15

h

преди 5 години

не зная защо сте го задъвкали този Георги Марковпърво на първо Георги Марков е бил един обикновен бездарен тунеядес от "работническо-селската интелигенция"тези от нас който сле слушали радио "Свободна Европа" по време на комунизма добре помним плиткоумните му и пошли предавания .... беше нещо като антируските статиее на Е_лка Вали_лева от Днес БГ - пошло и бездарно

14

Анонимен

преди 5 години

Айде, пак руснаците са виновни за всичко.

13

Анонимен

преди 5 години

До V 12Не е бил италианец а сумалийски пират внесен през склада на Титаник! Не пишете такива теми че диспансера направо оживява!

12

Анонимен

преди 5 години

До погр.ебален агент 11"Съобщиха, че имат доказателства, но ги обявиха за секретни и не ги показаха на никого"Това кога се е случило? Преди или след електрошоковата ти терапия?!

11

Анонимен

преди 5 години

Айде файлетоните и "майсторите" на късия разказ разпериха крилата! След някое друго написано мнение ще стигнем до Обама, Клинтън, Тръмп и Путин!

10

V

преди 5 години

Много добре се знае кой е убил Георги Марков ;) Един италианец който наще служби са наели от мафията ;) И не е било чадър ,а нещо като цев ;)Според мен не е трябвало да го убиват ,защото не е знаел кой знае кви тайни ;) Убива се човек който носи ценна информация в главата .Там където няма как да бъде изтрита информацията ;)Във всяка държава има такива хора.

9

погр.ебален агент

преди 5 години

Георги Марков е убит в Лондон. Разследването е проведено от английската полиция. Съобщиха, че имат доказателства, но ги обявиха за секретни и не ги показаха на никого. Няма издаден смъртен акт. В азерватите на Скотланд Ярд няма нито сачма, нито чадър. Тук се натрапва мисълта, че нещо се потулва. Най-вероятно, самите англичани имат пръст в това подло убийство.

8

За тъпите и неуки...

преди 5 години

Статията е доста наивна - направо си е ФЕЙК!

7

х

преди 5 години

юдо-масонската мафия отстрани маса кадърни Американци за да ги замести с бездарни еврей като Бил Гейтс, Зъкербърг, Безос, Мъск и пр. окончателния удар срещу ИТ индустрията юдо-масоните нанесоха през 1999 - знаменитата криза в ИТ, след която еврейските банки заграбиха цялата ИТ индустрия

6

V

преди 5 години

Самоубили са ги британците .Компютърните програмисти знаят как е написан критичен софтуер .А информацията се купува .Не са искали руснаците да стигнат до тая важна информация .То дори софтуера на един изтребител да знаеш може да го елиминираш ;) Същото е трябвало да направят и с тия дето са писали софтуера на банковите разплащания ,защото един мексиканец ,продаде тази информация и бяха откраднати милиарди.А тиквата разправя да сме пиали заедно с Израел такъв софтоер.Кой ще си даде информацията ?

5

До анонимен 6

преди 5 години

За доказателства относно смъртта на Марков питай генерал Олег Калугин !

4

Анонимен

преди 5 години

За пръв път чувам, че Георги Марков бил учен.Или го набутаха в статията, за да има и едно славянско име.пък всъщност и до днес не е доказано, че е убит. Онази съчма си беше измислена. До днес официално не е повдигнато обвинение към никого.

3

Анонимен

преди 5 години

А кой уби Патрис Лумумба, а Улоф Палме?

2

До анонимен#1

преди 5 години

Бре, много комунистически оди на възхвалата си чел, бе, момче, но в време да прогледнеш! След като на поставените си от теб въпроси, отговаряш сам, може и да си пораснал, и да не ползваш вече памперси! Айде, успехи, и бъди сигурен, че и руснаците не са никак цвете за мирисане.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега дори и на заклетите русофили ще стане ясно защо Рейгън нарече СССР империята на злото. За съжаление днешна Русия пое по същия път като СССР. Вълкът козината си мени но нрава не.