83

асен

преди 5 години

тая, като Омбудсман, има 3 млн. лева годишен бюджет! не и се връзвайте на евтиния популизъм!

82

Анонимен

преди 5 години

Дянков съсипа страната, източи НЗОК и сега се крие в чужбина вместо интерпол трябваше да го обяви за издирване .

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Норвегия помпа петрол и замърсява океана. а Швейцария е банка на мафията и перачница.

80

1234

преди 5 години

А защо Горанов не спре своята служебна кола - всичко мирише на див популизъм... На гърба на друг, разбира се...

79

калашников

преди 5 години

НСО пази политиците от народната любов...на Мая не и трябват тя е до народа...

78

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че е политическа атака, но не спрямо нея, а спрямо народа. Защото работата на омбудсмана е да защитава интересите на народа и тя наистина се опитва да го прави, къде повече, къде по-малко. А иначе колите на НСО са заети да возят В. Симеонов от дома му в София до Министерски съвет, дори и в бус-лентата, както видяхме вчера в едно предаване.... За тях градски транспорт няма, за междуградски изобщо и дума не може да става. Браво Мая, дерзай!

77

Анонимен

преди 5 години

Да не се готви за президентски избори от сега тази кака нещо ?

76

калашников

преди 5 години

Тези от ГЕРБ си предизвикаха спонтанен аборт...

75

Анонимен

преди 5 години

В тези държави като Швейцария и Норвегия хората не знаят дори кой им е президент, като го видят на улицата няма да го познаят. Там всичко е децентрализирано и политиката зависи от хората. В държави където политиците имат истинска власт винаги са с бронирани коли защото чрез политиката бъркат в интересите на много различни групи.

74

Анонимен

преди 5 години

Има и хора които се оплакват от Манолова че нищо не прави и искат оставката ѝ.

73

Анонимен

преди 5 години

Журналистите, това че вие пишете, не означава, че ние ви разбираме(трака, трака), то бива неграмотност, ама сте си за резил с тия глупави заглавия.Или това, че някой си върши работата във вашите очи не е достойно за уважение?

72

аз-ът

преди 5 години

Бойко е нервен. Беше свикнал да бъде ТОПА на ТОПА, Сега и Майчето и Президента са с по-висок рейтинг от него. Срещу кого да се бори по напред? И кучетата около него почват да хапят.А и Слави напира за парламента, то е ясно че БТВ няма да му подновят договора, те много го търпяха.

71

Ами

преди 5 години

Мая е сладка ама да не ти е в къщата

70

????

преди 5 години

а между другото железопътният транспорт е един от най-ефективните. НО в България БДЖ е с огромен дълг и е въпрос на време да премине в частни, та дори и на "чужди инвеститори" за без пари. Интересно, че на Манолова не и идва на ум, пък и на повечето политици и медии да споменават "БДЖ - дълг-фалит".

69

Анонимен

преди 5 години

Мая, Горанов явно е твой голям фен! Ако имаш политически планове, Горанов допринася за успеха им. Той едва ли го осъзнава, но скоро и това ще му стане ясно.

68

teo

преди 5 години

Българските депутати трябва се наричат ПРАХОСНИЦИ, защото НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРАХОСВА ПАРИ ЗА 130 СУПЕР КОЛИ, докато в Швеция са само 3 коли, в Германия едва 5 коли !!! Достатъчно е на нашите ПРАХОСНИЦИ, БЕЗПЛАТНИ ПЪТУВАНИЯ В ГРАДСКИ И МЕЖДУГРАДСКИ !!! БЪЛГАРИНО ????

67

АБВ

преди 5 години

До anonimen 89Човече, ти ходил ли си някога на училище? В нашият език се използват препинателни знаци когато искаш да кажеш нещо в писменна форма! Нищо не се разбира от това, което си писал. Хайде постарай се повечко, преди да се опитваш да се правиш на умен!

66

аз-ът

преди 5 години

Майчето е дърт лисунгер, а Влади Горанов (не знам що умалително при положение че гони петдесетака, може би заради акъла му) е ведомствен счетоводител завършил СА СВИЩОВ и цял живот работил като финансов деловодител по различни държавни учреждения. За който не е наясно - истинския финансов министър е тоя на здравеопазването. Несменяем ЗАМ на всеки фин. министър през последните 20 г. Горнаов се опита да клъвне Мая заради високия рейтинг, а тя му извъртя майсторски женски шамар! Браво Мая !

65

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

a покрай нея 3 купета лево и десно цивилни милиционери и некви дето го играят "случайни хора". вагона стерилизиран ... добър опит, ама не, мерси. директори на водопад дал господ.

64

калашников

преди 5 години

Колкото и герберастите да се опитват да я унижават ... толкова тя печели доверието на народа...