55

Астро

преди 5 години

Как така е напуснал нашата галактика.

54

Анонимен

преди 5 години

Това означава, че не мога да определят кое е родното място на натрапника от друга галактика, тъй като преди толкова много време звездите са били подредени по различен начин.----------------Шедьовър! Нямам думи! За "Пулицър"! За "Платинов скунс"!

53

Аз

преди 5 години

Обърква учените-пфу..Това е част от новата междугалактическа магистрала и скоро земята ще трябва да я преместят от пътя, че пречи а и индивидите на тази планета са не продуктивни даже са забранени да бъдат допускани в галактиката.

52

...

преди 5 години

Значи статията е ПАК НЕПРАВИЛНО НАПИСАНА! АМА ко моеш да напраиш! Та това не е ПЪРВИЯ астероид посещавал слъчевата система! Второ този астероид просто не е от нашата слъчева система а от друга такава а НЕ от друга галактика!

51

Хаха

преди 5 години

Това не е никакъв кораб, а парче въглен. Снимали са го и са го фотошопнали. Това е цялата работа на измислената информация.

50

Анонимен

преди 5 години

Хаха, ако знаете депутати как пишат, девойката до тях е минимум академик.

49

Сашо Нереза

преди 5 години

Мисля,че за нас - българите по -важно е да се пишат статии,с които да се обяснява как ДрагалЪвския Ай дук държавата изкорми и докара ни до тук,вместо развлекателни фантасмагории за извънземни.

48

Анонимен

преди 5 години

Хахаха!Някой си е изпуснал молива в космоса,ами сега?С какво ще пише?Пак пуснаха поредната порция с откачени фантасмагории.И като се покрива с прах,как ще е светлоотражател и ще светлоотразява?А ако има магнитно поле и се превърта?

47

Анонимен

преди 5 години

Вече няма да купуваме оръжие и лекарства, ще ни принудят на месечни вноски. Например всяка държава по два милиярда на месец, иначе идват извънземните.

46

Кат

преди 5 години

Не било светлоотразител от космически кораб, а заден ляв мигач.

45

Стрезов

преди 5 години

А пък аз се чудя защо тази статия е в раздел "Свят", като въпросният обект не е идвал в нашия Свят. Трябва да се въведат нови рубрики наред с Бг и ЕС, а именно " новини от Марс", "бюлетин Слънчева система" и сводки Млечен път и други галактики

44

Бате Гойко

преди 5 години

Абе нарочно ли ги пишете(преписвате) тези материали по такъв uдuoтcku начин или наистина пространството между ушите ви е запълнено с вакуум- т.е. с нищо? Миналата година открили, че тоя камък броди в слънчевата система, обаче сега се оказва, че "с бясна скорост се е отправил към съзвездието "Пегас" и е напуснал пределите на нашата галактика без изгледи да се завърне." Ами като раберат веганите, че има телескопи от месо, знаете ли къв рев ще падне?

43

Анонимен

преди 5 години

първата ми мисъл беше-как като лети с тая скорост,все още не е нацелил нещо,после прочетох,че се въртял като акробат и си рекох-аха,нацелил е,ама е било по-малко от него и само го е развъртяло.Формата му е като пръска от взривена планета,която е застинала в същата си форма,което би обяснило и скоростта

42

Анонимен

преди 5 години

"Те не изключват и възможността обектът да е само отломка, например светлоотразител от разпаднал се извънземен кораб."Гениално! Светлоотразител на космически кораб и се разпада. Кой гении измисли това, за да му дадем Нобел?!?

41

ПроСоТо

преди 5 години

не фърляйте камънье по афторката на статията!..Тая история се търкаля доста отдавна по сайтовете..И точно с такива "разсъждения"..Просто ни поднасят нещо за забавление /което не е лошо!/,докато не телефонират за поредната катастрофа с неколко жертви,или нещо от сорта..

40

Анонимен

преди 5 години

***, душицо, да не те е треснал алцхаймера?

39

Анонимен

преди 5 години

***,да вземеш да си скъсаш дипломата за ОСНОВНО образование и да пишеш на *** от Хавай,да се обесят,за написаните тъпотии!1)отде разбраха,че е от външна галактика,като той се движи в нашата;2)скорост от 157715б км/ч даже за размерите на Слънчевата система е все едно с дни да стои на едно място;3)само до най-близката ни звезда,СВЕТЛИНАТА(със скорост около 300000КМ/СЕКУНДА!!!,се движи четири години!!!А колко хилядолетия са необходими,за да се напусне Галактиката!!!Мислете,бе,илитерати

38

НАСА

преди 5 години

Защо ми пишете минуси? Ла на би да е с дължина 4 км ?

37

Анонимен

преди 5 години

Никакъв "светлоотразител" не е направо е десния мигач на кораба

36

Анонимен

преди 5 години

Правилното име е Oumuamua (Оумуамуа).