35

Анонимен

преди 5 години

Организирам подписка за закриване на училището, което е дало диплома на ***.

34

Нели

преди 5 години

Пишете, пишете! Ние печелим от всеки клик и всеки коментар.

33

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ясно че това е...камък,но по кого е хвърлен е...загадка.Щом е подминал Земята,не е за нас да ни цапардоса,а и малко...големичък е за нашите...микроскопични лошотии.Това да не ги...успокоява,че да не вземе да...завие пак към нас;все пак...сензорите на извънземния камък може да са засекли нещо...голямо,гербаджийско.

32

НАСА

преди 5 години

Май нарочно ги правят тези грешки за да коментира народът. Все пак, широчината е 40 м а дължината 400 м.

31

Анонимен

преди 5 години

Това е копието на Ташунко Сапа

30

Анонимен

преди 5 години

Тук има някаква искрица смисъл и при повече въображение, човек може да си представи какво е съдържал оригиналния материал, преди да го преведе ***. Обаче другата й статия, за някакъв телепортиран американски кораб през Втората световна война, когато наоколо са кръстосвали ядрени подводници, беше откровено журналистическо бедствие.

29

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера как тази списвачка е още на работа в редакцията? Сигур здраво се е хванала за молива на шефа и не пуска ли не пуска...

28

Анонимен

преди 5 години

"Те не изключват и възможността обектът да е само отломка, например светлоотразител от разпаднал се извънземен кораб."Е нали е с тъмночервен цвят? Значи е заден габарит или стоп.

27

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименда,и месни,и постни телескопи са намират!..Не си ли чувал?/половината са забранени за ползване по Великите пости../

26

Нели Ристова

преди 5 години

Напуснал е слънчевата галактика и в момента се намира в откритият млечен космос.

25

Анонимен

преди 5 години

До Баба ВунаТя е искала да каже "парашут", ама нали парашута прилича на гардероб, гардероба прилича молив, а молива прилича на светоотразител, така че се е допуснала неволна грешка.

24

Анонимен

преди 5 години

До 17!Ам от де да знае как да пише правилно горката.

23

Анонимен

преди 5 години

с *** газ отпрашил към съзвездието Пегас

22

Баба Вуна

преди 5 години

Светлоотразител?! Хаха. Смях в залата

21

Анонимен

преди 5 години

Какъв молив бе, това си е жив фалос заплашващ да пенетрира майката планета и да ни такова майките на всичките... ако въобще може да се вярва на изгладнелите учени готови да съчинят всякакви небивалици за някой лев допълнителна субсидия!

20

ГАДОРЯН

преди 5 години

Хаха. Кво се чудите на тотално нескопосания превод?! Аз съм превел бая книги по военна история и за космоса. Какви преводи съм чел на същите книги, не е истина.

19

Анонимен

преди 5 години

За да напусне галактиката, тръгвайки от Слънчевата система на този астероид са му необходими стотици милиони години движение при тази скорост. Не знам как това се е случило от януари досега. Вероятно журналистката му е помогнала с химикалката.

18

Някои сметки

преди 5 години

От друга галактика? Най-близката галактика до нашата е Мъглявината Андромеда и се намира на 2,5 млн. светлинни години. Ако обектът се движи с 87 км/сек, това означава, че се движи със скорост 3448 пъти по-малка от скоростта на светлината. Т. е. ще измине една светлинна година за време 3448 години. А за до премине разстоянието между най-близката галактика и нашата, ще му трябват 7,5 млрд. години. Интересно как според авторката при тази скорост това тяло щъка между галактиките?

17

Анонимен

преди 5 години

"Астрономите знаят, че е навлязъл в Слънчевата система от посоката на съзвездието "Лира", а през януари тази година с бясна скорост се е отправил към съзвездието "Пегас" и е напуснал пределите на нашата галактика без изгледи да се завърне."Как пък толкова бързо успя да прекоси галактиката. Очевидно авторката не знае какво точно означава "галактика" и бърка слънчевата система с "галактика". Не знам кой позволява на това момиче да публикува материали на научна тема - тя не знае какво пише.

16

Анонимен

преди 5 години

Опа, журнал-я-та вече цензурират и израза журнал-я. Затова допълвам постинг 14: Журна-ля, учени... от един дол дренки...