12

Анонимен

преди 5 години

Ами направо си е шанс, защото младите майки ги мързи да си направят елементарния генетичен тест за малформации, за да имат после радостната възможност да стачкуват и примерно аз да съм и виновна, че съм си направила и съм научила предварително че ще родя здраво дете.

11

Анонимен

преди 5 години

Бон шанс, мал шанс

10

Аз

преди 5 години

Изтребват ни!!!

9

т

преди 5 години

Нека те да карат колело ЗИМАТА...

8

Фалшива новина

преди 5 години

Истината е съвсем друга. Автомобилите имат микроскопичен дял в замърсяването с фини прахови частици. В 6 пъти над нормите, за които пише, дела на използването на твърдо гориво за отопление е над 90%, а на ауспусите е под четвърт от процента, за което няма и дума. Иначе европейския одит е констатирал, че в София не се прави нищо за намаляването на това замърсяване.

7

Не е ШАНС - напротив

преди 5 години

"Мръсният въздух увеличава ШАНСА за аутизъм" ?!ШАНСА за аутизъм ?!"Шанс" - това е:"1. Надежда, вероятност, възможност за успех. Ще пропуснете шанса си, ако не попълните фиш.2. Щастие, късмет, сполука. Той рискува, защото има шанс."Авторе, "малко култура да имаш, но навреме да ти дойде" - уви, не ти е дошла ...

6

Анонимен

преди 5 години

Аха.... значи мръсния въздух, а не ваксините с алуминий, живак и формалдехид са причината. Ясно.

5

Анонимен

преди 5 години

Е, то, София се напълни с аутици(пардон аутисти).

4

Анонимен

преди 5 години

Да се спре кемтрейлса от самолетите, ръсещ алуминий, живак, радиация, вируси и всякакви подобни. Знаеч, че въздуха е мръсен.

3

Коректор

преди 5 години

Не разбирам що за шанс - не може ли да замените "шанса" с думата "случаите" или нещо подобно...

2

Анонимен

преди 5 години

Ще сложат Филтри на Вулканите и на самолетите !Един Вулкан в Исландия опуши Европа за три месеца колкото цялата икономика на Европа за 10 години . Голям самолет при излитане харчи колкото 800 автомобила .. Останалото са разтягане на локуми , слагане на филтри за печки със дърва и каквото може на някой да му дойде на акъла за да дере данъци от народа минаване на Електромобили които ще се зареждат от мрежата която получва Еленергия от Тецове които горят въглища -но мантрата за екология върви (((

1

Анонимен

преди 5 години

истина, е! вижте, как на запад, когато по времето на индустриалната революция са използвали основно въглища, сега всички там са с аутизъм! някои ги избива и на идиотизъм чак!