69

Зиновиев

преди 5 години

Посредствен гост...

68

Ели

преди 5 години

Февруарската революция е прозападен проект, както и октомврийската.Гражданската не е война между социалисти и антисоциалисти, а между цивилизационни проекти.Всъщност октомрийската революция, отхвърля ЛИБЕРАЛНИЯТ прозападният проект, целта на който е била раздробяването на Русия и усвояване на ресурсите й.Чърчил пише:"руските белогвардейци се сражаваха за нашата кауза (помощ войска Деникин") Врангел е в съюз с поляците искащи Смоленск.Японците - Далечен Изток.Британците Азербайджан.САЩ също.

67

ай сифон

преди 5 години

гейска революция

66

КраварятОтФашингтонъ

преди 5 години

До големия проблемТи си тоя дето нищо не " вдява " .... щом за теб комунизъм и капитализъм са две отделни неща . Ти си *** ама си уверен - нали ?

65

Stonewall Jackson

преди 5 години

Кой финансира Октомврийската революция ? - *** от Уолстрийт ! Да !

64

Анонимен

преди 5 години

До кретард, сталин е *** касапин на собствения си народ, това, че е спазвал договорки с рузвелт и чърчил не го прави положителен герой. това комунистите нямате свършване..

63

к

преди 5 години

юдо-масонската пропаганда винаги се е опитвала да изрисува Сталин като някакът глупав касапин, но истината е че Сталин е бил гениален в много отношения !например Сталин е единствен световен лидер който не подписва Бретон-Уоод-ската капитулация пред еврейския долар !през 1947 Сталин прави парична реформа която е гениална !Сталин базира преразпределението на ресурсите върху работниците - т.е. Сталин непрекъснато намаля цените на стоките а не печата нови пари !

62

k

преди 5 години

"Кой финансира Октомврийската революция?"юдо-масонския лихварски заговор и в частност Бенджамин Барух - Ротшилдите, Рокфелерите, Варбургите и Сакс-Кобургите също са се борили за парче от баницата по онова време е изглеждало като че ли евреите най-после успяват да се докопат до Руските ресурси и даже са запонали да си ги делятеврейския купон свършва когато Сталин идва на власт - той помита цялата еврейска структура и национализира еврейските инвестиции и банки - евреите още реват от Сталин

61

анонимен

преди 5 години

Поредната конспиративна теория

60

пътник

преди 5 години

Още от времето на Френската буржоазна революция е ясно кой финансира революциите в света с една единствена цел, сриване на тогавашните монархически империи и докопването срещу хартийки без покритие до ресурсите на сринатите империи и добиването на евтина робска ръка. Точка по въпросът.

59

големия проблем

преди 5 години

Още ли не сте вдянали? Не е проблем социализма! Не е проблем комунизма! Големият проблем е капитализма!

58

ударник

преди 5 години

Документалния филм, от който е преписана тази статия, в момента върви по канала Россия 24!

57

Анонимен

преди 5 години

По износ на леки жени определено е супер сила ама за друго се си е руска ***

56

Анонимен

преди 5 години

Русия днес отново е световна суперсила!

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНикой не те е карал да спориш, какво мрънкаш сега. Щом си толкова образвована продължавай да си отваряш google и все така да се обрасоваш. Много здраве ти желая.

54

Dublin

преди 5 години

101 години по-късно: Кой финансира Октомврийската революция?...Sustiat, koito finansira i nacional-socializma...:))Na sustia tozi...tavarish Stalin precaka kliucov proekt pod imeto ''Trocki''...Oste gaz piKKajat i kato cujat za tavaris Koba im se stuznia

53

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за ония гни,.ди руснаците .След като им смазахме армията се изпоклаха колко по скапан строй от скапаната си имперйка могат да направят

52

вярвам ти

преди 5 години

До НакраткоЗнаеш ли, вярвам ти. Работя в научен институт, и дано лекарите да не са специалисти като моите колеги академици и професори! Че господ да ни е на помощ!

51

Накратко

преди 5 години

Доц. д-р Александър Сивилов, координатор на eвразийския център "VIA EVRASIA.Тоя ръси глупост след глупост.На какво са способни хората за власт и пари,направо ме удивлява.

50

Анонимен

преди 5 години

53, омръзна ми да споря с човек, който не е чел историята. Аз бях до тук. Ако не вярваш на книги, отвори Гугъл и прочети историята на Октомврийската революция и как се е създал СССР.