47

Анонимен

преди 5 години

мирослав блажев атила пак са го пуснали от килията и сега дращи браун мраун арийци религии...

46

Анонимен

преди 5 години

кой ги натика там? отговорът е сорос. либерастите трябва да се пържат в ада.

45

шматка

преди 5 години

Това е вашата религия.Такава си я харесвате.Хем сте недоволни хем си наричате децата Мохамед Мюмюн и тнИскате промяна.Кръстете си децата Джон Джордж итнТогава ще ви повярвам че наистина страдате

44

Анонимен

преди 5 години

Добре, бе, разбирам, че ви е тежко, че всички права ви се погазват, че никой няма милост към вас. Ама за чий тогава идвате в Европа? Никой никъде не говори вашия език, никой никъде не ви иска.Ако толкова искате да напуснете родните си места, доколкото съм запознат, прилични страни в Близкия Изток, в Африка или в Азия не липсват, където фесът ви е признат а езикът ви сходен с ахкане и охкане и завиране на клечка в гърлото е официален. Защо тогава, питам, продължавате да идвате към Европа?

43

българина

преди 5 години

младата жена и нейната майка и баба и пра баба ако бяха си възпитали децата като хора, нямаше да отгледат маймуни, които да им направят държавата ***. оон натиска всички да приемат страхливци бягащи от собствените си батаци, но не натиска тези които ги . изчезвайте от европа бе вашта *** мица ислямска!

42

До Мексиканчето:

преди 5 години

Абе пич, ако си правиш базик успя да ни развеселиш, ако пък си сериозен, то ти се нуждаеш от спешна медицинска помощ.Дори в арабските държави и Иран има много по-голям ред и повече възможности за хората отколкото в Латинска Америка. Ако запада не създаваше тези изкуствени конфликти, близкия изток щеше да бъде отлично място за живеене.А при латиносите и специално Мексико има цели градове където полицай не стъпва, наркотици, проституция, броя на убийства на убийствата са най-високи в света.

41

Анонимен

преди 5 години

"... Амал попада на остров Лесбос. Младата жена мисли, че тук ще е пълно с лесбийки и, че тук ще получи свободата, към която се стреми. А то мъже я причакват в "дамските тоалетни" (женските нужници, де).

40

Анонимен

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICOНякой от Бангладеш, ако види Столипиново или Фаакултето може да се припознае за българин.

39

Анонимен

преди 5 години

От Мория и Мордор заливат свободния свят.

38

Анонимен

преди 5 години

Още не са стъпили в Европа и почват с претенциите . Що това що онона яяяя обратно впясъците.

37

Анонимен

преди 5 години

До всички Меркеловци,Макроновци,Юнкеровци,Борисовци и т.н. Европа не иска мигранти.

36

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм мразил и презирал Хитлер и нацизма, но започвам да осъзнавам, че той е бил последната надежда за белия човек, за Европа... сами виждате, че от 1945г. насам Европа умишлено и под различни оправдания е пълнена с хора, които са несъвместими с европейската култура и начин на живот. 1945г. беше поставен надгробния камък на Европа от евреите.

35

Янко

преди 5 години

Пишете кво стана с помаците от Неделино осъдиха ли ги!

34

Анонимен

преди 5 години

САМО ЗА 3 ГОДИНИ ПРЕСТОЙ ИМ РАЗДАВАТ ПАСПОРТИ НА ГРАЖДАНИ НА ЕС!!!!ХРАНЯТ ГИ НА ГОТОВО!РАБОТАТА ИМ Е ДА СИ УПЕРАТ ГАЩИТЕ НО ЯВНО ТОВА ИМ СЕ ВИЖДА ДОСТА ТЕЖКО!

33

Lan

преди 5 години

ДВ пишат статия срещу гръцки лагер за бежанци, които тяхната мама Меркел покани! МИ да им решат проблемите (и на бежанците и на гърците), да ги товарят на самолети и в направо при мама им Меркел в Германия - да им осигуряват условия каквито искат!

32

Мюмюн

преди 5 години

Много сте, ама сте прости! Ни пукшка можете да направите, ни оръдие, ни танк, ни самолет, ни дрон, ни ИИ, ни междуконтинентална ракета, ни военна тактика сте чували. Тъй че ще ядете средния бял сирeнясал, както са го яли преди 250г!

31

Анонимен

преди 5 години

Като гледам снимките, условията са си доста прилични. Сигурно в пъти по-добри от кочините, в които са живели в техните страни.

30

I'm

преди 5 години

И тези хора, като нас българите си мислят, че някой ще дойде от някъде и ще им оправи живота и държавите. Чакат го и живеят с тази надежда.

29

Handel

преди 5 години

Ами като е по-добре мъртва отколкото тук защо не скочиш в морето?

28

Анонимен

преди 5 години

"Условията за жените в лагера Мория са непоносими. Дори ходенето до тоалетна крие опасности", разказва Амал."Имаш покрив над главата, храна, легло, достъп до елементарни хигиенични нужди и козметика, достъп до тоалетна и говориш за непоносими условия?А, да, "проблемът" бил, че мъжете те заглеждали а дойчето трябва да ни внуши да не те държим в лагер, ами да те пуснем да шеташ наоколо, ама само до балканската граница, нали?