34

Франкофил

преди 5 години

Браво на Макрон! Умен и харизматичен политик, който умее да се ориентира давреме 8а разлика от инатливата баба Меркел. Франция е велика и вечна! Vive la France!

33

Черна котка бял кота

преди 5 години

Във франция е много престижно да имаш черна жена. Колкото по черна трътлеста и джукеста толкова по добре. Селям алейкум е често срещан поздрав дори сред истинските французи. Тоя *** мрази източноевропейците.

32

opetkov

преди 5 години

До АнонименИ кое му е мъжкото и президентското на Радев? Командват го две дебели лелки, бившия смешен клепоух генерал. Руският крадец Гундяев му наби канчето и оня си глътна езика. Като папагал повтаряше само за сваляне на санкциите срещу Русия, без изобщо да знае срещу кого са санкциите.

31

цирк на буци

преди 5 години

сегашните т. нар. "евролидери" са пълни нещастници! ще пазят европа от русия, а допуснаха пълчища въоръжени бандити да пъплят свободно из континента и да сеят заплахи, насилие и смърт!!!!! от това по-голяма демагогия и лицемерие - здраве му кажи! загрижили се за бедните и средната класа!? смях в залата!

30

Анонимен

преди 5 години

Бедните? На кой му пука за бедните!?

29

До 33

преди 5 години

И къде ще отиде Полша? В СССР? Като UK?

28

Анонимен

преди 5 години

Много от вас ще отидете на б0клука заради продажната си политика. Направихте Европа колониално ц0кало!

27

Анонимен

преди 5 години

До33. Много руски печат четеш. И аз съм чел. В осемдесетте години всеки момент САЩ и ЕС ще се разпаднат. А то излезе друго разпадна се СССР. ЕС се разшири. Тогава ти сигурно не си и чувал за ЕС.

26

Анонимен

преди 5 години

До ТрифедноНе, просто взе да губи проценти и почна да цирика.

25

Аз

преди 5 години

Опитва се да върне изтичащия електорат към Льо Пен, да видим дали франсетата са си взели поука и знаят поговорката не ме гледай какво говоря а какво правя.. Макрон си е глобалист отгледан от юдеите, с цел да почерни франция а дали французите го виждат си е техен проблем.... Ние да си гледаме нашите, че не са никак малко от същото естество

24

Анонимен

преди 5 години

на бедните от Африка и Азия не им се бачка,а плюскат за ваша сметка.На белите им писна да ги издържат и ограбвате.

23

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че до 2021 Да в тоя си вид няма да го има !Впрочем изобщо няма да има ЕС ! Следващото излизане ще е на Полша !После Испания,Италия ...Верижно ...Америка реши съдбата на ЕС с новата студена война !ЕС се създаде от отломките на първата студена война ,сега почна втора и ЕС е ненужна играчка .

22

Трифедно

преди 5 години

На тоя явно бабомайкосъпругата му е изтеглила ушите и му се е скарала. Казала че няма да му прави кекс, френски мекички и пържени филийки с конфитюр и го е нашляпала по нежното задниче. И лесно манипулируемото кукуригу веднага смени курса и обърна палачинката. Малко жалко момченце. Навън президентче, вкъщи подчехълно джудженце-послушанко. Плевнелиев резко ми се стори мачо и мъжествен като терминатор в сравнение с тоя мухльоо.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами нали това е проблема ,че не е възможна обща армия и обща външна както се видя добре през тия 25 г !Защо?Просто е ,ЕС не е милитаризиран клуб, акоуб против войните !Нали това лежи уж в основата на ЕС .

20

Анонимен

преди 5 години

Гъзоблиз ите на джуджето не спят за шепа копейки и малко идеколон бълват глупост от рано

19

Анонимен

преди 5 години

Що сега се сети да се вслушваш бе?Досега какво прави? Аре оставка кукумицин вреслив.

18

Анонимен

преди 5 години

Мазньото е поставен от Ротшилдите да го играе доброто ченге. Потушител на напрежението демек. Само Радев е мъж и президент.

17

РАЗПАД НА НАТО ?

преди 5 години

НАЧАЛОТО НА КРАЯ ЗА НАТО ???НЯМА КАК, ВРЕМЕТО ГО ИЗИСКВА !ДАНО МАКРОН ДА Е ИСКРЕН И ДОСТАТЪЧНО СИЛЕН !НО... КОЛКО АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ ИМА В ЕВРОПА ?

16

Анонимен

преди 5 години

"Междувременно стая ясно, че са арестувани шестима души, заподозрени, че са заплашвали сигурността на френския президент."И хоп! си смени позицията.Само може да съжаляваме,че политиците ни в Европа са слаби и нямат собствено мнение,а и да имат,не могат да го отстояват,защото са слаби.

15

Вуте

преди 5 години

Много скоро, ще запеете други песни...*** е късно либе за китка... Напролет народа на Европа, ще Ви покаже, какво мисли за такива, като тоя...