10

Анонимен

преди 5 години

САЩ колкото и да се напъват няма вече как да спрът Китай. Корпоративната им алчност ги заслепи и им изигра лоша шега! Азия е бъдещето, казвам го с известна горчивина, тъй като съм европеец и бих искал европейците да сме на върха. Но желанията и реалностите са две различни неща.

9

Анонимен

преди 5 години

Бой над ватата ядрена гъба над кремъл аман от ***

8

До всезнайковците

преди 5 години

Какви американци бе, смешковци. Та половината американци (високо-образованите) не гласуваха за бай ви Тръмп мошенника, който е направил милиони с търчи-лъжи практики. Какво да се очаква от един хитрец, научен да прецаква другите, без да осъзнава в глупавата си главица, че така прецаква и себе си!!! Така, че, мили тъпоумни (90%) коментиращи... стига с тая Америка и с тая Русия... има свестни американци, както и свестни руснаци... така както има *** и от едните и от другите!!!

7

до 4

преди 5 години

САЩ искат да провокират Китай или Русия да ги нападнат тогава ще се скрият зад гърба на НАТО и ще излязат сухи, а такива като нас може и да го отнесат. Бай Дончо не се e набутал САЩ имат добро ПВО, бай Дончо може да е набутал васалите си между шамарите на Пекин и Кремъл, че европрото надупкано като швейцарско сирене.

6

Анонимен

преди 5 години

Смърт на русия и путин смърт за комунизма и тролите .

5

Анонимен

преди 5 години

С две думи бастуните от САЩ се въртят като озверяла крава и се чудят кой да нападнат и да го оберат и убият ако има петрол или дължат пари на кредитора си, няма кредитор - няма дълг, чиста работа. А скоро краварите ще са .. на Китай и ще работят в някоя китайска мина пълна с плъхове за шепа ориз.

4

Анонимен

преди 5 години

Бай Донч пращи от акъл. Набута се между шамарите на Кремъл и Пекин.

3

Анонимен

преди 5 години

Все едно хитлер да излезе и да каже на поляците намалете агресията, седмицата в която влезе в Полша. По нагли от американците са само братовчедите им юдеи

2

Мнение

преди 5 години

Няма гадост на света зад която да не стои САЩ. Империята на злото-САЩ просто трябва да бъде разрушена

1

Анонимен

преди 5 години

Китай, ако спрат износа за САЩ ще има празни рафтове.