18

Паметлив

преди 5 години

До стар човекА бе то и Бай Тошо помним,а Боко изглежда като негов карикатурен римейк...През комунизма все пак се мислеше за светлото бъдеще,реално или нереално,а сега бъдеще се очертава да няма.Има временни решения в пожарникарски стил.Дългосрочна стратегия-йок!Впрочем,точно това е голямата разлика с Румъния,дето по принцип сме от една и съща черга.

17

Ха-ха

преди 5 години

До стар човекЦялата сила на гербаджиите е в мантрата:"Ако не сме ние,ще дойде БСП(с ДПС)!"А не може ли да дойде друго,различно от БСП?Вярно че се полагат неистови усилия да не се появи разумна алтернатива,но накрая и това ще стане!Иначе е ясно,че БСП не става,както и люспите от СДС.Между другото,сега ДПС пак си е на хранилката,само че неявно.И си подкрепя ГЕРБ тихомълком.

16

Бучински....

преди 5 години

Българина, ако не се оплаква, значи е много зле, ама като чета, на добре ще сме.А добро утро.

15

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам "постната пица" от преди 2009год, отколкото мух.лясалата, вкиснала, с изтекъл срок на годност, с червеи, полуразложена, преоценена "тлъста лазаня", която хората купуват за храна на кучето си. Понякога и кучето не я яде.

14

стар човек

преди 5 години

Хлапета,вие Гечев не помните до къде докара България .И сега дава акъл и вие му вярвате????Ех да се върнат другарите и за четвърти път да видите и вие що ето инфлация и мизерия,ама защо и ние преживелите го трябва да го преживеем още един път????Питайте майки бащи,баби и дядовци .

13

заслужено

преди 5 години

Все пак поне на книга, държавата не се управлява от социалистите което си е придобивка.Защо да не се наградим за усилието тази година?

12

В допълнение към Ден

преди 5 години

Ай би ем България изнесе техническите си позиции навън...

11

Анонимен

преди 5 години

Журналистите, защо не "слезете" сред народа, да отидете в провинцията и да интервюирате обикновените работници? Да видим "тлъста лазаня" ли получават?

10

Анонимен

преди 5 години

То и тия покрай лазанята бая затлъстяха, независимо от партията им. Най-щедрият, но само за богопомазаните, чийто имена са в "тефтерчето". Такава историческа лапачка, сигурно от 30-40 години не е имало. Да им е сладко!

9

Дени

преди 5 години

Хюлет Пакард се изнася, LG се изнесе, предстои SG Expressbank да продаде бизнеса си и да се изнесе ... къде тук е преекспонирането за отлива на чуждестранните инвестиции???

8

Ха-ха

преди 5 години

Мазен дюнер,предизвикващ киселини бих казал,ама нейсе...

7

bluesky1

преди 5 години

А патреотите нали щяха да се борят за вдигане на стандарта на живот, ...наместо това се занимават с популизъм - да купуваме за милиарди оружие, самолети, стари никому ненужни джилеза!!! То всеки знае така да управлява, ама акъл за подобряване стандарта на живот йок!!!

6

Анонимен

преди 5 години

За изричането на такива лъжи, някои хора трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност!

5

Народа

преди 5 години

Макс.осигур.доход трябва да е една средна депутатска заплата!

4

Анонимен

преди 5 години

Кое е тлъста лазаня? 50 лв към МРЗ или 10 лв към пенсиите на лято?!Чиста пропаганда!Подхвърлят жалки 50лв и 10лв и твърдят, че това било ТЛЪСТА лазаня!!!

3

bluesky1

преди 5 години

Каква тлъста пица веее....стига реклами.... Възрастни хора с по над 40г. трудов стаж получават по 180лв. пенсия.... Като си платят лекарствата и карат на кисело мляко с водица! Срам! Айде стига реклами на "тлъстия" бюджет!!!

2

Анонимен

преди 5 години

А заема който ще го плащат внуците ни? И той ли е "тлъста лазаня"? Лазаня, ама за вас кърлежи проклети!

1

zeus

преди 5 години

Тлъстата лазаня ще е само за верни партийни другари и обръчите от фирми, за раята от трите най-голямото, гарнирано с по-високи цени и данъци.