14

Анонимен

преди 5 години

Пак ли диктатори ще сложат, уж да борят Русия? Уж искаха свобода в Арабия и Африка. Уж бежанци щяха да приютяват от войната. Уж бореха ИД, а и даваха заплати и муниции. Всичко е на ужким на тези кресливи маймунни, както би се изразил Негово превъзходителство Симеонов Първи.

13

V

преди 5 години

Макарона ще даде фира.Не го харесват французите.Той е като наща тиква .Раздува администрацията за да си купува изборите ,ама Франция не е България .Ще отече тоя .Десницата ще спечели следващите избори и с ЕС е свършено ;)

12

до хематолог

преди 5 години

Защо тогава пишеш на този език и се подвизаваш с такива форуми? Аз като диагностициран булгарак или както го наричаш, не ходя по форуми за ХИВ и сифилис болни да им обяснявам колко са зле. Ти си толкова жалък, че и твоят измислен Бог да ти отдели специално време, няма да може да ти помогне.

11

Анонимен

преди 5 години

До шматкаНе,нарича се Атлас.Прави го фирмата Бостън Дайнамикс.Руснаците си имат Фьодор.Може да стреля и да кара джип.Японците си имат някакъв който се има номер не име.Предвид големината на номерът мога да предположа че е поредният модел от десетки.Сега работят върху изразяване и разбиране на емоции.Терминатор беше хубав филм но нямаше логика.Например изкуственият интелект изби всички хора за кратко време но електроенергията в системата десетилетия напред.Не се филмирай;)

10

Анонимен

преди 5 години

На франсетата все руснаците са им виновни, но ние знаем кой граби половината Африка толкова векове.........................демократичната Франция.Освен това Макарона е човек на банкера Ротшилд..............един от най-големите врагове на България!!!

9

шматка

преди 5 години

До 12И аз съм го виждал тоз роботМай терминатор му казваха

8

Анонимен

преди 5 години

Хайде хайде всички знаем че като види черни и не издържа.Армия да се формира и каква армия?Ами от африканци.Ето ви новата мантра-Те ще дойдат в Европа за да станат войници..Преди беше ще дойдат в ЕС за да работят и плащат пенсии.Армиите на бъдещето ще се състоят основно от роботи.Вече има робот който може да се катери,подскача,пази равновесие вижда в тъмното и тича километри с 90 килограма оръжие,патрони.Брониран.След 10 години ще може да победи в ръкопашен бой всеки трениран човек.

7

NIkoi

преди 5 години

ISTINI KAZVA MAKRON.OTVORETE SI USHITE NORMALNI EVROPEICI.

6

Анонимен

преди 5 години

До Вътко (Марсианеца)Ти не сили българин или си марсианец?

5

Анонимен

преди 5 години

Единна армия означава че държавите чл/енове на съюза ще се преобразуват в щатове,сателити или провинции- стара песен на нов глас ! Както й да му викат пак отиват към тоталитаризъм . Какъв беше смисъла тогава да бягаме от Съветският Съюз КАТО ЕВРОПЕЙСКИЯТ ЩЕ ГО ПОВТАРЯ ????

4

Вътко

преди 5 години

Пак не сте разбрали, човекът говори за нас и други като нас. Само във вашите глави има мигранти, араби и тн. Европа мрази и обвинява вас, вие сте бедните, от вас бягат британците. Българите и румънците точат помощите и натоварват соц. система.

3

Анонимен

преди 5 години

Хм... този проучванията показват, че му е паднал рейтинга и също се плъзна в зоната на популизма. Жалко, изглеждаше различен, но се оказа, че "същото от същото"!Фашизма планирано плъзва в европа...

2

Българин

преди 5 години

За разлика от Меркел на Макрон му е рано да слиза от властта, така че завой на 180 градуса в основните възгледи е неизбежно зло. Всичко това обаче още веднъж показва, че традиционната парламентарно-партийна демокрация е напълно изчерпана и безперспективна система в своя залез. Никой не вярва на политици и партии, а популизмът набира скорост навсякъде като протест срещу ферментиралата система. Не че популизмът е по-добра алтернатива, но е преход към нещо по-добро. Но какво ли?

1

Анонимен

преди 5 години

И тоз усети от къде ду,ха вятъра, ама е късно.В най-лошият случай, ако продължава в тази посока ... може да изпревари бабата в похода към елисейските полета.