8

Бг.реалност 2

преди 5 години

Но НИКОЙ не говори за тях?Никой не занимава оществото с престъпленията които извършват всяка секунда спрямо всички ни ?! За вас не знам,но мен лично Тор не ме е удрял никога.Нито Хълк или Супермен. Но всеки божи ден всички ние страдаме от действията на гореспоменатите доказани престъпници. Така,че хайде по-леко с промивката на мозъци и манипулиране на общественото мнение.

7

Бг.реалност

преди 5 години

....брутални насилници?" Както и героите от детските приказки ! А какво за Том и Джери? Ами те би трябвало да са изверги неподдаващи се на описание. Та по темата.Супергерои НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Супергероите са персонажи от комиксите. За разлика от политиците,шефовете на огромни концерни,петролни магнати,еврейски ***,медийни *** и други РЕАЛНО съществуващи гадини които скапват живота на човечеството,убиват планетата на която живеем и сеят болести и смърт абсолютно умишлено и в пълно съзнание.

6

Анонимен

преди 5 години

Пауър рейнджърс и героите от играта Диабло са изтрепали повече, отколкото Хитлер, Сталин и Мао взети заедно!

5

Анонимен

преди 5 години

Абе ясно е - мъж ли си си некадърен и лош едновременно. По рождение заслужаваш затвор, изтезания и смъртна присъда.

4

Анонимен

преди 5 години

Смятай, дори и в измислените филмчета жените са по - добри от мъжете... Е те това вече на нищо не прилича! И в реалния живот и във фантазиите, жените са по - добри??? НЯКОЙ ДА МИ ПОКАЖЕ НЕЩО, ПОСТРОЕНО ЕДИНСТВЕНО ОТ ЖЕНИ! Война, спечелена от жени. Наука, измисляна и развита от жени*изключвам *** теорията). А за мъжете... Изведнъж се оказва, че дори когато са добри, мъжете са зли... Някой знае ли нещо за *** ориентацията на тези учени?

3

Анонимен

преди 5 години

Много са зле тия.Супер геройте са измислени за едни книжлета които хората са четяли като са седяли в тоалетните.Печатали са се на мека хартия която се ползвала вместо тоалетна ако ролката свърши в неподходящ момент.От там и името pulp fiction.По-късно от липса на идеи и мързел Холивуд започна да преразказва тези четива в стотици разновидности.Стойностните класически разкази и книги ги забраниха че там имало расизъм.Не можело да се снима как черният носи дърва а капитан на кораб е бял..

2

Дон Карнаж

преди 5 години

Хахах вие чели ли сте Библията.. това е една от най-кървавите и брутални книги предателства, братоубийства, манипулация, гей-секс-извращения в содом и гомора, жени умират, хора умират животни умират...Оуфф абе вие помните ли защо тези филми съществуват на първо време? Не естествено.. то и аз забравям.. защото сме в напреднал стадий на цивилизация където не се бием по улиците и инстинкта за агресия намира фентъзи изражение в идентификация с тези герои и това което правят и така агресиятя намаля

1

Анонимен

преди 5 години

Професорите по "*** изследвания" в атака.Спрете се бе. Нови бракове - клонящи към нула. Разводи - 50-60%. Спад на раждаемостта в Щатите. Ако една идеология буквално самоубива една страна, време е да бъде преразгледана.