22

Анонимен

преди 5 години

Ще похарча толкова, колкото са ми възможностите и нуждите. Парите са са харчене, не за пилеене. Има приоритет на харчовете. Никакви излишни глупости.

21

Анонимен

преди 5 години

Разберете, че няма ГЕРБ, няма БСП, няма демократи, нямаше и НДСВ. Комунистите ви създадоха уж-многопартийна система за да тушират напрежението и да не станат кръвопролития през 1990. Тези партии по никакъв начин не са представителни защото са само една димна завеса зад истинските процеси по придобиването на собственост и изсмукването на национално богатство от родовите наследници на БКП номенклатурата.

20

Колю Джибрата

преди 5 години

Аз ще я посрещнна с 2,50лв!Толкова струва един буркан кисели краставички и другото домашна ракия!

19

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези глупости?Всеки с колкото иска ще я посрещне.Как ще ме накарате да дам 275 лв? и за 50 лв мога да я посрещна.

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Така е... - след, като БСП саботира правителството...

17

Ибрикчия

преди 5 години

Уууудрям една салата и малко мезе и лягам, щото няма 150 лв за празника

16

D

преди 5 години

До някои писачи по-долу: за 30 години и Виденов , и Корнелия, и Орешарски, а Радев няма власт, нямат толкова време управление колкото Бойко, СДС, и Симеон! Аз обвинявам всички дошли след Бай Тошо, които не направиха нищо за народа ни! 30 години стигат! Геноцид срещу българите, грабеж в държавата, сринати икономика, медицина, образование, отбрана, сигурност....Пропуснах ли нещо???

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Първо цената на бензина не зависи от кое и да е правителство на България. Акциза го определя ЕС и не е процент, цената ОПЕК, Русия и САЩ.

14

Анонимен

преди 5 години

Отново фейк нюз! Досега сам плащах по 900-1000лв. Сега наполивината, й то двама на същото място. При това апартамент.

13

Виц

преди 5 години

У маалата.-Асане ,скучно ми е искам да натупам някой!-Мюмюне нали знаеш как се прави....усилваш тонкулонити и боксовите круши пристигат с бяла астра!

12

ХО ХО ХО

преди 5 години

Едни и същи стъкмистики вс. година. Колко ще пръснем, къде ще празнуваме, кога ще грейне елхата. Аман от празници в тая държава!

11

Анонимен

преди 5 години

При *** Радев с неговата промяна е така!

10

Шмръц

преди 5 години

Из книгата на една ДЖурналиска за Бай *** от Банкя:"подпираше си прозореца с книжно изкуство и си подлагаше светото писание под нозе за да се възкачи към рафта за люта подправка..."

9

Анонимен

преди 5 години

До ШмръцЩе се оправят работите. 3000лв/долар кат' дойде корнелияЖан Виденов1997

8

Шмръц

преди 5 години

ГЕРБ си отива!!!"...Ще се оправят работите. Злото не е трайно, доброто е господар на човешкото сърце..."Елин ПелинГераците

7

Анонимен

преди 5 години

До 1000 леваТи това го разправяше още преди 2 години.Спомни си.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7Е, поне няма да е като при соца с режим на тока.И ако ти е кеф може да се разходиш в чужбина.

5

Честита 2019

преди 5 години

2019По скъпи храни,природен газ,ток,вода,парно,дърва,горива(дизел,бензин),гражданска,данък МПС,калпав асфалт,съдебни такси,продължаваща масова емиграция, 560шв МРЗ,римлянски убийства ,кражби,изнасилвания и бой като тъпани на полицай ....както е слогана на ГЕРБ...Видими резултати!!

4

1000 лева

преди 5 години

Изследвания на ЕКСПЕРТИ от института БМПГ (Борба с мизерията и последствията от герберастията) показват, че Бай Муй и компания няма да изкарат до празниците!Бибитко загръща шлифера и няма да има кой да плаща за цъкачи на минуси!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма как да гласувате за гепаджийте и да искате ефтин бенцин!