42

Анонимен

преди 5 години

До Гарантирано от ГЕРБТака е, от вас *** нормалните хора не могат дъх да си поемат.Пооправи се малко положението в страната и започвате със саботажите.

41

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Абе, лоша работа.Ама и по- лошо ще става.Кой не е гербер бял ден няма да види. Та те така.

40

...

преди 5 години

До Софийска баницаКви пари изкарваш ти бе? Добре че е провинцията, да те храни. Скоро обаче ще спре да те храни. И с това което изкарваш и си купуваш, не ми се хвали. Яж помиятa от кауфланд и лидъл - то прaсето си е прaсе и обича пoмия. Затова мязаш и на тюфлeк, щото се храниш с пoмия и нездравословно. Яж гумените домати с вкус на моркови, яж и натъпкано с боя и вода месо от магазините. Аз ще си ям екологична храна, защото знам как съм я произвел и с какво съм хранил животинките и торил домати.

39

Анонимен

преди 5 години

Ха така, давайте, разделяй и владей, селяни срещу София, вместо всички срещу мафията ГЕРБ.

38

Iceblast88

преди 5 години

До Софийска баницаДраги Овчокупелски ***, ако незнаеш основната причина за бедността в България е почти 60% заграбване на заработеното от нас от страна на държавата която го харчи основно за вас шопски ***. От 2 мил. *** във голямото село - почти половината са държавни ***, останалите сте или безработни или в сферата на услугите (храните се с парите на *** по горе).Така, че селяндурче, ще те помоля да не обиждате хората на селяни каруца за пръв път видях именно в Шопия

37

Анонимен

преди 5 години

До Софийска баницаДобре, че е провинцията да ви работи, а софиянци да прибирате печалбата, данъците и таксите, че иначе ще умрете от глад. И тогава ще видите колко ви е интелигентността, ума и образованието ви. Видов ден иде! Скоро в провинцията няма да остане кой да ви работи. Работещите се евакуират към Белите страни.Пък вие си правете протести за паркирането в Сф!

36

Анонимен

преди 5 години

За Коледната вечеря всичко ми е домашно.След като хапнем съм приготвил две бутилки Macallan 12 fine oak, че една няма да стигне за мен, брат ми, баща ми, чичо и братовчеда.

35

Анонимен

преди 5 години

Всеки посреща Нова година и Коледа, както може и както му харесва. Пътува се и се прекарва празника някъде си, защото хората нямат достатъчно дни отпуск и някои се опитват да използват празниците, за да мръднат някъде.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27До Колю Джибрата Има вероятност и домашната ракийка да ни спрат, ставало нещо криминално деяние ако държиш в къщи домашна ракийца без платен акциз. Тогава кво праим.Ми плащате си акциза, това праите!

33

;

преди 5 години

До Байчо виНеграмотните и мързеливите комунисти рупате кисело зеле. Интелигентните и трудолюбивите ходим на почивки в чужбина.

32

Средногорец

преди 5 години

До Байчо виЯд ли те е, че софианци цяла коледа и нова година ще са на Халкидики и по острови?Какво лошо има?Докато гласуваш за *** *** ще караш празниците на кисело зеле.

31

Байчо ви

преди 5 години

E то е ясно! Софеанци цяла коледа и нова година ще са на халкидики и по острови. Останалите ще си нарежем кисело зелце, ще си запалим печица и така...

30

Софийска баница

преди 5 години

До ..."А вие баламурниците в София - харчете, щото сте неграмотни да си произведете и да си имате домашна храна."-----------------------------------------Ние "баламурниците в София", понеже сме неграмотни, изкарваме достатъчно пари, за да си купуваме храна и да пътуваме, където си искаме. А вие, грамотните ceлcки тарикати, понеже не можете 5 лв. да изкарате, затова сами си приготвяте храната и ракията, която е с много съмнително качество.

29

Анонимен

преди 5 години

Никъде няма да ходим за Коледа и НГ, както и миналата НГ. Ще сме си у дома. Не можем да си позволим да хвърлим куп пари за 2-3 дена. После трябва да гладуваме.

28

Анонимен

преди 5 години

Дайте точната цифра на хората, които ще са в чужбина, по планински курорти, хижи и къщи! Защото така поднесено инфото е много тенденциозно- "повечето българи", "много от българите", колко много? 20 хиляди, 100 хиляди, 2 милиона?

27

...

преди 5 години

Единственото което ще купя за нова година, това е пакет кори за баница, за да си направя такава с късмети. Живея на село и съм се приготвил за зимата. Имам брашно, ще си направя и пита. Имам кисели краставички имам ракия, туршия, имам и месо във фризерите. Кеф ми зайче, кеф ми пържолки, ребърца, кебап... винце също имам. Всичко си имам. Така че на мен празника ще ми излезе под 2 лева. А вие баламурниците в София - харчете, щото сте неграмотни да си произведете и да си имате домашна храна.

26

Анонимен

преди 5 години

За 10 години мутрите-демократи от ГЕРБ присвоиха хотелите в България, както и повечето средни и едри фирми. Почивайте в хотелите на мутрите от ГЕРБ, за да може ГЕРБ да ви ограбва още много години.

25

Анонимен

преди 5 години

Аз лично ще легна да се наспя. Дреме ми за Нова година. Всеки път:"Нова година, нов късмет!" Народът яде и пие все едно светът ще свърши. После късметът е същият, демек в същите фекалии си, парите ги няма, не можеш да се освестиш 3-4 дни от преяждане, препиване и недоспиване, плюс транспорт. Затова, лягам и си спа като всяка друга вечер.

24

без туроператор

преди 5 години

"..прогнозира пред БТА директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов...". "Прогноза", направена от измислен специалист в измислени структури на бранш със затихващи функции. Ако тръгна някъде, туроператор ли ще търся бе?Има онлайн платформи, продажба на билети, каквото си поиска човек. Що трябва да издържам някой, който ще рови вместо мен в Интернет, че може и насред голо поле да ме зареже, щото бил фалирал ;) Позната картинка! Айде без туроператори, моля!

23

Анонимен

преди 5 години

До Колю Джибрата Има вероятност и домашната ракийка да ни спрат, ставало нещо криминално деяние ако държиш в къщи домашна ракийца без платен акциз. Тогава кво праим.