38

анонимен

преди 5 години

Да, тлъста и прекалено мазна лазаня за 5% от населението на страната, а за останалите 95% - суха и прегоряла коричка от постна пица! Бюджетът е добър за бизнеса и политиците, но за бедните българи с 510 лева мизерна заплата е сон шон жмон! И като прибавим инфлацията за последните 2-3 месеца, положението става плачевно! Щом и аз, жена на 56 години, вече гледам към терминал 2, ситуацията наистина е критична!

37

Анонимен

преди 5 години

Външният дълг расте с 500 милиона евро спрямо края на 2017 г.

36

Анонимен

преди 5 години

Новата година ще е по-мизерна от тази. Когато управляват мизерници няма как да е по друг начин.

35

Анонимен

преди 5 години

Този бюджет само привидно е по-полезен за българите. Увеличение на заплати има, но то не компенсира натрупалата се за няколко години, включително настоящата много по-голяма инфлация. В крайна сметка повечето домакинства в следващата година и с този бюджет ще бъдем по-бедни

34

Анонимен

преди 5 години

всички ДНЕШНИ пенсионери взимат коренно различни пенсии от тези завещани от соца.

33

Анонимен

преди 5 години

Заплатите при соца бяха 200-300 лева, 300 лева беше много добра заплата, имаше и по големи за някои професии. Такива заплати могат да се сравнят по покупателна способност между 4-6 хил лева днешни пари. Неправилно сравняваш германците колко марки са получавали, защото сега в Швейцария взимат 3 хил, но 1800 отиват за наем. Когато се сравнявят заплати трябва да се сравняват и цените.

32

Анонимен

преди 5 години

Българите никога не са живяли в такава мизерия както през последните 30 години. И краят не се вижда.

31

Една Българска Роза

преди 5 години

"Тлъста лазаня" ли ?!?! Вие май ни взимате за големи балъци ... Но нормално де ... В подобие на "Държава" пълна с толкова много мижитурки , *** , лицемери и откровени селски тарикати и Бай *** ... Когато пенсиите на възрастните хора станат като тези поне в Гърция ... и заплатите ни достигнат някакво разумно и нормално ЕВРОПЕЙСКО НИВО ... Тогава ще ми говорите за - ТЛЪСТА ЛАЗАНЯ !!! ... Сега пак си е същата - "ИЗСЪХНАЛА И ЗАСТОЯЛА ПИЦА" ... Явно този "НАРОД" си заслужава ... "ПАРТИИТЕ" !!

30

Анонимен

преди 5 години

Няма значение какъв е бюджета.Когато комунистите говорят, цифрите мълчат!

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПредпочитаме Гечев, и всеки друг предпочитаме, отколкото това, което е през последните 7-8 год.вие с каскетите сте ясни какво предпочитате, ама няма да стане. Другаря ви Гечев ще продължи да *** от глад :)

28

Анонимен

преди 5 години

Тази м-ижитурка Николай Василев трябва да е в затвора.

27

До 12

преди 5 години

Ами от каква база тръгна народа бе другарю? Когато в средата на 60те ,,ония" получаваха 800марки,ние получавахме 70лв средна заплата/пенсии от 30 до 65/,1999 ние бяхме с 195лв,2009 -390,2009-600,сега около 1000лв. Къде в Европа растат с такова темпо? Вярно е малки са ,но такива най-малки бяха и последните 70 и кусур години и никой не смееше да гъкнеТрябва още време няма от къде да ги ,,наберем",само с хленчене не става.А сега искате да върнете на власт същите тия Виденовци и Гечевци ли?

26

bluesky1

преди 5 години

Импотентната политическа класа говори в селски тон за пици, лазани, за "кресливи майки", за това дали НСО е скъпо такси и т.н. и т.н. ....некадърници неглижират решаването на важните проблеми на обществото и ни занимават с разпалено с глупости! Като наместо да се сложи край на войната по пътищата, малкото мозъче на Менда решило по законодателен път да ограничи размера на застрахователните обезщетения!!! ...вмест да лекуваме заболяването, борим симптомите, нали!!!?

25

Анонимен

преди 5 години

До стар човек Предпочитаме Гечев, и всеки друг предпочитаме, отколкото това, което е през последните 7-8 год.А кои "поемат" тлъстата лазаня, е видно от външния им вид.

24

vah

преди 5 години

Как няма да е тлъста, като абсолютно всичко вдигнаха. Газ, ток, данък МПС, и т.н. Кво като са ми вдигнали МРЗ с 50лв., то на мен данъка на автомобила ми скочи с 60лв, а за другите разходи няма да говорим.

23

Анонимен

преди 5 години

До заслужено 14Вие от ГЕРБ и ОП си се награждавате за усилието- усилие, насочено само към вкопчване във властта. За обикновените работещи усилието, работенето се награждава с 400лв нето, високи цени на стоки и услуги, високи данъци, платено здравеопазване, позорно ниски пенсии...

22

Старото куче

преди 5 години

не ви ща пиците и лазаните .....ИСКАМ МЕШАНА СКАРА , САЛАТА , РАКИЙКА И ВИНО !!!Какви са тези евроджендърашки пици и лазани бре ???? Баце маа суджук ,ние - лазяна Ай сиктир ... !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Това с реформата на държавните органи не е хич проста работа и оптимизацията трябва да се постави на някаква научна основа, а не всеки да се упражнява. Най- важно ще е да има дигитализация и електронно управление и правителство и всичко да е ясно и видно кой какво и защо получава в реално време. Това обаче цикли и нищо почти не се прави.

20

Ами

преди 5 години

Айде посмали ...

19

Анонимен

преди 5 години

Лазанята си има цена - ограбването на пари от работещите бедни българи, за да има социал за мързеливите......