80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77От кога истината е обида?

79

Стига

преди 5 години

Аман от тези циркове. Две- три майки и заедно с една тумба от 20-тина гласовити младежи затварят движение по кръстовища и вдигат шум като за 1000. Какви майки, какви автоколони. То си е баш партийно спонсорирано мероприятие на група от партийки, които търсят място в парламента. Симеонов наистина грубо се изказа, но по същество е прав, защото в България има немалко хора, които като тези майки трудно преживяват. Те, обаче, не думкат тъпани. сНо това е положението. *** народ, беден народ

78

1212

преди 5 години

кой им гледа децата от половин месец на тези майки? нали уж болни,не можещи и т.н. ,пък скъпите им майки на хранилка при бесепарската групировка .... смях в азлата ,като всичко в тази държава ... порно ...

77

Анонимен

преди 5 години

Ще му пръднат на *** на Валерката!Мачкай Валка червените ***, да *** и ***, кви са тия ***, дето клатят властта и правителството?

76

недъгав

преди 5 години

Да се удържи от заплатата на фотографа!Не мога да видя черепа с костите.

75

оставка

преди 5 години

ОСТАВКА-ИНАЧЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ДЪРЖАВНОСТ!

74

Доцент

преди 5 години

Тези са майки,колкото *** е ватманка.

73

Анонимен

преди 5 години

Ха хааа.....егати "майките" та това са червените команди на ***.

72

наблюдател

преди 5 години

Прочетох коментарите по-доло и +/- и останах с впечатлението че нещо в статистиката на Галъп не се връзва. Спомням си че по време на социализма единствената агенция на която се позоваваха комунистите беше Галъп.Явно машината за дезинформация пести от телефонните разговори или се обръща само към членовете на ППО.

71

Анонимен

преди 5 години

Българи, засрамете се! От управлението на държавата излизат пред вас и най-нагло ви обиждат и ви се надсмиват, а вие сте седнали тук и се чоплите и хулите един друг за глупости. Що за *** трябва да си за да продължаваш да търпиш такова отношение от хора от властта?

70

само гледайте

преди 5 години

Много хищни тези майки. Сега Корнелия като грабне властта, заплатите ще станат по 10 хилки, а хляба по три и ще се вдигне стандарта на живот на народа.Купувайте братя долари и след две три години ще сте милионери.

69

Пенсионер

преди 5 години

Майки,толкова ми опротивяхте с вашето безумие,че вече и аз съм против вас!!!

68

Тръмп

преди 5 години

Цензурирано е видео на Тръмп / било расистко/...А в Бг - няма цензура- управниците плюят яко по собствения си народ---и няма оправия

67

Анонимен

преди 5 години

Незнам какво става но е много съмнително , като гледам на снимката протестиращите. Този не е майка той дори не е баща.

66

стършел

преди 5 години

фен агитката на другарката Лъжа един файтон кукумицини на преклонна възраст и пет майки жертва на комунистическата партия развяващи пиратски знамена

65

Не мога

преди 5 години

Не мога да си обясня неистовото желание на някои да бъдат управлявани от простаци....Някой да има разумно обяснение на този български феномен?

64

Анонимен

преди 5 години

Валери доказа че няма съвест. Извива ръцете на правителството и се усмихва ехидно от високо. Няма да си подаде оставката и няма да му я поискат. Надеждата е, тези които дърпат конците на управляващите да се задействат.

63

НАКАЗАНИЕ

преди 5 години

Всеки който извършва престъпление- да си носи наказанието......Симеонов - също,защото публичната обида на майките също е престъпление!

62

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ГОЛЯМАТА ЧОВЕШКА ТРАГЕДИЯ С КОЯТО ЖИВЕЯТ СЕМЕЙСТВАТА С ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ, А ТОВА Е ЖЕСТОКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ЯХНЕШ ЧОВЕШКАТА ДРАМА И ДА Я РАЗВЯВАШ- ЧЕРВЕНИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНО ГНУСНИ БАНДИТИ- СЕГА КОЯ БАНКА ЩЕ Ф А Л И Р А Т ЗА ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА.

61

ДЪЖД

преди 5 години

МАЙКИТЕ БЯХА ОПЛЮТИ ОТ СИМЕОНОВ ПО НАЙ-ГРОЗЕН НАЧИН.....А ВИЕ ИСКАТЕ ОТ ТЯХ ДА СЕ ДЪРЖАТ,ЧЕ ВСЕ ЕДНО ДЪЖД ГИ Е ВАЛЯЛ....ЧОВЕК АКО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ,КАК ЩЕ ИСКА ДРУГИТЕ ДА ГО УВАЖАВАТ.....