганистан през 70-те години, преди идването на ислямистите, подкрепени от Европа и САЩ. Цивилизация, права, равенство. Кой им отне държавата и цивилизацията?

26

месара

преди 5 години

Не е адът там, вие го донесохте със себе си. Без вас беше един не лош остров.

25

Анонимен

преди 5 години

Било ад в Европа, ами върнете се във вашия рай Йемен, Афганистан, Африкански държави май....ка ви да е.. ама те не са виновни. Онези еврейски филантропи, юдеомасони, които бъркат л***йн***та са в дъното на нещата. Най ненавижданата нация еврейската рано или късно ще го отнесе.

24

Киро Хикса

преди 5 години

Едно не разбирам, нали Ангела Меркел ги беше поканила, 'refugees welcome here' се пееше в една римувана песничка, имаше меченца, цветенца и т.н. а сега ги набутаха в "концлагерите" на Гърция? Защо не ги настанят в Бундестага? Или пък, вече Ислямския Мултикултурализъм не е важен може би...?

23

Анонимен

преди 5 години

Афганистан беше спасен от цивилизацията и даден на ислямистите от европейците и техните приятели.

22

Додо

преди 5 години

Дойче Веле е фейк нюз медия, враг на Християнската цизилизация и Бялата раса!

21

Анонимен

преди 5 години

Ех, МОРИЯ... Името едва ли е избрано случайно и едва ли е дадено за хубаво място. Ако бяха чели повече Толкин, може би нямаше да тръгнат натам.

20

Киро Х

преди 5 години

Като не им харесва в бежанския лагер, да се връщат по домовете и да си оправят държавата! На българите да не им е по-лесно да оцеляват в държавата си!?

19

Анонимен

преди 5 години

Какво се оплаквате от гръцките лагери бе, немчуля противни? Нали вие ги поканихте? Докарвайте самолети, танкери и ги носете в Германията. Ние сме расисти и тук на Балканите няма да се чувстват добре хирурзите и инжинерите. На Меркел да й пратите двама по-надарени африканеци да й покажат цялата си любов и благодарност.

18

Додо

преди 5 години

"Сомайех смята, че Европа може лесно да реши проблемите на прокудените жени. "Европа трябва да дава знания на бежанките, трябва да им разяснява какви права имат. Това дава самочувствие. Европа обаче трябва да им даде и сигурност", допълва тя."========================================Наглост и арогантност, подплатени от овациите на радикалните юдеоболшевики! Абсолютно никой и нищо не "трябва" да ви дава! Вземайте си бурките и обратно в ислямския халифат, от койте спе изпълзели, *** нагли!

17

Анонимен

преди 5 години

"По-добре мъртва, отколкото тук"Условията за жените в лагера Мория са непоносими. Дори ходенето до тоалетна крие опасности", разказва Амал."Имам чувството, че съм жури в кастинг за актьорски таланти- всеки ден Дойче Веле ми мъкне някоя актриса да ми играе ролята на репресирана бежанка, която да ме убеди колко е добра и всеки път я гоня, заради слабата актрьорска игра.

16

Анонимен

преди 5 години

*** обикновено са черни, също като забрадките на някои моми от Лесбос. Мхм. Лично на мен са ми по-приятни онези, оцелелите през ледената епоха......и поне не се оплакват tbh

15

Анонимен

преди 5 години

"разказва Дойче веле."Ахахахах ясно, тука спирам да чета. Същите тези дойче клоуни преди време пишеха гневни статии и за българската съпротива да приема нелегалната имиграция. Представяха ни в статиите си като някакви нацисти, диви зверове и ***. Глупаците немски дори не са в състояние да вникнат в историческите причини да сме против пълзащата ислямизация. И за нашите лагеир бълваха същите мантри за "ада на земята" и тем подобните глупости.

14

До праведните п само

преди 5 години

Ореваха орталъка. Жените не са жени щото имат няква си .... полов орган. Възможни са и детеродни свойства на мъжки индивиди. Аз кво съм ви виновна, че си раждате по няколко тирани - бъдещи насилници и после що *** изнасилват мене?. Ако искаш аз да се предложа на чичо ти, пък тебе вятър те вее на бял кон. Без документи за самоличност, безплатен хотел, ох баня ох кеф.

13

Бай Иван

преди 5 години

Никой не ги е канил,да плуват обратно към Анадола и към държавите си после ;) !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Единственото решение е да отворим лагерите и да ги пуснем да живеят в къщата на Меркел, Юнкер и т.н.

11

Анонимен

преди 5 години

Не ги разбирам! Тези жени отиват някъде без документи. Коя от Афганистан, коя от Судан. Паспортите им все изгарят, потъват и вечната драма около самоличността им. Хитруши, възползващи се от войната в Сирия. Остана и да ги пуснете извън лагерите и да се напълнят градовете с още повече нелицеприятни ***.

10

Анонимен

преди 5 години

Интересно кой ги насилва? Именно. Техните хора. От мирния ислям. Дето като минат границата почват да насилват нашите жени.

9

Анонимен

преди 5 години

И ти как се биеш за твойта свобода и демокрация в България?Дай ми само един пример.

8

Крумов

преди 5 години

DW да каже на Амал да емигрира в Саудитска Арабиа или в Иран където ще бъде много по-добре приета,отколкото в ,,мръснa" християнска държава.