32

Жоро

преди 5 години

Пълно е със "специалисти", които коментират, без да знаят за какво става дума. Предлаганото ограничение е САМО И ЕДИНСТВЕНО за обезщетяването на т.нар. "болки и страдания". Тук е пълно с хора, които смятат, че болите и страданията от загубата на близък човек трябва да се превърнат в източник на бързо забогатяване.

31

Анонимен

преди 5 години

Защо чак сега видяха проблем в закончето ? Пиара им го е казал така , да покажат колко ги е еня за народа уж? Безсрамници , така беше и с лечението на онкоболните и с инвалидите .Позъори ,правят се на съжалителни ,а те са си самог/ъзници .

30

СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАН

преди 5 години

Обещаха ни и нас да вкарат в далаверката.

29

Анонимен

преди 5 години

Цената на живота на всеки българин струва 20 хиляди лева. Не се учудвам, че територията се обезлюдява със скоростта на светлината.

28

До Ала_Бала

преди 5 години

Не, не са на правилната страна. Ако приемем че една смърт струва 20 000, колко ще струва ако някой (недай си боже) те блъсне и ти счупи крак и се нуждаеш от 1/2 година лечение. Мога да се обзаложа, че лечението ще е доста по скъпо, но ще се покрива от джоба ти защото има таван и съда колкото и да иска да ти присъди ще е най-много 20 000...

27

Анонимен

преди 5 години

До ЖороЖивков ще го търсим, защото сега са куп кръвопийци от застрахователи, съдии, адвокати, бирници.

26

Анонимен

преди 5 години

Лимитите по ГО защо трябва да се вдигат, при положение, че искат да въвеждат такъв таван ? При таван 10 млн. лв за 2 и повече лица, вече с новите поправки застрахователят ще може да обещети до 500 убити за 1 ПТП?! Какво точно трябва да блъсне лека кола, за да причини такива жертви?!?Ясно се вижда, че поправката е лобистка, с цел по-големи печалби на застрахователите

25

Анонимен

преди 5 години

Когато ламарините станат по-скъпи от човешкия живот......

24

браво

преди 5 години

На убийците на пътя-или условни присъди или нищо,особенно ако майка им е деловодител в прокоратурата в Малко Търново, застрахователите -едни 20-тина хиляди, колкото да не е без хич, ГО -да се вдигне двойно, да има пари за пай от приходите на когото трябва, пък простия народ трае и чака с настървение черната хроника на катастрофите, щото е по-интересно от БИГ БРАДЪР. Затова не се чудете, че никой не му се стои на тази територия....

23

Край

преди 5 години

Като говорим за застраховане. Попитайте Горанов за 1г. колко държавата дава на застрахователите и колко получава като обезщетения от тях. Ще лъсне една разлика от десетки милиони левове.А сега го умножете по броя на годините в които държавните коли и сгради ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по закон се застраховат.Става дума за кражба от стотици милиони. *** нищо на вас са ви скъпи горивата.

22

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 22Ти май още чакаш да мине Тодор Живков и да ти махне с ръка от прозореца на "Чайка"-та?

21

Анонимен

преди 5 години

Преструктуриране и затваряне на застрахователни фирми докато останат 1-2 както беше преди само ДЗИ. Сега са прекалено много и харчат много пари за офиси и персонал.

20

Жоро

преди 5 години

До Ала_БалаПри адвокатите - и при съдиите - отиват около 80% от сумата! Затова са толкова против ограничаването на обезщетенията.

19

Ала_Бала

преди 5 години

Да се има предвид, че 1/2 от сумата отива при адвокатите. Тяхното лоби ще ще иска и милиони. Колко ще трябва да плащаме останалите шофьори за да задоволим тяхната алчност. Не съм герберист, но в този случай ГЕРБ са на правата страна.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако я вдигнат, много хора няма да могат да я платят и застрахователи пак ще фалират. Следователно трябва да я намалят вместо вдигат. Застрахователите ще трябва да свият раздутите си разходи, а съдът за пореден път издава решения които висят във въздуха и нямат връзка с реалността.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако гласувате за БСП, застраховката ГО ще е безплатна, а обезщетенията по 10 милиона.

16

Шопо

преди 5 години

Естествено !!! Малко преди Коледа ще го приемат в НС ! Нали ТИКВЕНИТЕ приятели са застрахователи !!!

15

Анонимен

преди 5 години

https://facebook/gergi1997/videos/1220394851449620/ето я цената на животи НИ за Тикавата. Всичко му е по-важно от живота на всеки един от НАС и от ВАС! Избирайте си го пак!Мен лично са ме изкарвали от пътя негови охрани на амфети. Вече спират и линейки. В тази линейка може да е детето на ВСЕКИ, или родител , или друг близък !

14

Бръм

преди 5 години

"застрахователите препоръчва таван от 40 000 лв." Менда дава 20 000 лв. Бойко спира закона... Бойко се намесва и дава 40 000 лв. Да се Свети Името Му :)Познато ли ви е :)

13

АнонимеН

преди 5 години

МОТОТО НА БОРИСОВ И ПРЕЗ ТРИТЕ МУ МАНДАТА Е СМАЧКАЙ И ИЗЦЕДИ ФИНАНСОВО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!