35

:)

преди 5 години

Руснаците са. То е ясно. Нещо повече. Лично Путин ги е изтрепал, докато е бил в КГБ. Всъщност, Путин е Шотландския боец и е на 800 години. Избил е поне 100 000 души лично. Разпалил е и двете световни войни. Сутрин закусва с бебета, а следобед пие кръв от млади девици.

34

ПОРЕДНАТА

преди 5 години

ПОМИЯ-----ЕЖЕДНЕВНО НИ ЗАЛИВАТЕ С ПОМИЯРСКИ ИСТОРИЯ--И ПАК ДЪЛГАТА РЪКА НА КРЕМЪЛ...ХАХАХАХ-ИЛИ КАЗАНО НА БЪЛГАРСКИ-КОЙ МИ АКА В ГАЩИЧКИТЕ....

33

Генади Смукачев

преди 5 години

Как не ги е срам да искат летището да бъде кръстено на *** желю жабата.Хаминъ.

32

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да каже кой е убил Георги Марков,а още повече дали в съчмата е имало рицин.Сътворена е една история на база хипотези и мания за многозначимост на някои хора.Най-вероятно е да се е случило по описвания начин, но теосрията за чадъра се отхвърля дори от Владимир Костов, който също е прострелян с подобна съчма.Щом честотата на елементарни събития се повипи,то действително може да се приеме, че някои от случаите могат да са убийства.Да не забравяме, че богатите римляни умрели от олово.

31

Бивша контраразведка

преди 5 години

До До анонимен 6Калугин, ренегат и самохвалко, припечели едни пари, разказвайки неща за Г. Марков, които няма как да знае, въпреки че е бил генерал от КГБ. Просто случаят не се вързва с неговата длъжност... А такива случаи, когато ги има, за тях знаят само малка група посветени и ангажирани...

30

До 29

преди 5 години

До АнонименАко обаче ти си мислиш, че мъжът на Мейзер е умрял от сексуална игра значи си по-обратното на умен (пиша го така понеже тука МРАЗЯТ Българския език и го цензурират) и от задните части на реис! Е това е често срещано явление последните 30 години, *** кат гледам така май май се засилва! Та така!

29

Българин!

преди 5 години

Нищо ново под Слънцето! Те империите на злото - СССР (Русия), САЩ, Великобритания, Франция, Китай СА УБИЛИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ! Вие тука за една шепа хора сте тръгнали да го правите на въпрос!

28

Анонимен

преди 5 години

"Версията на разследващите била, че мъжът е починал при сексуална игра."Mъжът на Анита Мейзер за същата компания Маркони ли е работил?

27

какво нещо

преди 5 години

Убийството на Георги Марков било дело на КГБ.Как да разбирам това? българското ДС агенти се считат за агенти на КГБ? КГБ няма доверие на българското ДС и очиства Георги Марков със собствени агенти? Опитват се да оневинят българското ДС за извършеното покушение?

26

Петров

преди 5 години

През 1978 година дисидентът Георги Марков е убит на мостът Ватерло в Лондон от агенти на КГБ.==================================Доказателствата в студиото ако обичате, както казваха по съветската телевизия.

25

Petrov

преди 5 години

Джесика си каза - лично Путин пътува във времето и убива всеки умен и красив либерал, което е зловеща космически базирана стратегия на полово базирано насилие.

24

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало всички "учени" разработващи смърт да умират така. Това са личности продали душата си на Сатаната, готови да убиват за пари дори родителите и децата си.

23

Анонимен

преди 5 години

И тръгнали да се заяждат за Георги Марков.

22

Анонимен

преди 5 години

Пълна простотия. Два реда прочетох.

21

Анонимен

преди 5 години

Възможно е да са ги убили техни хора.Преди години имаше някакъв холандец.Твърдял е че може да събере 4 гб филм в чип който го кодира за да намали размерът му хиляди пъти- до няколко кб.Седмица преди да предаде документацията на инвеститори умира от катастрофа а къщата му изгаря в пожар.Няколко китайски специалиста работещи по проект осигуряващ квантово криптиране на информация изчезват.Година по късно от една фирма в САЩ откриват конструктивен дефект в нов модел двигател за самолет-30 милиарда.

20

бай ганю

преди 5 години

от колко дълго време вече моля руснаците да ми изпратят новичок и старчок за моята жена а те отказват .ако съм бил на запад с удоволствие но у нас заради славянската братска дружба не дават,за БГ можело само скъп газ

19

Ха

преди 5 години

и ...

18

Анонимен

преди 5 години

Все едно да обвиниш сервитьора за донесения от него буламач.

17

Анонимен

преди 5 години

До V 18Изпълнителят на поричката не е важен а този който поръчва! Поръчителят е Тато и никой друг! Ако англичаните имаха достатъчно доказателства щяха да го задържат но явно не се е стигнало до там! Всичко си го пише в Луикипедията!

16

V

преди 5 години

Франческо Голино се казва човека .Италианец с датски паспорт ;)Даже са го хванали ,ама наще отказват съдействие и не са го съдели .Тия работи така или иначе излизат на яве .Затова при американците има 50 години давност и ако хората са вече покойници само тогава се разкрива тази информация .И при нас трябва да е така .Когато умрат хората тогава може да се дава тази информация ;)