14

MEN

преди 5 години

AMI,KAKVO ISKASH DA 4UESH I VIDISH OT TAKIVA,DETO I O4ITE IM SA NAKRIVO....

13

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че това е една добра реклама на Китай и комунизма! Чудно ми е, какво ли става в Северна Корея..... Ще ти кажа, за да не ти е чудно. В Северна Корея произвеждат спътници, ядрени реактори и централи, междуконтинентални балистични ракети, автомобили и дори таблети и смартфони собствена марка. А САЩ разговарят с тях като равни и президента им винаги се изказва уважително и почтително с комплименти за другаря Ун.

12

Анонимен

преди 5 години

Кигайкстата комунистическа партия си е поставила за цел 2021 година в Китай да няма бедени. За последните 15 години бедността в Китай намаля със 81%. Китай е световна икономика номер 1. Докато България е на дъното, 74% от българите живеят под границата на бедбността и първа по смъртност в света. С евтини клеветнически новини за *** и пиене на урина в Китай положението на българина няма да се подобри.

11

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че това е една добра реклама на Китай и комунизма! Чудно ми е, какво ли става в Северна Корея.....

10

Адолф Айхман

преди 5 години

Тази жълта наппаст просто трябва да бъде премахната заедно с юдеите. След реновациите, новите Ошвиц и Треблинка ще имат нужния капацитет за това добро начинание. Луксозни хавлии и саппуни ще бъдат раздавани на масите с пожелания за дълголетие и просперитет :)))

9

Анонимен

преди 5 години

Идея за наште меринджей .и ...а ще ни ранят , за по два и трийсета да пробваме де.

8

проф. Ан

преди 5 години

Див комунизо-капитализъм!

7

Анонимен

преди 5 години

марксизъм-ленинизъм в действие ...нъл туй червени другари ?

6

Русия

преди 5 години

"В резултат полицията започнала проверка по случая.Арестувани са трима мениджъри, които по-късно са били осъдени на затвор." Тука е истината веднага се реагира със затвор. А в статията ""Трудовите роби" от България: Без договор, понякога не взимат и евро" няма арестувани меринджеи , няма и пари.

5

Анонимен

преди 5 години

О-тресена съм!

4

не вярвам

преди 5 години

Това не е вярно! В Китай се живее спокойно и без напрежение в традиционни сламени къщи, украсени с червена звезда на сламено-найлоновия покрив. Работят само ако искат или имат желание, защото държавата е справедлива и социално ориентирана. Китайски социализъм с човешко лице!! Пари все още има, но с тенденция да се премине към още по добро-китайски комунизъм...

3

Анонимен

преди 5 години

При комунизма е едни да страдат като са роби . Други с лек труд и с положение.Това беше и при нас в соца. Спомням си, как един нахален директор ни остави два месеца без заплата.

2

Анонимен

преди 5 години

Странни типове са китайците.Те и в Сф прилагат номера със гадната храна на клиентите хем без таргет.А не питайте колко плащат на българи излъгали се да им работят..

1

Анонимен

преди 5 години

Това е мечтата на някои, да станем китайска колония и да имаме китайски работодатели. Ако не постигнеш таргета: *** и у%#$.