143

Анонимен

преди 5 години

Тая носи костюмчета за по 5000 лева, па не можела да си наеме кола, да я закара. Айде моля ви се. Обувките и струват повече, отколкото на баба ви пенсията за година и половина ...

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 175Аз нещо ги изкарвам 16 ... Или Борисов го броим за трима ??!?

141

Анонимен

преди 5 години

"ОмбудсМая" ?!??! Що за приказки ...

140

Анонимен

преди 5 години

Трудни времена дойдоха за герберите,май му се вижда края,каквото беше-беше.

139

batmario

преди 5 години

Госпожата от Кюстендил ли беше...Мадлин Олбарйт изнесе лекция пред американския сенат за да обясни думата ИНАТ след бомбандирането на Белград щото ония се чудели как може да ги обстрелват пък те на площада да имат концерт-200 000човека-1998г.Тъй че бате знае карате...тя ше ги опрай...

138

Анонимен

преди 5 години

Голям автогол си вкараха с това,че и спряха колата и охраната,ама гербер и акъл-трудна работа.Мая такива лесни топки не пропуска,сега PR до дупка,тя знае как и защо.

137

Омбуто

преди 5 години

С влакът,че там ще има достатъчно време на спокойствие да помисли и да спретне някоя нова велчова завера!Може пак да не успее,но при нея празно няма!Бойко си пада по нея и току виж я посочи за кандидат президент от квотата на ГЕРБ!!Така е Бойко, колкото по го риташ по кокалчетата, по пуска аванта!!

136

Хунтата Суджук

преди 5 години

И влакът ще и спреме на тая !!!

135

Анонимен

преди 5 години

Четете Севрюкова.Двадесетият премиер,считано от десети ноември 1989 г. ще възроди България и това ще е жена.Нещата ще се случат някъде след 2018 г.Сега Борисов е осемнадесетия,считано от Георги Атанасов.След оставката на кабинета следва деветнадесетият служебен премиер.Следва двадесетият.Засега фаворитите са две жени-Мая Манолова и Кпрнелия Нинова.А може да се появи и трета.Кой знае.

134

Анонимен

преди 5 години

Защо Бойко не си направи пиар във влака?Не се е сетил, не си е направил.Но пред потрошените вагони във Хитрино си направи 1000 фотоса. Не, че после много им помогна на хората.

133

Анонимен

преди 5 години

Абе може и пи-ар да е,ама жената не се страхува да се показва сред хората.А кога Тиквуня ще направи същото.Не му стиска май на банкянския пъзльо.От *** си в Банкя направо в бронираната лимузина и обратно.А когато стане по-напечено хваща гората нанякъде в чужбина.

132

Бай Шиле

преди 5 години

По добре да и бяха оставили колата тези клипове с автобуси и влакове за телевизиите са по скъпи от колкото клип на чалгаджийка.

131

Ха-ха

преди 5 години

Тя докато се рекламира с влака журналята ще се изпотрепят да я отразяват и да и висят на главата. Сигурно ще и остане време за работа чак в нощния

130

Анонимен

преди 5 години

е добре де бойко защо не си направи ПР във влака ? или е кофти да слезеш от лимузината ?

129

Анонимен

преди 5 години

Явно известен политик ако ползва обществен транспорт в България е чудо невиждано. И сега това го отразяват като че ли е извършила кой знае какво геройство.Не, че нещо ама омразния от всички Сакскобурготски винаги когато ходеше по държавни дела в чужбина ходеше с обществените авиолинии, а не със специален самолет като Борисов.

128

Саможертва

преди 5 години

баси трилъра каква трагедия ден за национален траур Видите ли другарката Манолова ще пътува с БДЖ при простолюдието

127

Тито

преди 5 години

Няма лошо, писар и т н, но се питам- АКО Й СЕ ДОХОДИ ПО НУЖДА, ДАЛИ ЩЕ ПОЛЗВА ТОАЛЕТНИТЕ ВЪВ ВТОРА КЛАСА? Особено по голяма нужда,....щото сигурно ходи по голяма нужда, нали, или...

126

Анонимен

преди 5 години

За Банкянския всички знаем, че е *** и нахален. Такъв е и пиара му.Ама от Мая се искаше повече възпитание.

125

Унуфри

преди 5 години

Омбудстмана на РБ има не малък бюджет. Оперативен лизинг на служелен автомобил + заплата на шофьор са около 2000 лв. на месец. НСО не е държавна фисилити фирма осигуряваща луксозен скоростен транспорт и други екстри, а специална служба за охрана. Манолова е обичана от всички. От кой да я пазят ?Популизъм на кубик !

124

Анонимен

преди 5 години

Тази стана като Кардашиян преди няколко години.През ден пишат за нея.Решила да пътува с влак и това го отразиха всички тв канали,сега и тук.Айде спрете се малко.Нали беше непримирима опозиция на Борисов,костинбродска афера..щяха да го свалят.В един момент се разбраха зад кулисите-поема този пост и мирясва