60

от ЮАР

преди 5 години

Платени от соц партията протестиращи. Прекалиха вече с малоумията.

59

НЕ МОЖЕ

преди 5 години

НЕ МОЖЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВЛАСТТА ДА ПЛЮЕШ ПО ХОРАТА! ТЕЗИ ХОРА СА ТЕ ИЗБРАЛИ...ТЕ ЩЕ ТЕ СВАЛЯТ! ТОВА Е ЛОГИКАТА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА....

58

ДОТУК

преди 5 години

До вънСАМО БОГ ИЗЦЕЛЯВА СЛЕПИ И НЕДЪГАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

вън

преди 5 години

НЯМА МЯСТО ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ....ОСТАВКА!!!

56

Тая

преди 5 години

история стана твърде тегава,банална и досадна,и много,ама много намирисва на финансово подплатена и политически осигурена?!?!?!

55

Анонимен

преди 5 години

Що да се бъхтам по 9-10 часа като за 1 мога да прибера комунистически петдесетак.Майки с увреждания

54

Анонимен

преди 5 години

Къде точно са майките на този протест, камо ли на деца с увреждания.Всички са платени или подведени

53

Българин

преди 5 години

Деца на майки с увреждания.

52

Сянка

преди 5 години

Никога няма да се оправи България,защото когато една група протестира,друга я напада и не я подкрепя,гражданите са едни срещу други,и винаги ще бъдем на дъното,а това е много изгодно за управляващите.

51

Анонимен

преди 5 години

Не мога да се разбера какво се активизираха толкоз от БСП-то. Валери е ясен, ама ми се струва, че някой им наля доста парички напоследък. Явно бая време останаха извън властта и са доста поизгладнели вече. Не издържат горките. А иначе и те нищо не могат да предложат осен стари муцуни като Гечев, Овчаров и други социалисти - едри бизнесмени + нов дебеличък шеф на ДАНС. От трън та на глог.

50

Анонимен

преди 5 години

Вместо да му искат оставката да го оставят да разследва ТЕЛК-овете, защото 50 % са фалшиви и това е обществена тайна. От там могат да се освободят доста средства, че да им дават и по 1500 лв на месец.

49

Анонимен

преди 5 години

До Иф ааа и Корнела,и Корнела видна седесарка приватизторка,нищо че сега слага венци на гроба на бай ви Тошо и според Буруджиева дето и беше едва ли не дружка Корнела е върнала БКП в годините на ВЪлко Червенков.Още малко и ще поиска "народен комунистически съд"ама тоя път изедниците са истински и са ЧЕРВЕНИ!А избийте се де.

48

Анонимен

преди 5 години

Хахахахахаха,много зиморничави бе,на 15 градуса се увили като пашкули,ако ги снимат отгоре ще се види целият резил на майките и брадатите.Хубави джипове имат измъчените,дай Боже всекиму нали дрогарки от ллеву и десну,дерзайте.

47

The Fact!

преди 5 години

Тва няма никакво световно значение.По важното е друго Елзас и Лотарингия са френски.Точка!

46

Анонимен

преди 5 години

Aide utre da idat v centralna gara i v centralnata autogata da krestiat za systemata....posle na liftovete....

45

Въпрос към майките

преди 5 години

И защо само Симеонов, "Да ми се махат от главата" да не би да е по-малко цинично?Нещо я жалите главната Мутра?

44

къде е полицията

преди 5 години

Може би трябва полицията да ги провери за наркотици.Такива типове се друсат и после участват в хулиганските агитки на социалистите.Аз сериозно се опасявам че БСП подготвят някое престъпление.

43

читател

преди 5 години

Аз не виждам никакви майки. Този със свирката е просто един хулиган от ППО.

42

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО ИМАТЕ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА!!! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ !!!ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА!!!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Не те ли е срам, ***?ние изработваме парите, които ти ще получаваш, за да си стоиш у дома и да си гледаш детето. Но нито ти, нито то някога ще внесете нещо в бюджета. Ние сме съгласни, че трябва да ви помогнем, макар че ти ще взимаш повече, в сравнение с много от онези, които са реално полезни на държавата и на теб. Но не, ти искаш от каприз и правителството да падне, та да платим още 30 милиона за излишни предварителни избори.Но не забравяй, който кълне, на главата му пада!